Restoran NACIONALNI RESTORAN, Bizovac

Poznat još i kao: BIZOVAČKE TOPLICE, NACIONALNI RESTORAN

  • Vlasnik: Bizovačke toplice, Hotel Termia
  • Voditelj: Josipa Grgić
  • Glavni kuhar: Kristijan Jurić
  • Radno vrijeme: 10-24
Nacionalni restoran djeluje u sklopu hotela Termia iz Bizovačkih toplica. Ova turistička destinacija nalazi se dvadeset kilometara zapadno od Osijeka, uz Podravsku magistralu.
Nacionalni restoran ukrašen je slavonskim suvenirima i umjetničkim slikama. Restoran prima do 120 gostiju, a preko vikenda u večernjim satima goste zabavljaju tamburaši. Služe se jela slavonskog podneblja. Neki od specijaliteta kuće su Bečarski odrezak, Snašin kotlet, Bizovački dukati.
Osoblje nacionalnog restorana se neprestano brine o unaprijeđivanju osnovne gastronomske ponude i izbora vina.

U vodećih 100 restorana ušao je 8 puta i to 1995, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002 i 2003 godine.