- BOGATA POSLASTICA
- MARINIRANI PATLIDŽANI
- REZANCI S LIMUNOM
- PJESNIČKI REZANCI
- AROMATIČNA PURETINA
- SKUŠE NA VRTLARSKI NAČIN
- TUNIRANI UMAK
- ZELENI UMAK
- SALATA OD MARINIRANE PURETINE
- RIŽOT SA SIPOM
- MANDARINE U KARAMELU
- MARINIRANA TUNA
- POHANI CRVENI RADIĆ
- MASLINA U KAKTUSU
- KOPUN SA MASLINAMA
- MEDITERANSKA TUNA
- SABLJARKA U OCTU
- ŠKAMPI NA ŽARU
- SALATA U ČETIRI BOJE
- ŠKAMPI S RIKULOM
- SALATA OD TIKVICA I MOTRA
- SLOŽENAC OD PLODOVA MORA
- KREM JUHA OD ŠKAMPI
- PAELLA «VALENCIANA»
- KOKOŠ NA BRUDET
- BAKLAVA S BADEMIMA
- SPLITSKA TORTU
- PLAVICE PUNJENI MOTROM „AL CARTOCCIO“
- MOTAR SA OKUSOM INĆUNA
- MORSKA SIMFONIJA
- BRANCIN “ZLATNA ŠKOLJKA”
- ŽUTO - CRVENA SIMFONIJA OD KOZICA
- FETE OD GRDOBINE (ŽABE) U ŽLAHTINI
- RAGU OD PILETINE
- KAMENICE S UMAKOM OD KAPARA
- ROLADA OD PATLIDŽANA
- AROMATIČNA JUHA OD RAJČICE
- BRODET S RAJČICOM
- PAELLA "MEDITERANA"
- SLOŽENAC OD ŠKOLJKI
- PEČENE PRNJAVICE
- HLADNA KREMA OD MANDARINE
- KRUH S MASLINOVIM ULJEM
- KRUH S MASLINAMA
- MORE
- ARTIČOKE S PRELJEVOM OD ZAČINSKIH TRAVA
- FILE BRANCINA U TAPENADI OD LJEŠNJAKA SA SORBETOM OD BUNDEVE I KREMOM OD KAMENICA
- NAPITAK “JUG”
- TUNINA MARINA
- FILE ORADE S POVRĆEM
- TAGLIATELLE SA ŠKAMPIMA I CHERRY RAJČICAMA
- SALATA OD SIPE S TARTUFIMA
- ZELENI REZANCI SA SIPOM
- GRDOBINA U UMAKU OD ŽLAHTINE
- MASLINSKA LOVRATA
- SALATA OD MOTRA
- REZANI GOVEĐI BIFTEK S KUHANIM POVRĆEM
- BAVETTE ILI LINGUINE NA BIJELO SA ŠKOLJKAMA SV. JAKOV
- HLADNO RIBLJE PREDJELO “SKIPPER”
- BRANCIN U SOLI
- CARPACCIO OD HOBOTNICE
- PRŽENA HOBOTNICA SA SALATOM OD MLADOG ŠPINATA I RUKOLE
- BIFTEK NA RUKOLI
- TAGLIATELLE OD ROGAČA S KOZICAMA I MOTAROM
- MEDALJONI OD SIPE
- DOMAĆI NJOKI OD SKUTE SA KOPRIVOM I ŠKAMPIMA
- FILE OD RIBE U BIJELOM VINU
- TORTA OD PLODOVA MORA
- RIŽOTO S MUŠKATNOM BUNDEVOM UZ HRSKAVI ČIPS OD ISTARSKOG OMBOLA I OASI MASLINOVO ULJE
- SIROVI FILET TRILJE
- MAKARUNI S JADRANSKOM TRILJOM
- DUBROVAČKA POPARA
- REZANCI S INĆUNIMA
- DOMAĆI RAVIOLI S PRŠUTOM I KOZICAMA
- FINA KREM JUHA S PJENUŠCEM
- SVJETLOTAMNI REZANCI
- REZANCI GEMINI
- SUHE SMOKVE
- KRUH SA ZAČINSKIM BILJEM
- BRANCIN U CRNOJ SOLI
- ARTIČOKE S GRAŠKOM
- REZANCI SAINT JACQUES
- ARTIČOKE U PEĆNICU
- TUNINA MELORIA
- PIKANTNA PILETINA
- POGAČA S RAJČICAMA I MASLINAMA
- KOVAČ U UMAKU
- MEDITERANSKE LAZANJE
- LIST U VINU
- ŠKOLJKICE (TJESTENINA) U PIKANTNOM UMAKU
- PŠENICA S DIMLJENIM PLODOVIMA MORA
- ZELENI BOUILLABAISSE
- SLANA RIBA
- CARPACCIO OD TUNE MARINIRANE U SOKU CITRUSA
- MIJEŠANA BUZARA OD PRUKLJANSKIH KOZICA (ŠKRILJUNA), ŠKAMPI I ŠKOLJAKA IZ PRUKLJANSKOG JEZERA
- POHANA GRDOBINA NA PODLOZI OD PIKANTNOG RIŽOTA S KOZICAMA I KELJ SA ŽARA
- JANJEĆA KRUNA
- BRUSCHETTA OD DOMAĆEG KRUHA PEČENOG ISPOD PEKE
- REZANCI S UMAKOM OD BOSILJKA
- ORADA NA ROŠTILJU
- PLATA MIJEŠANIH ŠKOLJKI NA NAČIN ŠEFA
- KUHANI BRANCIN SA ŠPAROGAMA
- MEDITERANSKA TOPLO-HLADNA SALATA OD JADRANSKIH LIGANJA
- RAŽNJIĆI YACHT CLUB NA PODLOZI OD RIŽE
- FILE BRANCINA U ŠKARTOCU
- SAUTÉ OD ŠKOLJKI I RAKOVA
- RIŽOTO S KATALONAMA
- MALI ŠKOJ
- BUZARA OD ŠKAMPI
- CARPACCIO OD LIGNJI