- TUNINA U ULJU
- SALATA OD KOZICA I FETA SIRA
- VIŠKA POGAČA
- ŠPAGETI S PRŠUTOM
- PIJANA HOBOTNICA
- KAPESANTE NA PODLOZI OD ORZA
- FUŽI S MORSKIM JEŽEVIMA
- MORSKO JAJE SA ZELENIM REZANCIMA
- POLJIČKI SOPARNIK
- SALATA OD KOZICA I FETA SIRA
- RAVIOLI SA ŠPAROGAMA
- PLJUKANACI S GAMBERIMA I PESTOM OD PISTACIA
- ŠPAROGE "LEADER"
- PRŠUT NA MASLINOVOM ULJU
- RAKOVICA, ŽELE OD GRAŠKA, TAPIOKA, DRESSING OD VERBENE
- TORTA OD SIRA I PRŠUTA
- ROLICE S MIRISNIM NADJEVOM OD MASLINA
- PULSKI AFRODIZIJAK
- MASLINA SLATKA UZ ČAKULU SVAKU
- PISANICA NA SVEČANI NAČIN S FINIM UMAKOM OD MASLINA
- HRUSTAVCI OD MOZGA
- UŠTIPCI OD ORADE SA MASLINAMA
- EGZOTIČNI KOKTEL SA PUREĆIM PRSIMA I ŠKAMPIMA
- PAZINSKO BLAGO
- NABUJAK OD PAŠKE SKUTE
- CVIJET SV. JAKOVA
- KIFLIĆ OD LISNATOG TIJESTA
- JAJA OD HOBOTNICE
- SASHIMI S NARANČOM
- RAVIOLI OD PURETINE U PERKELTU OD POVRĆA
- MARINIRANI ŠKAMPI
- ZAGRLJAJ TRILJE, ŠKAMPA I GRDOBINE NA KREVETU OD ŽUTE PALENTE
- ROLADA OD ORADE I MASLINA SA MUSEM OD LOSOSA I EGZOTIČNA AVOKADO PJENICA
- FILE BRANCINA U OVITKU OD PATLIDŽANA SA MASLINAMA
- RAVIOLI PUNJENI REPIĆIMA ŠKAMPI
- ORADA U PLAŠTU OD CRNIH MASLINA
- ŠTRUKLJI OD GLJIVA
- MORSKI CVIJET
- MAKARUNI S TARTUFIMA
- RIŽOTO OD GLJIVA SA SLADOLEDOM OD DIMLJENOG SIRA
- DOMAĆE KRPICE SA SLANUN SRDELUN
- NONINA KANAVICA
- LOVAČKA PITA
- NAMAZ OD JUNEĆEG FILEA
- DOMAĆI RAVIOLI SA SIPOM U UMAKU OD JADRANSKIH KOZICA
- RIBLJA FRITURA S HRSKAVIM POVRĆEM
- SALATA OD RAKOVICE
- MIX RAKOVA I ŠKOLJAKA
- DIMLJENA PASTRVA
- NABUJAK OD SIRA 2
- SLOŽENAC OD TIKVICA
- SUFLÉ OD SIRA
- PUNJENI HLJEPČIĆI S PESTOM OD DIVLJEG ČEŠNJAKA
- PUREĆE ROLICE S NADJEVOM OD MASLINA
- PAŠTETA OD GLJIVA U PILEĆOJ PJENICI PEČENA U LISNATOM TIJESTU
- GRATINIRANE JAKOBOVE KAPICE
- VITELLO TONNATO
- TJESTENINA S PESTOM OD MASLAČKA I LJEŠNJAKA
- NAMAZ OD GLJIVA
- CARPACIO OD VRGANJA
- KOZICE I BUČA
- ZELENA TORTA OD POVRĆA
- SAUTÉ OD PRNJAVICA
- BARŠUNASTI PUDING
- REZANCI U UMAKU OD ŠKAMPI I TIKVICA
- FUTO MAKIS – SUSHI
- MORSKA SIMFONIJA
- SALATA OD SIPE S TARTUFIMA
- KAMENICE S UMAKOM OD KAPARA
- PEČENE PRNJAVICE
- SIROVI FILET TRILJE
- MORE
- MEDITERANSKA TOPLO-HLADNA SALATA OD JADRANSKIH LIGANJA
- BAVETTE ILI LINGUINE NA BIJELO SA ŠKOLJKAMA SV. JAKOV
- DOMAĆI NJOKI OD SKUTE SA KOPRIVOM I ŠKAMPIMA
- TORTA OD PLODOVA MORA
- BIZANTSKA KRUNA
- BRUSKETE SA SIROM BRIE, PANCETOM I ŠPINATOM
- RIŽOTO ORANGE