- MRZLA KOKOŠ
- TIKVICE S PURETINOM I MASLINAMA
- SMOKVE U TIJESTU
- TIKVICE POHANE
- DŽEM OD LUBENICA
- SUŠENE ŠLJIVE
- MOZAIK KRUH
- GULAŠ JUHA S KRUMPIRIMA
- NARODNI GULAŠ
- KUKURUZNI KRUH
- DOMAĆI KRUH
- PEČENE PAPRIKE
- PEČENA RAJČICA
- PEČENI LUK
- PEČENI KUKURUZ
- PEČENE TIKVICE
- KESTENI S LUKOM I JABUKAMA
- JUHA BELE III
- PALENTA (ŽGANCI)
- PUNJENA PISANICA "OKRUGLJAK"
- SUŠENE JABUKE
- VAMPIR GULAŠ
- PEČENI PATLIDŽANI
- EPIGRAM LOVAČKI ROG
- "PLATA BEPINA" ZA DVIJE OSOBE
- ODREZAK DIJANA S NJOKIMA
- TELETINA ISPOD PEKE
- PUNJENI MEDALJONI NA NAČIN "EL TORO'
- TELETINA NA PEKARSKI NAČIN
- TELEĆA KOLJENICA S GROŽĐICAMA
- KRALJEVSKI ODREZAK
- JUNEĆI FILE U CRNOM VINU
- REZANCI S GLJIVAMA
- JANJEĆA JETRICA NA JAŠKOVSKI
- ZELENI REZANCI NA OZALJSKI
- HLADETINA
- GURMANSKA SABLJA
- PATKA S DOMAĆIM MLINCIMA
- SIROTINJSKA JUHA (PREŽGANA JUHA)
- JUHA OD KOPUNA
- JANJEĆA KOLJENICA
- SARMA