☰
Gastronaut - Najveća hrvatska baza restorana i recepata
Najveća hrvatska baza restorana i recepata
  • Restorani
    • Zagreb i zagrebačka županija
    • Krapinsko-zagorska županija
    • Međimurska županija
    • Sisačko-moslavačka županija
    • Karlovačka županija
    • Varaždinska županija
    • Koprivničko-križevačka županija
    • Bjelovarsko-bilogorska županija
    • Primorsko-goranska županija
    • Ličko-senjska županija
    • Virovitičko-podravska županija
    • Požeško-slavonska županija
    • Brodsko-posavska županija
    • Zadarska županija
    • Osječko-baranjska županija
    • Šibensko-kninska županija
    • Vukovarsko-srijemska županija
    • Splitsko-dalmatinska županija
    • Istarska županija
    • Dubrovačko-neretvanska županija
  • Recepti
    • Juha
    • Predjelo
    • Glavno jelo
    • Međujelo
    • Prilog
    • Umak
    • Salata
    • Desert
    • Pizza
    • Napici
  • Događanja
  • Vijesti
  • Blog
    • Tema tjedna
    • Zanimljivosti
    • Klub
    • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
    • Glasanje
    • Knjige
  • Kontakt
  1. Početna
  2. Restorani
  3. Primorsko-goranska županija
  4. Rijeka
  5. Restoran MOLO LONGO

Restoran MOLO LONGO, Rijeka

  • 70
  • 45
  • 50
Ažuriranje
  • Voditelj: Andrej Radalj
  • 51000 Rijeka, Primorsko-goranska županija
Restoran više ne radi. Na popisu je zbog višegodišnje titule 100 vodećih....

U vodećih 100 restorana ušao je 4 puta i to 2017, 2018, 2019 i 2020 godine.

Sponzor izbora vodećih 100 restorana - Elektrolux

Iz bogate ponude izdvajamo:

PLJUKANCI S TIKVICAMA I KOZICAMA

Specijalitet Kreativne kuhinje / Glavno jelo

Pljukance stavimo u zasoljenu kipuću vodu te ih kuhamo nekoliko minuta dok ne isplivaju na površinu.

Naribamo i popržimo tikvice pa im dodamo kozice. Nakon što popržimo tikvice i kozice dodamo im češnjak. Flambiramo konjakom i dodamo kap vina. Zalijemo temeljcem i začinimo solju, paprom i Tabascom.

POHANA GRDOBINA NA PODLOZI OD PIKANTNOG RIŽOTA S KOZICAMA I KELJ SA ŽARA

Specijalitet Mediteranske kuhinje / Glavno jelo
Skuhamo rižu. Popržimo kozice na tavi. Dodamo im češnjak, sol, papar, vino i par kapi tabasca. Blanširamo kelj u komadu (list) i zatim ga popržimo na grilu. Isfiletiramo rep grdobine pa ga paniramo u oštrom brašnu, jajima i gore navedenoj smjesi za pohanje.
GASTRONAUT
  • ABISAL d.o.o.
  • Janka Polić Kamova 37a
  • 51000 RIJEKA
  • e-mail: gastronaut@gastronaut.hr
  • direktor: Karin Mimica, prof
  • Početna
  • Restorani
    • Zagreb i zagrebačka županija
    • Krapinsko-zagorska županija
    • Međimurska županija
    • Sisačko-moslavačka županija
    • Karlovačka županija
    • Varaždinska županija
    • Koprivničko-križevačka županija
    • Bjelovarsko-bilogorska županija
    • Primorsko-goranska županija
    • Ličko-senjska županija
    • Virovitičko-podravska županija
    • Požeško-slavonska županija
    • Brodsko-posavska županija
    • Zadarska županija
    • Osječko-baranjska županija
    • Šibensko-kninska županija
    • Vukovarsko-srijemska županija
    • Splitsko-dalmatinska županija
    • Istarska županija
    • Dubrovačko-neretvanska županija
  • Recepti hrvatskih i svjetskih kuhinja
    • Juha
    • Predjelo
    • Glavno jelo
    • Međujelo
    • Prilog
    • Umak
    • Salata
    • Desert
    • Pizza
    • Napici
  • Događanja
  • Tema tjedna
  • Vijesti
  • Klub
  • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
  • Knjige
  • Kontakt
  • Projekt: Unapređenje web portala Gastronaut.hr
© 2017 gastronaut.hr Sva prava pridržana :: ABISAL d.o.o. Janka Polić Kamova 37a, 51000 Rijeka :: Development: www.on-line.hr
Europska unija - Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi
Operativni program konkurentnost i kohezija

Izradu web stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

  • Restorani
  • Recepti
  • Događanja
  • Vijesti
  • Blog
    • Tema tjedna
    • Zanimljivosti
    • Klub
    • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
    • Glasanje
    • Knjige
  • Kontakt
  • Projekt: Unapređenje web portala Gastronaut.hr