- SLOŽENAC OD PALENTE
- MARINIRANE SRDELE
- PURETINA U CRVENOM UMAKU
- SALATA OD SIPA
- TROGIRSKA JUHA OD CVJETAČE
- RIBLJA JUHA
- MARINADA OD PEČENE RIBE
- MEDALJONI OD GRDOBINE
- DALMATINSKA ROŽATA
- MARINADA OD PRŽENE RIBE
- MARINADA OD SARDELA, SKUŠA I PLAVICA
- JEGULJA NA DALMATINSKI NAČIN
- ZEC NA DALMATINSKI NAČIN
- SUHE SMOKVE S BADEMIMA
- TIKVICE SA ZAČINSKIM BILJEM
- SMOKVE ZAPEČENE U MEDU
- SMOKVENJAK
- SMOKVE S MEDOM I VINOM
- MARINADA OD JEGULJE
- MARINADA OD ŠKARPINE
- RAŽNJIĆI OD RIBE I TIKVICA
- SUŠENE OSKORUŠE
- HOBOTNICA NA SALATU
- HOBOTNICA NA HVARSKI
- MANEŠTRA OD POVRĆA SA SUHIM SVINJSKIM REBRIMA
- RIBA KUHANA U VINU
- ČOKOLADNI ORASI
- JUHA OD OSLIĆA
- PRŽENE JABUKE S PEKMEZOM I BADEMIMA
- ŠKRPINA LEŠO
- LEŠADA OD MORSKE RIBE
- KUHANA JANJETINA SA SALSOM OD RAJČICE
- SALATA OD KUHANE ENDIVIJE
- KORČULANSKI CUKARONI
- BRAČKE ŠKANJATE
- GOVEĐI JEZIK KAO PAŠTICADA
- KUGLICE OD SMOKAVA
- ŠKARPINA LEŠO
- JASTOG NA BRODET
- KRUH SA SUŠENIM VOĆEM
- MLADA OTOČKA JANJETINA NA RAŽNJU
- SKUŠE S AROMAMA
- SKUŠE NA ŽARU S UMAKOM OD INĆUNA
- KUHANE SKUŠE
- UMAK OD KAPARA
- PRŽENE SRDELE
- ZIMSKI KOLAČ
- REZANCI S KOZICAMA
- REZANCI S MASLINAMA
- PIRJANA TUNA
- TUNINA NA BRZINU
- OBORITA RIBA U ŠKROVADI
- KIRNJA U UMAKU
- SLADOKUSNI INĆUNI
- MLAČNA SALATA
- KAPETANOVI VALJUŠCI
- RUŽE ST-GERMAIN
- TRIPE U RAJČICAMA
- ARTIČOKE U ULJU
- SALATA OD HOBOTNICA, SIPA, LIGNJI
- TUNA NA JEDNOSTAVAN NAČIN
- VIŠKA POGAČA
- JASTOG NA SALATU
- NADJEVENE RAJČICE NA PRIMORSKI NAČIN
- TIKVICE NADJEVENE
- DUBROVAČKA MANEŠTRA
- PIKANTNA RIBLJA MARINADA
- PATLIĐANI SA SIROM
- DALMATINSKA GULAŠ JUHA
- PUNJENA ENDIVIJA
- PRIMOŠTENSKE FRITULE
- ŠKARPINA S BLITVOM I KRUMPIROM
- RIBA PEČENA U PADELI (KONVEKTOMATU)
- JUNEĆI BIFTEK NA POSTELJICI OD SEZONSKOG POVRĆA
- PUNJENI OSLIĆ
- RIJEČNI RAKOVI
- ŠKAMPI NA BRUDET
- INĆUNI U KORI
- HOBOTNICA PEČENA ISPOD PEKE NA DALMATINSKI
- NERETVANSKI BRODET OD JEGULJA I ŽABA
- SALATA OD TUNJEVINE
- HLADETINA OD HOBOTNICE I ŠKOLJAKA
- REZANCI S PRŠUTOM
- MEDITERANSKA KOMPOZICIJA OD TRI VRSTE RIBE
- HOBOTNICA ISPOD PEKE S MLADIM KRUMPIRIMA
- PLATA “DALMACIJA”
- KREM JUHA OD SOČIVA “DVORI”
- PLATA "OTOK LJUBAVI"
- RAŽA NA ROŠTILJU
- RIŽOT OD ŽABA
- POHANE ŽABE
- RIŽOTO OD PLODOVA MORA
- RAŠTIKA S JEGULJOM
- PAŠKA JANJETINA ISPOD PEKE
- RIŽOT “GVEROVIĆ-ORSAN”
- ŠPAGETI S VONGOLAMA NA NAČIN BAKE FILIPE
- LISKA NA LOVAČKI NAČIN
- PUŽEVI NA SELJAČKI NAČIN
- NOVALJSKI BRODET S PALENTOM
- SALATA OD LIGNJA I KRUMPIRA
- BRUDET OD SUŠENOG MORSKOG PSA
- JANJEĆE TRIPICE SA ŠPEKOM
- MAKARULI
- POPARA OD KERNE I JASTOGA
- PAPRIKA PUNJENA SIROM
- CRNI RIŽOTO "KAPETANOVA KUĆA"
- BISTRA JUHA "LEUT"
- PUNJENE RAJČICE
- MORSKO JAJE SA ZELENIM REZANCIMA
- PIJANI JASTOG
- GREGADA
- FUŽI S MORSKIM JEŽEVIMA
- KAPESANTE NA PODLOZI OD ORZA
- ŠPAROGE SA SIPOM I FUŽIMA
- PIJANA HOBOTNICA
- RAVIOLI S JASTOGOM
- BRAČKI VITALAC
- HOBOTNICA NA DALMATINSKOJ MIŠANCI
- PEČENA HOBOTNICA S KRUMPIROM
- RIŽOT OD LIGANJA
- BAKALAR S KRUMPIRIMA
- FILE PROKLJANSKOG CIPLA NA POSTELJICI OD LEĆE
- SLADOLED SA SMOKVAMA
- KUHANI ZUBATAC
- DALMATINSKE FRITULE
- BRODET OD SKUŠA
- DVOMIRISNI RAVIOLI
- MARINIRANI INĆUNI
- TUNA S MASLINAMA
- MIJEŠANE ŠKOLJKE
- TERINA OD HOBOTNICE I SIPE
- ROASTBEEF NA MEDITERANSKI
- PIJANA TORTA S TREŠNJAMA
- TUNINA U ULJU
- BRODET SA ZAČINSKIM TRAVAMA
- HLAP NA MORNARSKI A´LA STJEPAN DUNATOV
- ORZO KAŽERMA
- BRODET “KOD MIJE”
- RIŽOT S MORSKIM PLODOVIMA
- PUNJENE LIGNJE NA DALMATINSKI
- KOZICE ALLA STRUJA
- PUNJENI FILE OD BRANCINA
- SALATA OD BOBA
- SINJSKI ARAMBAŠIĆI
- JESENJE KRIŠKE
- OKRUGLICE OD KRUHA
- PEČENE ŽABE U OMOTU OD PRŠUTA
- JANJETINA SA ZAČINSKIM BILJEM
- CRNI JAKOV
- BRUJET S PALENTOM “UMEKO”
- JANJEĆE TRIPICE
- JANJEĆI KOTLETI S RESTANIM KRUMPIROM I MAHUNAMA
- DALMATINSKA PAŠTICADA
- PAŠTICADA NA VIŠKI NAČIN
- TUNA ŠEFA KUHINJE
- ŠUFIGANE LIGNJE
- MIRISNI RAVIOLI
- PAŠTAFAŽOL S PRŠUTOM
- ŠPAGETI S PRŠUTOM
- RIBLJI ŠKARTOCET
- CRNI RAVIOLI PUNJENI KOZICAMA I SKUTOM U UMAKU OD PRŠUTA I TARTUFA
- RAŽNJIĆI OD GRDOBINE SA ŠPEKOM
- SALATA OD HOBOTNICA
- SKRADINSKA TORTA
- JANJEĆI KOTLETI S FRITAJOM OD ŠPAROGA
- ZAPEČENE ŠPAROGE
- POLJIČKI SOPARNIK
- BRUJET OD JEGULJE “CETINA”
- SALATA OD KOZICA I FETA SIRA
- KREM TORTA OD ROGAČA
- TORTA OD KOZICA
- PALENTA S DAGNJAMA
- REP JASTOGA
- PRILJEPCI S MANISTROM VJEKOSLAVA GRGANTOVA
- KUMPARI I NANARI NA LADNO
- ČUKE (PRILJEPCI) NA BUZARU