☰
Gastronaut - Najveća hrvatska baza restorana i recepata
Najveća hrvatska baza restorana i recepata
  • Restorani
    • Zagreb i zagrebačka županija
    • Krapinsko-zagorska županija
    • Međimurska županija
    • Sisačko-moslavačka županija
    • Karlovačka županija
    • Varaždinska županija
    • Koprivničko-križevačka županija
    • Bjelovarsko-bilogorska županija
    • Primorsko-goranska županija
    • Ličko-senjska županija
    • Virovitičko-podravska županija
    • Požeško-slavonska županija
    • Brodsko-posavska županija
    • Zadarska županija
    • Osječko-baranjska županija
    • Šibensko-kninska županija
    • Vukovarsko-srijemska županija
    • Splitsko-dalmatinska županija
    • Istarska županija
    • Dubrovačko-neretvanska županija
  • Recepti
    • Juha
    • Predjelo
    • Glavno jelo
    • Međujelo
    • Prilog
    • Umak
    • Salata
    • Desert
    • Pizza
    • Napici
  • Događanja
  • Vijesti
  • Blog
    • Tema tjedna
    • Zanimljivosti
    • Klub
    • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
    • Glasanje
    • Knjige
  • Kontakt
  1. Početna
  2. Recepti
  3. Specijaliteti Dalmatinske kuhinje

    Specijaliteti hrvatskih kuhinja

    Dalmatinska

  • SLOŽENAC OD PALENTE
  • MARINIRANE SRDELE
  • PURETINA U CRVENOM UMAKU
  • TROGIRSKA JUHA OD CVJETAČE
  • RIBLJA JUHA
  • MARINADA OD PEČENE RIBE
  • MEDALJONI OD GRDOBINE
  • DALMATINSKA ROŽATA
  • MARINADA OD PRŽENE RIBE
  • MARINADA OD SARDELA, SKUŠA I PLAVICA
  • JEGULJA NA DALMATINSKI NAČIN
  • ZEC NA DALMATINSKI NAČIN
  • SUHE SMOKVE S BADEMIMA
  • TIKVICE SA ZAČINSKIM BILJEM
  • SMOKVE ZAPEČENE U MEDU
  • SMOKVENJAK
  • SMOKVE S MEDOM I VINOM
  • MARINADA OD JEGULJE
  • MARINADA OD ŠKARPINE
  • RAŽNJIĆI OD RIBE I TIKVICA
  • SUŠENE OSKORUŠE
  • HOBOTNICA NA SALATU
  • HOBOTNICA NA HVARSKI
  • MANEŠTRA OD POVRĆA SA SUHIM SVINJSKIM REBRIMA
  • RIBA KUHANA U VINU
  • ČOKOLADNI ORASI
  • JUHA OD OSLIĆA
  • PRŽENE JABUKE S PEKMEZOM I BADEMIMA
  • ŠKRPINA LEŠO
  • LEŠADA OD MORSKE RIBE
  • KUHANA JANJETINA SA SALSOM OD RAJČICE
  • SALATA OD KUHANE ENDIVIJE
  • KORČULANSKI CUKARONI
  • BRAČKE ŠKANJATE
  • GOVEĐI JEZIK KAO PAŠTICADA
  • KUGLICE OD SMOKAVA
  • ŠKARPINA LEŠO
  • JASTOG NA BRODET
  • KRUH SA SUŠENIM VOĆEM
  • MLADA OTOČKA JANJETINA NA RAŽNJU
  • SKUŠE S AROMAMA
  • SKUŠE NA ŽARU S UMAKOM OD INĆUNA
  • KUHANE SKUŠE
  • UMAK OD KAPARA
  • PRŽENE SRDELE
  • ZIMSKI KOLAČ
  • REZANCI S KOZICAMA
  • REZANCI S MASLINAMA
  • PIRJANA TUNA
  • TUNINA NA BRZINU
  • OBORITA RIBA U ŠKROVADI
  • KIRNJA U UMAKU
  • SLADOKUSNI INĆUNI
  • MLAČNA SALATA
  • KAPETANOVI VALJUŠCI
  • RUŽE ST-GERMAIN
  • TRIPE U RAJČICAMA
  • ARTIČOKE U ULJU
  • SALATA OD HOBOTNICA, SIPA, LIGNJI
  • TUNA NA JEDNOSTAVAN NAČIN
  • VIŠKA POGAČA
  • JASTOG NA SALATU
  • NADJEVENE RAJČICE NA PRIMORSKI NAČIN
  • TIKVICE NADJEVENE
  • DUBROVAČKA MANEŠTRA
  • PIKANTNA RIBLJA MARINADA
  • PATLIĐANI SA SIROM
  • DALMATINSKA GULAŠ JUHA
  • PUNJENA ENDIVIJA
  • PRIMOŠTENSKE FRITULE
  • ŠKARPINA S BLITVOM I KRUMPIROM
  • RIBA PEČENA U PADELI (KONVEKTOMATU)
  • JUNEĆI BIFTEK NA POSTELJICI OD SEZONSKOG POVRĆA
  • PUNJENI OSLIĆ
  • RIJEČNI RAKOVI
  • ŠKAMPI NA BRUDET
  • INĆUNI U KORI
  • HOBOTNICA PEČENA ISPOD PEKE NA DALMATINSKI
  • NERETVANSKI BRODET OD JEGULJA I ŽABA
  • SALATA OD TUNJEVINE
  • HLADETINA OD HOBOTNICE I ŠKOLJAKA
  • REZANCI S PRŠUTOM
  • MEDITERANSKA KOMPOZICIJA OD TRI VRSTE RIBE
  • HOBOTNICA ISPOD PEKE S MLADIM KRUMPIRIMA
  • PLATA “DALMACIJA”
  • KREM JUHA OD SOČIVA “DVORI”
  • PLATA "OTOK LJUBAVI"
  • RAŽA NA ROŠTILJU
  • RIŽOT OD ŽABA
  • POHANE ŽABE
  • RIŽOTO OD PLODOVA MORA
  • RAŠTIKA S JEGULJOM
  • PAŠKA JANJETINA ISPOD PEKE
  • RIŽOT “GVEROVIĆ-ORSAN”
  • ŠPAGETI S VONGOLAMA NA NAČIN BAKE FILIPE
  • LISKA NA LOVAČKI NAČIN
  • PUŽEVI NA SELJAČKI NAČIN
  • NOVALJSKI BRODET S PALENTOM
  • SALATA OD LIGNJA I KRUMPIRA
  • BRUDET OD SUŠENOG MORSKOG PSA
  • JANJEĆE TRIPICE SA ŠPEKOM
  • MAKARULI
  • POPARA OD KERNE I JASTOGA
  • PAPRIKA PUNJENA SIROM
  • CRNI RIŽOTO "KAPETANOVA KUĆA"
  • BISTRA JUHA "LEUT"
  • PUNJENE RAJČICE
  • MORSKO JAJE SA ZELENIM REZANCIMA
  • PIJANI JASTOG
  • GREGADA
  • FUŽI S MORSKIM JEŽEVIMA
  • KAPESANTE NA PODLOZI OD ORZA
  • ŠPAROGE SA SIPOM I FUŽIMA
  • PIJANA HOBOTNICA
  • RAVIOLI S JASTOGOM
  • BRAČKI VITALAC
  • HOBOTNICA NA DALMATINSKOJ MIŠANCI
  • PEČENA HOBOTNICA S KRUMPIROM
  • RIŽOT OD LIGANJA
  • BAKALAR S KRUMPIRIMA
  • FILE PROKLJANSKOG CIPLA NA POSTELJICI OD LEĆE
  • SLADOLED SA SMOKVAMA
  • KUHANI ZUBATAC
  • DALMATINSKE FRITULE
  • BRODET OD SKUŠA
  • DVOMIRISNI RAVIOLI
  • MARINIRANI INĆUNI
  • TUNA S MASLINAMA
  • MIJEŠANE ŠKOLJKE
  • TERINA OD HOBOTNICE I SIPE
  • ROASTBEEF NA MEDITERANSKI
  • PIJANA TORTA S TREŠNJAMA
  • TUNINA U ULJU
  • BRODET SA ZAČINSKIM TRAVAMA
  • HLAP NA MORNARSKI A´LA STJEPAN DUNATOV
  • ORZO KAŽERMA
  • BRODET “KOD MIJE”
  • RIŽOT S MORSKIM PLODOVIMA
  • PUNJENE LIGNJE NA DALMATINSKI
  • KOZICE ALLA STRUJA
  • PUNJENI FILE OD BRANCINA
  • SALATA OD BOBA
  • SINJSKI ARAMBAŠIĆI
  • JESENJE KRIŠKE
  • OKRUGLICE OD KRUHA
  • PEČENE ŽABE U OMOTU OD PRŠUTA
  • CRNI JAKOV
  • BRUJET S PALENTOM “UMEKO”
  • JANJEĆE TRIPICE
  • JANJEĆI KOTLETI S RESTANIM KRUMPIROM I MAHUNAMA
  • DALMATINSKA PAŠTICADA
  • PAŠTICADA NA VIŠKI NAČIN
  • TUNA ŠEFA KUHINJE
  • ŠUFIGANE LIGNJE
  • MIRISNI RAVIOLI
  • PAŠTAFAŽOL S PRŠUTOM
  • ŠPAGETI S PRŠUTOM
  • RIBLJI ŠKARTOCET
  • CRNI RAVIOLI PUNJENI KOZICAMA I SKUTOM U UMAKU OD PRŠUTA I TARTUFA
  • RAŽNJIĆI OD GRDOBINE SA ŠPEKOM
  • SALATA OD HOBOTNICA
  • SKRADINSKA TORTA
  • JANJEĆI KOTLETI S FRITAJOM OD ŠPAROGA
  • ZAPEČENE ŠPAROGE
  • POLJIČKI SOPARNIK
  • BRUJET OD JEGULJE “CETINA”
  • SALATA OD KOZICA I FETA SIRA
  • KREM TORTA OD ROGAČA
  • TORTA OD KOZICA
  • PALENTA S DAGNJAMA
  • REP JASTOGA
  • PRILJEPCI S MANISTROM VJEKOSLAVA GRGANTOVA
  • KUMPARI I NANARI NA LADNO
  • ČUKE (PRILJEPCI) NA BUZARU
  • PEČENA GRDOBINA UMOTANA U PRŠUT NA POVRĆU
  • GULAŠ OD SVINJSKIH UŠICA I NOGICA
  • OMIŠKA JUHA S OVČJIM SIROM
  • JANJETINA SA ZAČINSKIM BILJEM
  • SALATA OD SIPA

Predložite restoran za izbor "100 vodećih restorana u Hrvatskoj"

100 Vodećih Hrvatskih restorana

Bogato ilustrirana knjiga u kojoj se nalaze restorani s najviše preporuka gostiju i struke prezentirani skupa sa svojim specijalitetima te prirodnim i kulturnim okružjem.
GASTRONAUT
  • ABISAL d.o.o.
  • Janka Polić Kamova 37a
  • 51000 RIJEKA
  • e-mail: gastronaut@gastronaut.hr
  • direktor: Karin Mimica, prof
  • Početna
  • Restorani
    • Zagreb i zagrebačka županija
    • Krapinsko-zagorska županija
    • Međimurska županija
    • Sisačko-moslavačka županija
    • Karlovačka županija
    • Varaždinska županija
    • Koprivničko-križevačka županija
    • Bjelovarsko-bilogorska županija
    • Primorsko-goranska županija
    • Ličko-senjska županija
    • Virovitičko-podravska županija
    • Požeško-slavonska županija
    • Brodsko-posavska županija
    • Zadarska županija
    • Osječko-baranjska županija
    • Šibensko-kninska županija
    • Vukovarsko-srijemska županija
    • Splitsko-dalmatinska županija
    • Istarska županija
    • Dubrovačko-neretvanska županija
  • Recepti hrvatskih i svjetskih kuhinja
    • Juha
    • Predjelo
    • Glavno jelo
    • Međujelo
    • Prilog
    • Umak
    • Salata
    • Desert
    • Pizza
    • Napici
  • Događanja
  • Tema tjedna
  • Vijesti
  • Klub
  • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
  • Knjige
  • Kontakt
  • Projekt: Unapređenje web portala Gastronaut.hr
© 2017 gastronaut.hr Sva prava pridržana :: ABISAL d.o.o. Janka Polić Kamova 37a, 51000 Rijeka :: Development: www.on-line.hr
Europska unija - Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi
Operativni program konkurentnost i kohezija

Izradu web stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

  • Restorani
  • Recepti
  • Događanja
  • Vijesti
  • Blog
    • Tema tjedna
    • Zanimljivosti
    • Klub
    • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
    • Glasanje
    • Knjige
  • Kontakt
  • Projekt: Unapređenje web portala Gastronaut.hr