Restoran DVORCI SLAVONIJE, Našice

Poznat još i kao: PARK

  • Vlasnik: Dubravka Sudar, Predrag Rudić
  • Voditelj: Dubravka Sudar, Predrag Rudić
  • Glavni kuhar: Vinko Knežević
  • Radno vrijeme: 06-23
Našice, mali grad u samom srcu Slavonije, obilježavaju dvije neobične karakteristike: za Slavoniju jedinstvena pozicija na obronku planine Krndije koja “kvari” opće prihvaćen dojam o “slavonskoj ravnici” i veliki stoljetni park grofova Pejačević čija površina zadire u strogi centar grada. Na samom rubu parka nalazi se dvorac Pejačević (IXX. st.), svojevrsni simbol Našica, i hotel Park.
Zahvaljujući svojoj lokaciji, à la carte restoran hotela Park – Dvorci Slavonije – nudi intimni ambijent s pogledom na obližnji dvorac. Ugođaj je za toplijih dana posebno naglašen na prostranoj, natkrivenoj restoranskoj terasi. Širok gastronomski izbor pruža mogućnost konzumacije brojnih jela internacionalne kuhinje, ali i jela karakterističnih za područje Našica i Slavonije. Stručnost osoblja i opremljenost Dvorca Slavonije omogućuje organizaciju i pružanje usluga cateringa za razne prigode i manifestacije.
Osim restorana, hotel Park nudi niz usluga prilagođenih zahtjevima i potrebama suvremenog gosta, te mogućnost organizacije seminara u jednoj od 3 sale različite veličine. U sklopu hotela su i kavana Dora, club Dance i automat club. Za svoje goste, hotel Park osigurava lovne i ribolovne dozvole za dva velika jezera u blizini Našica i brojna obližnja lovišta. Organizira i posjete Zavičajnom muzeju u sklopu dvorca Pejačević, crkvi sv. Antuna Padovanskog (XIV. st.) sa vrijednim inkunabulama, templarskoj crkvi sv. Martina (XIII. st.), brezovom Dorinom paviljonu gdje je poznata hrvatska kompozitorica Dora Pejačević skladala svoje kompozicije ili jedinom privatnom zoološkom vrtu u Hrvatskoj – zoološkom vrtu obitelji Bizik.

U vodećih 100 restorana ušao je 17 puta i to 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2013, 2014 i 2015 godine.