- UŠTIPCI OD MESA
- ZAGORSKA BUČNICA
- ZAGORSKA JUHA
- SELJAČKI SLOŽENAC
- PIJETAO S ORASIMA
- NADJEVENA KOKOŠ
- KOLJENICA S POVRĆEM
- NADJEVENA TELETINA
- FAZAN U UMAKU OD BOROVNICA
- POLJUPCI OD ORAHA
- KREM JUHA OD TIKVICA
- SVINJSKO PEČENJE U VINU
- VINSKI GULAŠ
- LONAC S PILEĆIM PRSIMA
- KIFLICE S ORASIMA
- JABUKE U TIJESTU
- PRŽENICE S JABUKAMA
- MESO IZ LODRICE
- GULAŠ S KISELIM KUPUSOM
- SAVIJAČA OD TREŠANJA
- KREM JUHA OD PURETINE
- SVINJSKA VRATINA U KISELOJ REPI
- KISELI KUPUS S BUNCEKOM
- MEDALJONI U UMAKU OD ŠAFRANA
- PODOLAC NA ŽARU
- PUNJENI KOPUN
- POVRTNI ODREZAK
- MAKARONI S ORASIMA
- PRŽENE KRIŠKE NA GOSPODSKI NAČIN
- RIŽA U LIJEPOM OBLIKU
- SLOŽENAC OD KRUMPIRA
- PILETINA S GLJIVAMA
- PURETINA S GLJIVAMA
- UKUSNI CELER S PURETINOM
- NOVA ZAGORSKA SALATA
- ODREZAK "KRALUŠ"
- PUNJENA SVINJSKA PISANICA „TOPLICA“
- PUNJENI ŠARAN
- ODREZAK GROFOVA BATTHYANY
- PLETENICA
- ŠTRUKLI SA BADEMIMA
- REZANCI S PATKOM
- VRTLARSKA RIŽA
- RUDARSKA GREBLICA
- PUDING OD GRAŠKA
- DIMLJENA PASTRVA
- PUNJENA PISANICA
- GULAŠ OD PODOLCA
- JUHA OD PODOLCA
- PAPRENJACI
- SMUĐ "AQUACITY"
- SVINJSKI KOTLET U MOŠTU
- TELEĆA PRSA U CRNOM VINU
- ZAPEČENA PILEĆA PRSA "TURIST"
- CVETLINSKA GIBANICA
- VARAŽDINSKA PEČENKA (16 ST.)
- PAŠTETA OD KOPUNA
- SVINJSKI LUNGIĆ PUNJEN SUHIM ŠLJIVAMA
- ODREZAK ZAPEČEN U KRUŠNOJ PEĆI
- SVINJSKI LUNGIĆ U MOŠTU
- ZLJEVKA S FRIŠČIĆEVOG MLINA
- ZAGORSKE POGAČICE OD SIRA
- CELER NA PROLJETNI NAČIN
- SAMOBORSKI KOTLET
- NADJEVENA GOVEĐA PISANICA
- ŠUNKA PEČENA U TIJESTU
- DIMLJENA KAŠA - ZAGORSKI RIŽOTO
- BAKIN LONAC
- ŠTRUKLI OD SIRA
- KUHANA KOKOŠ U JUHI S REZANCIMA
- PUNJENI BATACI
- MAKAČI
- KRUMPIROVA SAVIJAČA
- MARTINJSKA GUSKA S MARUNIMA
- PAČJA PRSA S MLINCIMA
- ZAPEČENE PALAČINKE SA SVJEŽIM SIROM
- PUREĆA PRSA U UMAKU OD LISIČARKI SA KUKURUZNIM ŽGANCIMA
- DOMAĆA PATKA NA POSTELJICI OD RIKULE
- PURICA SA KRAVLJIM SIROM
- MARINIRANI RAMSTEK U ŠUMSKIM GLJIVAMA SA DIZANIM KNEDLAMA NA PARI
- JUHA OD MIJEŠANIH ŠUMSKIH GLJIVA