Restoran BONACA, Skradin

  • Vlasnik: Ivan Bulat
  • Voditelj: Lucija Bulat
  • Glavni kuhar: Kata Bulat
Radno vrijeme:
Ljetno radno vrijeme: 15. lipnja - 15. lipnja
  • pon - sri 12:00 - 00:00
Neradni period: 16. studenoga - 14. ožujka
Skradin slovi kao jedna od oaza autentične dalmatinske kuhinje, a u srcu Skradina smjestio se restoran Bonaca, čija je najveća vrijednost tradicija i to punih 30 godina.
Obitelj Bulat je izgradila prepoznatljivost ovog restorana kroz obiteljski ribolov i vlastite svježe namirnice osiguravajući na taj način domaću priču koju su rado prihvatili i prepoznali kao kvalitetnu.
Stoga, restoran Bonaca ima već dugi niz godina svoje stalne goste koji se zbog zadovoljstva i kvalitete usluge uvijek iznova vraćaju.
Restoran Bonaca je udaljen svega 200 metara od Ville Bonaca i nudi gostima jedinstveno iskustvo domaće kuhinje.
Restoran Bonaca nudi tradicionalne specijalitete poput skradinkog rižota, skradinske torte, svježe ulovljene i pripremljene ribe, dalmatinskog pršuta, dalmatinskog vina i mnoge druge.
Obitelj Bulat već generacijama sa velikim zadovljstvom poslužuje i stoji na usluzi svim gostima restorana.
Vlasnik restorana iz obitelji je koja se generacijama bavi ribolovom, a svoju izvanrednu ponudu dnevno svježe ribe i školjaka nude spravljenu na autentičan način Skradina i Dalmacije.