- SORBET OD ŠUMSKOG VOĆA
- SLOŽENAC OD RIŽE
- LUBENICA U ČOKOLADI
- ŠTAPIĆI OD KRUHA U PARMEZANU
- VINE CHATOU
- ROASTBEEF S LUČICAMA
- JABUKE U VINSKOM TIJESTU
- BROKULA S VRHNJEM
- ZAPEČENA BROKULA SA SIROM
- KREPKI UMAK (DEMI GLACE)
- BEŠAMEL UMAK
- VINEGRET UMAK
- FRANCUSKA JUHA OD LUKA
- JUHA OD KESTENA S RIŽOM I SIROM
- FRANCUSKA TORTA S TREŠNJAMA
- FRAPE OD KUPINA
- FRAPE OD BANANA I JAGODA
- SOUFFLE OD MALINA
- COCKTAIL UMAK
- UMAK CITRONETTE
- UMAK ROBERT
- UMAK OD SIREVA
- PURETINA U BIJELOM VINU
- NABUJAK OD ARTIČOKA I GRAŠKA
- CARPACCIO OD LOSOSA
- GRATINIRANI REZANCI
- GOLUBOVI U OCTU
- JANJETINA S KRUŠKAMA
- SALATA IZ NICE
- RIŽOTO S ARTIČOKAMA
- SUFLÉ OD SIRA
- PJENA OD PAPRIKA
- JUHA OD LUKA
- NABUJAK OD LOSOSA
- SLOŽENAC OD PORILUKA
- KAMENICE MORNAY
- SLOŽENAC OD ARTIČOKA
- SLOŽENAC OD TIKVICA
- NABUJAK OD SIRA 2
- NABUJAK OD ŠPINATA 2
- SLOŽENAC S PILETINOM
- VALJUŠCI S OSLIĆEM
- ŠUMSKI TRIJUMF
- ODRESCI CHAGALL
- GUSTA JUHA OD LUKA SA PIVOM
- FRITULE OD POVRĆA
- SLOŽENAC S PUREĆIM PRSIMA
- VOL-AU-VENT SA ŠKOLJKAMA
- PUREĆA PRSA SA TRI VRSTE SIRA
- JUHA OD BROKULE
- MOUSSE OD ROKFORTA
- OSLIĆ IZ FOLIJE U UMAKU OD KISELOG VRHNJA
- ŠKARPINA S KAPRIMA
- SVIJETLI TEMELJNI UMAK (VELOUTE)
- JUHA OD TREŠANJA
- BEARNEŠKI UMAK
- MARSEJSKI BOUILLABAISSE (BUJABES)
- BOURRIDE
- CARPACCIO "FERAL"
- CARPACCIO OD SIRA
- BOGATI SLOŽENAC
- FRANCUSKA SALATA
- FILE OD GRDOBINE U UMAKU OD PJENUŠCA
- QUICHE SA ŠUNKOM I PIVOM
- FILE OD BRANCINA U CRVENOM PAPRU
- CHATEAUBRIAND
- KREPKA GOVEĐA JUHA (CONSOMME)
- PURETINA NA FRANCUSKI NAČIN
- RIŽA S PJENUŠCEM
- PUREĆA PRSA S VRGANJIMA
- FILE OD LUBINA S UMAKOM OD ŠKAMPI I ŠAFRANA
- GOVEĐI FILE “PARIS”
- NADJEVENI SAVITAK
- PALAČINKE VOUET
- SLOŽENAC OD PALENTE 2
- OSLIĆ U FOLIJI