- SUŠENE GLJIVE
- POHANE BUKOVAČE
- SAVIJAČA OD JABUKA I
- MARINADA OD PASTRVA
- SUŠENE RAJČICE
- POHANE JABUKE
- FANJKI
- PUNJENA TELEĆA PRSA
- SALATA S KRAVLJIM SIROM
- PLANINSKI RIŽOT
- AEROROASTBEEF
- ZAPEČENA KROMPIRICA
- BRŽOLICA OD MEDVJEDA
- KOLAČIĆI OD OCVIRKI
- REPA I FAŽOL
- MEDVJEĐA ŠAPA
- PRŽOLICA OD GOVEĐEG MESA
- ŠPIKANI SRNEĆI BUT NA POSTELJICI OD BRUSNICE I SVJEŽEG GROŽĐA
- BRODET OD ŽABLJIH KRAKOVA
- SMUĐ U TEMPURI S UMAKOM OD TRAMINCA I KROKETIMA OD CHIA SJEMENKI
- PUNJENE PASTRVE
- ČVARKUŠE
- LOVAČKI MAKARONI
- KUHANA PASTRVA
- LOVAČKI ODRESCI
- MARINIRANI KOTLETI OD VEPRIĆA S KARMELIZIRANIM CRVENIM KUPUSOM
- PODMETAŠ OD KISELOG ZELJA
- SOTE OD DIVLJAČI