- FUŽI
- JOTA
- PAŠTA-FAŽOL
- MANEŠTRA OD BOBIĆI
- JANJETINA ISPOD ČRIPNJE
- JANJEĆI BUT NA ISTARSKI NAČIN
- ZEC NA ISTARSKI NAČIN
- TIKVICE PUNJENE PRŠUTOM
- SMOKVE S PIŠKOTIMA
- FRITULE OD TIKVICA
- KAJGANA SA SUHOM HOBOTNICOM
- MANEŠTRA OD BOBIĆI
- MANEŠTRA OD JAČMIKA
- GLJIVE U BIJELOM VINU
- FILETI OSLIĆA U UMAKU OD VINA
- GULAŠ OD KOKOŠI
- RIŽOT OD BAKALARA
- ISTARSKE FRITULE
- KROŠTULE S VINOM
- KOLAČIĆI OD GROŽĐICA
- BRUDET OD ŠKARPINE
- DOMAĆA TJESTENINA S TARTUFIMA
- TAGLIATA OD BOŠKARINA NA POSTELJICI OD RIKULE
- BUZARA S MORSKOG DNA ZA DVIJE OSOBE NA LABINJONSKI
- PRŠUT
- NADJEVENA PUREĆA PRSA NA MOTOVUNSKI NAČIN
- ISTARSKE PARENE FRITULE
- TELEĆI ŽGVACET
- MANEŠTRA OD KOROMAČA I SVINJSKOG JEZIKA
- ENDIVIJA U VINEGRET UMAKU
- PLJUKANCI S REPOVIMA ŠKAMPA I KOZICAMA
- PRŠUT NA MASLINOVOM ULJU
- ISTARSKA SUPICA
- TARTAR OD KOZICA I ŠKAMPI NA KREMI OD ŠPAROGA
- NJOKI OD KRUMPIRA (VALJUŠCI)
- GRDOBINA NA PARTLOŽANSKI
- FRITAJA (KAJGANA) OD DIVLJIH ŠPAROGA U KOŠARICI OD TIJESTA
- KRALJEVSKI PLJUKANCI
- GOVEĐI MEDALJONI “MIRA”
- BRAŠNJAVI PUŽEVI SA FRITULAMA OD MERLINA (MRKVE)
- PALENTA S PUŽIMA
- TORTA OD DUNJA (KUNJE)
- ŠPAROGE "LEADER"
- FUŽI NA PASTIRSKI NAČIN
- FRITULE OD MERLINA (MRKVE)
- PEČENE ŠLJUKE U PANCETI
- SMOKVE S OVČJIM SIROM I PRŠUTOM
- HOBOTNICA U BIJELOM
- VODNJANSKI PAMPAGNAC
- MOTOVUNSKI ODREZAK
- JAKOBOVE KAPICE „MULINO“
- ISTARSKI BRODET
- SKUŠE NA RIBARSKI NAČIN
- BOGATA TUNINA
- ROŠPO (GRDOBINA) S PALENTOM
- KUNELIĆ U PADELI
- TORTELINI OD BOŠKARINA NA KREMI OD DIVLJIH ŠPAROGA
- FUŽI S TARTUFIMA
- RAVIOLI SA ŠPAROGAMA
- VELIKI RAVIJOLI
- PLJUKANACI S GAMBERIMA I PESTOM OD PISTACIA
- MARINIRANI FILET ŠVOJE S MAJONEZOM OD VLASCA
- SRNEĆI HRBAT S TARTUFIMA
- PUNJENE LIGNJE NA ISTARSKI NAČIN
- BAKALAR U UMAKU OD RAJČICE I LUKA
- PUNJENE LIGNJE
- RIŽOT OD ŠKOLJKI
- BIFTEK I PLJUKANCI S TARTUFIMA
- ČOKOLADNA TORTA S MASLINOVIM ULJEM
- PLJUKANCI SA ŠKAMPIMA I ŠPAROGAMA
- RAGU OD BOŠKARINA S KARAMELAMA PUNJENIM SKUTOM