☰
Gastronaut - Najveća hrvatska baza restorana i recepata
Najveća hrvatska baza restorana i recepata
  • Restorani
    • Zagreb i zagrebačka županija
    • Krapinsko-zagorska županija
    • Međimurska županija
    • Sisačko-moslavačka županija
    • Karlovačka županija
    • Varaždinska županija
    • Koprivničko-križevačka županija
    • Bjelovarsko-bilogorska županija
    • Primorsko-goranska županija
    • Ličko-senjska županija
    • Virovitičko-podravska županija
    • Požeško-slavonska županija
    • Brodsko-posavska županija
    • Zadarska županija
    • Osječko-baranjska županija
    • Šibensko-kninska županija
    • Vukovarsko-srijemska županija
    • Splitsko-dalmatinska županija
    • Istarska županija
    • Dubrovačko-neretvanska županija
  • Recepti
    • Juha
    • Predjelo
    • Glavno jelo
    • Međujelo
    • Prilog
    • Umak
    • Salata
    • Desert
    • Pizza
    • Napici
  • Događanja
  • Vijesti
  • Blog
    • Tema tjedna
    • Zanimljivosti
    • Klub
    • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
    • Glasanje
    • Knjige
  • Kontakt
  1. Početna
  2. Recepti
  3. Specijaliteti Mediteranske kuhinje

    Specijaliteti ostalih kuhinja

    Mediteranska

  • BOGATA POSLASTICA
  • MARINIRANI PATLIDŽANI
  • REZANCI S LIMUNOM
  • PJESNIČKI REZANCI
  • AROMATIČNA PURETINA
  • SKUŠE NA VRTLARSKI NAČIN
  • TUNIRANI UMAK
  • ZELENI UMAK
  • SALATA OD MARINIRANE PURETINE
  • RIŽOT SA SIPOM
  • MANDARINE U KARAMELU
  • MARINIRANA TUNA
  • POHANI CRVENI RADIĆ
  • MASLINA U KAKTUSU
  • KOPUN SA MASLINAMA
  • MEDITERANSKA TUNA
  • SABLJARKA U OCTU
  • ŠKAMPI NA ŽARU
  • SALATA U ČETIRI BOJE
  • ŠKAMPI S RIKULOM
  • SALATA OD TIKVICA I MOTRA
  • SLOŽENAC OD PLODOVA MORA
  • KREM JUHA OD ŠKAMPI
  • PAELLA «VALENCIANA»
  • KOKOŠ NA BRUDET
  • BAKLAVA S BADEMIMA
  • SPLITSKA TORTU
  • PLAVICE PUNJENI MOTROM „AL CARTOCCIO“
  • MOTAR SA OKUSOM INĆUNA
  • MORSKA SIMFONIJA
  • BRANCIN “ZLATNA ŠKOLJKA”
  • ŽUTO - CRVENA SIMFONIJA OD KOZICA
  • FETE OD GRDOBINE (ŽABE) U ŽLAHTINI
  • RAGU OD PILETINE
  • KAMENICE S UMAKOM OD KAPARA
  • ROLADA OD PATLIDŽANA
  • AROMATIČNA JUHA OD RAJČICE
  • BRODET S RAJČICOM
  • PAELLA "MEDITERANA"
  • SLOŽENAC OD ŠKOLJKI
  • PEČENE PRNJAVICE
  • HLADNA KREMA OD MANDARINE
  • KRUH S MASLINOVIM ULJEM
  • KRUH S MASLINAMA
  • MORE
  • ARTIČOKE S PRELJEVOM OD ZAČINSKIH TRAVA
  • FILE BRANCINA U TAPENADI OD LJEŠNJAKA SA SORBETOM OD BUNDEVE I KREMOM OD KAMENICA
  • NAPITAK “JUG”
  • TUNINA MARINA
  • FILE ORADE S POVRĆEM
  • TAGLIATELLE SA ŠKAMPIMA I CHERRY RAJČICAMA
  • SALATA OD SIPE S TARTUFIMA
  • ZELENI REZANCI SA SIPOM
  • GRDOBINA U UMAKU OD ŽLAHTINE
  • MASLINSKA LOVRATA
  • SALATA OD MOTRA
  • REZANI GOVEĐI BIFTEK S KUHANIM POVRĆEM
  • BAVETTE ILI LINGUINE NA BIJELO SA ŠKOLJKAMA SV. JAKOV
  • HLADNO RIBLJE PREDJELO “SKIPPER”
  • BRANCIN U SOLI
  • CARPACCIO OD HOBOTNICE
  • PRŽENA HOBOTNICA SA SALATOM OD MLADOG ŠPINATA I RUKOLE
  • BIFTEK NA RUKOLI
  • TAGLIATELLE OD ROGAČA S KOZICAMA I MOTAROM
  • MEDALJONI OD SIPE
  • DOMAĆI NJOKI OD SKUTE SA KOPRIVOM I ŠKAMPIMA
  • FILE OD RIBE U BIJELOM VINU
  • TORTA OD PLODOVA MORA
  • RIŽOTO S MUŠKATNOM BUNDEVOM UZ HRSKAVI ČIPS OD ISTARSKOG OMBOLA I OASI MASLINOVO ULJE
  • SIROVI FILET TRILJE
  • MAKARUNI S JADRANSKOM TRILJOM
  • DUBROVAČKA POPARA
  • REZANCI S INĆUNIMA
  • DOMAĆI RAVIOLI S PRŠUTOM I KOZICAMA
  • FINA KREM JUHA S PJENUŠCEM
  • SVJETLOTAMNI REZANCI
  • REZANCI GEMINI
  • SUHE SMOKVE
  • KRUH SA ZAČINSKIM BILJEM
  • BRANCIN U CRNOJ SOLI
  • ARTIČOKE S GRAŠKOM
  • REZANCI SAINT JACQUES
  • ARTIČOKE U PEĆNICU
  • TUNINA MELORIA
  • PIKANTNA PILETINA
  • POGAČA S RAJČICAMA I MASLINAMA
  • KOVAČ U UMAKU
  • MEDITERANSKE LAZANJE
  • LIST U VINU
  • ŠKOLJKICE (TJESTENINA) U PIKANTNOM UMAKU
  • PŠENICA S DIMLJENIM PLODOVIMA MORA
  • ZELENI BOUILLABAISSE
  • SLANA RIBA
  • CARPACCIO OD TUNE MARINIRANE U SOKU CITRUSA
  • MIJEŠANA BUZARA OD PRUKLJANSKIH KOZICA (ŠKRILJUNA), ŠKAMPI I ŠKOLJAKA IZ PRUKLJANSKOG JEZERA
  • POHANA GRDOBINA NA PODLOZI OD PIKANTNOG RIŽOTA S KOZICAMA I KELJ SA ŽARA
  • JANJEĆA KRUNA
  • BRUSCHETTA OD DOMAĆEG KRUHA PEČENOG ISPOD PEKE
  • REZANCI S UMAKOM OD BOSILJKA
  • ORADA NA ROŠTILJU
  • PLATA MIJEŠANIH ŠKOLJKI NA NAČIN ŠEFA
  • KUHANI BRANCIN SA ŠPAROGAMA
  • MEDITERANSKA TOPLO-HLADNA SALATA OD JADRANSKIH LIGANJA
  • RAŽNJIĆI YACHT CLUB NA PODLOZI OD RIŽE
  • FILE BRANCINA U ŠKARTOCU
  • SAUTÉ OD ŠKOLJKI I RAKOVA
  • RIŽOTO S KATALONAMA
  • MALI ŠKOJ
  • BUZARA OD ŠKAMPI
  • CARPACCIO OD LIGNJI

Predložite restoran za izbor "100 vodećih restorana u Hrvatskoj"

100 Vodećih Hrvatskih restorana

Bogato ilustrirana knjiga u kojoj se nalaze restorani s najviše preporuka gostiju i struke prezentirani skupa sa svojim specijalitetima te prirodnim i kulturnim okružjem.
GASTRONAUT
  • ABISAL d.o.o.
  • Janka Polić Kamova 37a
  • 51000 RIJEKA
  • e-mail: gastronaut@gastronaut.hr
  • direktor: Karin Mimica, prof
  • Početna
  • Restorani
    • Zagreb i zagrebačka županija
    • Krapinsko-zagorska županija
    • Međimurska županija
    • Sisačko-moslavačka županija
    • Karlovačka županija
    • Varaždinska županija
    • Koprivničko-križevačka županija
    • Bjelovarsko-bilogorska županija
    • Primorsko-goranska županija
    • Ličko-senjska županija
    • Virovitičko-podravska županija
    • Požeško-slavonska županija
    • Brodsko-posavska županija
    • Zadarska županija
    • Osječko-baranjska županija
    • Šibensko-kninska županija
    • Vukovarsko-srijemska županija
    • Splitsko-dalmatinska županija
    • Istarska županija
    • Dubrovačko-neretvanska županija
  • Recepti hrvatskih i svjetskih kuhinja
    • Juha
    • Predjelo
    • Glavno jelo
    • Međujelo
    • Prilog
    • Umak
    • Salata
    • Desert
    • Pizza
    • Napici
  • Događanja
  • Tema tjedna
  • Vijesti
  • Klub
  • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
  • Knjige
  • Kontakt
  • Projekt: Unapređenje web portala Gastronaut.hr
© 2017 gastronaut.hr Sva prava pridržana :: ABISAL d.o.o. Janka Polić Kamova 37a, 51000 Rijeka :: Development: www.on-line.hr
Europska unija - Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi
Operativni program konkurentnost i kohezija

Izradu web stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

  • Restorani
  • Recepti
  • Događanja
  • Vijesti
  • Blog
    • Tema tjedna
    • Zanimljivosti
    • Klub
    • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
    • Glasanje
    • Knjige
  • Kontakt
  • Projekt: Unapređenje web portala Gastronaut.hr