Restoran POD ODRNOM, Omiš

  • Vlasnik: Vicko Kružičević
  • Voditelj: Dinko Kružičević
  • Glavni kuhar: Mira Kružičević
  • Radno vrijeme: 11 - 24
  • Neradni period: 01.12. - 01.01.
U povijesnoj jezgri grada Omiša nalazi se restoran pizzeria Pod Odrnom. Restoran je otvoren 1967. kada se obitelj Kružičević odlučila početi baviti ugostiteljstvom, te je jedan od prvih restorana na omiškom području. Restoran Pod Odrnom je poznat po svojoj á la cart ponudi ribljih i mesnih specijaliteta sa gradela, a u ponudi restorana su i tradicionalna zdrava, lagana jela dalmatinske kuhinje, pizze, marende, te internacionalni specijaliteti. Iz ponude izdvajamo hladnu platu Dalmacija, grdobinu na više načina, oboritu ribu, škampe, lignje, tjestenine i njoke na više načina, razne mesne specijalitete, te veliki izbor pizza i deserata. Uz izbor raznih delicija je i bogata vinska karta sa preko 50 vrhunskih vina.
Cilj domaćina je da se gosti u restoranu osjećaju kao kod kuće, a četrdesetogodišnje iskustvo je najbolja preporuka.