Restoran ŠEŠULA, Marina

  • Vlasnik: Željko Radić
  • Voditelj: Željko Radić
  • Glavni kuhar: Christian Cabalier i Tonka Radić
  • Ul. Ante Rudana 9
  • 21222 Marina, Splitsko-dalmatinska županija
  • Telefon: 021889636
  • Fax: 021889384
  • E-mail: solta.sesula@gmail.com
  • Načini plaćanja: Diners Club Master Card Visa
  • Radno vrijeme: 17-23
  • Neradni period: 03.01. - 01.03.

Marina je malo primorsko srednje-dalmatinsko mjesto, ribarsko naselje u prošlosti, danas turističko središte i raj za one koji traže mirni kutak. Smješteno je uz Jadransku magistralu, u prekrasnoj i slikovitoj uvali čiji obronci tvore nisku manjih uvala sa zaklonjenim šljunčanim plažama. Simbol Marine i okolice je Kula u centru mjesta, korištena u prošlosti kao obrambena utvrda od navale Turaka. U centru Marine, 12 km od Trogira iz pravca Šibenika, nalazi se restoran Šešula. U rustikalno opremljenom prostoru njeguje se tradicionalna dalmatinska kuhinja nove generacije. Vlasnik Željko Radić i mladi suvlasnici Sanja i Christian Cabalier, su sa dugogodišnjim kulinarskim iskustvom zajedno osmislili ukusna jela koja nude svojim gostima u ugodnom ambijentu “Šešule”. Željko Radić, jedan je od vodećih hrvatskih ugostitelja u samom centru grada Beča koji je u svom restoranu “Kornat” proslavio dalmatinsku kuhinju. Christian je zanat pekao u Luganu u najekskluzivnijim restoranima te zadnjih šest godina u bečkoj “Cantinetti Antinori”. Oni vas sa zadovoljstvom očekuju u restoranu Šešula u Marini.

U vodećih 100 restorana ušao je 1 put i to 2005 godine.