☰
Gastronaut - Najveća hrvatska baza restorana i recepata
Najveća hrvatska baza restorana i recepata
  • Restorani
    • Zagreb i zagrebačka županija
    • Krapinsko-zagorska županija
    • Međimurska županija
    • Sisačko-moslavačka županija
    • Karlovačka županija
    • Varaždinska županija
    • Koprivničko-križevačka županija
    • Bjelovarsko-bilogorska županija
    • Primorsko-goranska županija
    • Ličko-senjska županija
    • Virovitičko-podravska županija
    • Požeško-slavonska županija
    • Brodsko-posavska županija
    • Zadarska županija
    • Osječko-baranjska županija
    • Šibensko-kninska županija
    • Vukovarsko-srijemska županija
    • Splitsko-dalmatinska županija
    • Istarska županija
    • Dubrovačko-neretvanska županija
  • Recepti
    • Juha
    • Predjelo
    • Glavno jelo
    • Međujelo
    • Prilog
    • Umak
    • Salata
    • Desert
    • Pizza
    • Napici
  • Događanja
  • Vijesti
  • Blog
    • Tema tjedna
    • Zanimljivosti
    • Klub
    • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
    • Glasanje
    • Knjige
  • Kontakt
  1. Početna
  2. Recepti
  3. Specijaliteti Primorske kuhinje

    Specijaliteti hrvatskih kuhinja

    Primorska

  • RIŽOTO OD VOLAKA
  • POHANA MORUZGVA (VLASULJA)
  • POLPETA OD MRKAČA
  • JANJETINA NA BELEJSKI NAČIN
  • JADRANSKE KOZICE U UMAKU OD PERŠINA
  • BRUDET OD PUŽEVA I PRILJEPAKA
  • PODVELEBITSKI ŠKAMPI
  • SALATA OD MORSKIH PUŽEVA I JEŽEVA
  • JUHA OD MORSKIH ALGI
  • JASTOG SA ŠURLICAMA
  • POLPETE OD (MORSKOG) PASA S BLIŠNJAKOM (MASLAČAK) I KRUMPIROM
  • ZVACET OD JANJETINE S NJOKIMA
  • PROLJETNI SVITAK
  • GRDOBINA S MAHUNAMA I CHERRY RAJČICAMA BRUSCHETTA
  • JANJETINA NA NOVLJANSKI NAČIN
  • MARINADA OD MIJEŠANE RIBE NA CRIKVENIČKI NAČIN
  • MIJEŠANI SAVOR OD HOBOTNICE I PASA
  • INĆUNI U OCTU I ULJU
  • BRAVEĆA JUHA
  • BAKIN KRUH
  • MIX RAKOVA I ŠKOLJAKA
  • BRODET OD SIPE
  • BRUDIT OD JADRANSKIH LIGNJI S JAČMIKOM I FAŽOLOM
  • ZELENI REZANCI S JETROM OD ROMBA
  • RIBLJA FRITURA S HRSKAVIM POVRĆEM
  • TUNA STEAK S GREDELA
  • PARADIŽETO
  • JANJEĆE TRIPICE
  • TUNA NA SLATKO
  • PEČENA JANJETINA IZ KRUŠNE PEĆI
  • FETA ROMBA U UMAKU OD ŠAFRANA
  • KRUH OD FRMENTUNA (KUKURUZNI KRUH)
  • DROPČIĆ A’LA "BEPINA"
  • ŠTUFAD NA BARBATSKI NAČIN
  • PRŽENI KRAK HOBOTNICE S PIREOM OD GRAŠKA, S WASABI PRAHOM I SALATOM OD KRASTAVACA
  • DOMAĆI RAVIOLI SA SIPOM U UMAKU OD JADRANSKIH KOZICA
  • JANJEĆI DROPČIĆ (TRIPICE)
  • SAVIJAČA OD SKUTE
  • SAUR
  • MARINADA OD MIJEŠANE RIBE
  • GULAŠ OD KOPUNA S NJOKIMA
  • SAVIJAČA OD MARMELADE
  • RAPSKA TORTA
  • SLATKI RAFIJOLI
  • GLAVA OD BROSKVE NA SALATU
  • KRČKA MARINADA
  • POGAČA ZI SUHE SMOKVE
  • POVITICA
  • KRČKA JANJEĆA KOLJENICA
  • PIJANI KVARNERSKI ŠKAMPI
  • LIGNJE PUNJENE GRDOBINOM S PALENTOM I SALSOM OD RAJČICE
  • POŠIRANI FILET BRANCINA PUNJEN SMJESOM OD ŠKAMPI, BLITVE I MRKVE
  • JAKOBOVE KAPICE S KREMOM OD KARFIOLA I HRSKAVOM PANCETOM
  • ODREZAK OD TUNE U KOŠULJICI OD DOMAĆE PANCETE S UMAKOM OD ŠKAMPI
  • TARTAR OD JADRANSKIH KOZICA I JABUKE
  • SALATA OD RAKOVICE
  • ORZO KAŽERMA
  • PRIMORSKI KOLAČ S MASLINOVIM ULJEM
  • RIMSKI NJOK SA ŠKAMPIMA I TARTUFIMA
  • PUNJENE JADRANSKE LIGNJE NA NAČIN ŠEFA KUHINJE
  • BRUDIT OD SUŠENE HOBOTNICE S MAKARONIMA
  • RAKOVA JUHA
  • BRUDET OD MORSKIH PLODOVA S AROMATIZIRANOM PALENTOM
  • BIJELI RIŽOTO S PLODOVIMA MORA
  • ŠURLICE S KOZLIĆEM
  • RIŽOTO OD KRČKOG OVČJEG SIRA I MLADOG ŠPINATA S JADRANSKIM KAPESANTAMA
  • RECEPT NONE VALENČIĆ
  • ORZOTTO OD HOBOTNICE
  • OTOČKA JANJETINA “POD TEĆU”
  • FRITAJA SA SUŠENOM HOBOTNICOM I DIVLJIM ŠPAROGAMA
  • GULAŠ OD DIVLJAČI S NJOKIMA

Predložite restoran za izbor "100 vodećih restorana u Hrvatskoj"

100 Vodećih Hrvatskih restorana

Bogato ilustrirana knjiga u kojoj se nalaze restorani s najviše preporuka gostiju i struke prezentirani skupa sa svojim specijalitetima te prirodnim i kulturnim okružjem.
GASTRONAUT
  • ABISAL d.o.o.
  • Janka Polić Kamova 37a
  • 51000 RIJEKA
  • e-mail: gastronaut@gastronaut.hr
  • direktor: Karin Mimica, prof
  • Početna
  • Restorani
    • Zagreb i zagrebačka županija
    • Krapinsko-zagorska županija
    • Međimurska županija
    • Sisačko-moslavačka županija
    • Karlovačka županija
    • Varaždinska županija
    • Koprivničko-križevačka županija
    • Bjelovarsko-bilogorska županija
    • Primorsko-goranska županija
    • Ličko-senjska županija
    • Virovitičko-podravska županija
    • Požeško-slavonska županija
    • Brodsko-posavska županija
    • Zadarska županija
    • Osječko-baranjska županija
    • Šibensko-kninska županija
    • Vukovarsko-srijemska županija
    • Splitsko-dalmatinska županija
    • Istarska županija
    • Dubrovačko-neretvanska županija
  • Recepti hrvatskih i svjetskih kuhinja
    • Juha
    • Predjelo
    • Glavno jelo
    • Međujelo
    • Prilog
    • Umak
    • Salata
    • Desert
    • Pizza
    • Napici
  • Događanja
  • Tema tjedna
  • Vijesti
  • Klub
  • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
  • Knjige
  • Kontakt
  • Projekt: Unapređenje web portala Gastronaut.hr
© 2017 gastronaut.hr Sva prava pridržana :: ABISAL d.o.o. Janka Polić Kamova 37a, 51000 Rijeka :: Development: www.on-line.hr
Europska unija - Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi
Operativni program konkurentnost i kohezija

Izradu web stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

  • Restorani
  • Recepti
  • Događanja
  • Vijesti
  • Blog
    • Tema tjedna
    • Zanimljivosti
    • Klub
    • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
    • Glasanje
    • Knjige
  • Kontakt
  • Projekt: Unapređenje web portala Gastronaut.hr