☰
Gastronaut - Najveća hrvatska baza restorana i recepata
Najveća hrvatska baza restorana i recepata
  • Restorani
    • Zagreb i zagrebačka županija
    • Krapinsko-zagorska županija
    • Međimurska županija
    • Sisačko-moslavačka županija
    • Karlovačka županija
    • Varaždinska županija
    • Koprivničko-križevačka županija
    • Bjelovarsko-bilogorska županija
    • Primorsko-goranska županija
    • Ličko-senjska županija
    • Virovitičko-podravska županija
    • Požeško-slavonska županija
    • Brodsko-posavska županija
    • Zadarska županija
    • Osječko-baranjska županija
    • Šibensko-kninska županija
    • Vukovarsko-srijemska županija
    • Splitsko-dalmatinska županija
    • Istarska županija
    • Dubrovačko-neretvanska županija
  • Recepti
    • Juha
    • Predjelo
    • Glavno jelo
    • Međujelo
    • Prilog
    • Umak
    • Salata
    • Desert
    • Pizza
    • Napici
  • Događanja
  • Vijesti
  • Blog
    • Tema tjedna
    • Zanimljivosti
    • Klub
    • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
    • Glasanje
    • Knjige
  • Kontakt
  1. Početna
  2. Recepti
  3. Specijaliteti Talijanske kuhinje

    Specijaliteti ostalih kuhinja

    Talijanska

  • ZALOGAJČIĆI
  • ETNA
  • PROLJETNA PIZZA
  • PIZZA S ENDIVIJOM
  • PIZZA ZA MLADIĆA
  • NOVOGODIŠNJA PIZZA
  • PUREĆI ODREZAK PUNJEN MOZZARELLOM
  • RIŽIN SLOŽENAC NA SICILIJANSKI
  • PANZANELLA
  • PIZZA MARGHERETA
  • KROKETI OD OSLIĆA
  • LONAC S OSLIĆEM
  • PIZZA S ENDIVIJOM
  • BROKULA U UMAKU OD RAJČICE
  • ŠKARPINA S RAJČICAMA
  • LO STOCCAFISSO ALL’ANCONITANA
  • JANJETINA NA RIMSKI
  • BUT U FOLIJI
  • TRIPICE NA TALIJANSKI NAČIN
  • TALIJANSKI MINESTRONE
  • STRACCIATELLA
  • VRTLARSKI RAVIOLI
  • PODNEVNI RAVIOLI
  • TORTELLI OD TIKVE
  • TORTELLI OD KRUMPIRA
  • SALATA OD RAJČICE I SIRA S BAZILIKOM
  • SALATA OD ŠKOLJAKA
  • SKUŠE IZ FJORDA
  • TIKVICE U ULJU
  • VEGETARIJANSKI PLADANJ SA ROŠTILJA
  • SABLJARKA U TAVI
  • NABUJAK OD RAJČICE
  • RIŽOTO ORANGE
  • RIŽOTO FREGOLI
  • ZELENI RIŽOTO
  • RIŽOTO S TIKVOM
  • RIŽOTO TREVISO
  • MASLINE S PEČENIM KOCKICAMA KRUHA
  • SUŠENE RAJČICE U ULJU
  • TVRDO KUHANA JAJA U UMAKU OD RAJČICE
  • ŠPAGETI S PIKANTNIM UMAKOM OD SIROVE RAJČICE
  • KRUH SA SMOKVAMA
  • SALATA OD NARANČE
  • PAŠTA ALLA NORMA
  • UMAK OD KRUHA I ČEŠNJAKA
  • SVINJETINA U LIMUNU
  • PILE U NARANČI
  • TRIPICE S PATLIĐANOM
  • LEDENI BADEMI
  • ŠPAGETI S KESTENIMA
  • SRDELE S KOROMAČEM
  • SRDELE TIRRENO
  • SRDELE MELTEMI
  • LAZANJE VESUVIO
  • ZELENE LAZANJE
  • LAZANJE ZA SLADOKUSCE
  • UMAK BOLONJEZ
  • UMAK BOLOGNESE
  • SRCE S GROŽĐICAMA
  • PREKLOPLJENA PIZZA "PARTENOPE"
  • PRŽENI CALZONE
  • CALZONE "MONTELLO"
  • TIRENSKI CALZONE
  • LAKOMA CALZONE PIZZA
  • SICILIJANSKI CALZONE
  • ŠPAGETI “BELLA NAPOLI”
  • RUŽIČASTI REZANCI
  • REZANCI S MAJČINOM DUŠICOM
  • COSTOLETTE D’AGNELLO ALLA GRIGLIA
  • TUNINA CARLOFORTE
  • ŠPAGETI U ZELENOM
  • PATLIDŽANI S MOZZARELLOM
  • ŠPAGETI NA BRZINU
  • AGNOLOTTI U UMAKU
  • ŠPAGETI ALL’ AMATRICIANA
  • UKUSNI KANELONI
  • SLASNI KANELONI
  • ZAPEČENI RIGATONI
  • REZANCI ALLA PIZZAIOLA
  • SLOŽENAC PARTENOPE
  • VINCISGRASSI
  • BOGATI TORTELLINI
  • KLASIČNI TORTELLINI
  • AROMATIZIRANI TORTELLINI
  • SLOŽENAC OD PURETINE S UMAKOM OD RAJČICE
  • ŠPAROGE NA FIORENTINSKI NAČIN
  • REZANCI LUCULLO
  • OSVJEŽAVAUJUĆA PIZZA
  • PIZZA INSPIRACIJA
  • PIZZA MJESEČINA
  • PIZZA MORSKIH LOVACA
  • JAJATA PIZZA
  • PIZZA S POLJA
  • PIZZA S TUNOM
  • MESNA PIZZA
  • PIZZA BOMBAY
  • PIZZA CANTON
  • GORKA PIZZA
  • POVRTNA PIZZA
  • VATRENA PIZZA
  • DIMLJENA PIZZA
  • ZAPEČENI ŠPAGETI
  • JEDNOSTAVNA PIZZA
  • TORTELINI OD KRUMPIRA
  • PILETINA NA SICILIJANSKI NAČIN
  • ŠPAGETI MONTENERO
  • REZANCI PONENTE
  • PURETINA S PESTOM
  • PURETINA U UMAKU OD METVICE
  • BOGATI RIŽOTO
  • RIŽOTO S ARTIČOKAMA I ŠUNKOM
  • LAZANJE SA ŠPINATOM I SIROM BRIE
  • BRUSKETE SA SIROM BRIE, PANCETOM I ŠPINATOM
  • LAZANJE
  • TALIJANSKI LONAC
  • KROSTATA OD JABUKA
  • GRATINIRANI INĆUNI
  • SENDVIČ – TORTA
  • GRATINIRANO PILE NA FIRENTINSKI NAČIN
  • KANELONI S GLJIVAMA
  • PANSOTTI S ORASIMA
  • RAVIOLI U UMAKU OD ĐUMBIRA
  • ZELENI RAVIOLI
  • PROLJETNI SVITAK
  • SKUŠA U SCAVECCIU
  • SELJAČKI RIŽOTO
  • NABUJAK OD PRŠUTA I LUKA
  • PAŠTA SA SARDELAMA
  • ARANCINI - TALIJANSKI KROKETI OD RIŽE
  • POLPETE OD INĆUNA
  • SAVIJAČA LONGHI
  • LAZANJE SA SKUTOM
  • SLOŽENAC S TJESTENINOM
  • OKLOPIĆI ALCANTARA
  • POSNI TORTELLONI
  • MARINIRANE JEGULJE
  • MAKARONI MONDELLO
  • MAKARONI S GRAŠKOM
  • MAKARONI S KOBASICAMA
  • CAPPELLETTI S PISTAĆIMA
  • TORTELLI U JUHI
  • CANNELLONI BONNARD
  • NOVOGODIŠNJI RAVIOLI
  • MORNARSKI RIŽOTO
  • JUHA OD PURETINE S PARMEZANOM
  • HLAP SA TJESTENINOM A’LA AZZURRO
  • TAGLIATELLE SA ŠKAMPIMA
  • PAŠTETA OD BAKALARA
  • PIZZA ZA ODMOR
  • ŠKOLJKICE (TJESTENINA) S VINOM
  • PRŽENE KRIŠKE FAITO
  • REZANCI U ZELENOM UMAKU
  • UMAK PESTO
  • ZELENA SALATA S GORGONZOLOM
  • BAKALAR “ALLA VICENTINA”
  • 4 GODIŠNJA DOBA
  • MALE PIZZE FANTAZIJA
  • BOGATA PIZZA
  • VOĆNA PIZZA
  • RAVIOLI FÜSSLI
  • KREMA S ENDIVIJOM
  • MEDITERANSKA PIZZA
  • KREM JUHA FLORENTINE
  • GURMANSKI KANELONI
  • SLOŽENAC S TJESTENINOM I PURETINOM
  • RIŽOTO S KOBASICAMA
  • CANNOLI
  • SRDELE S GROŽĐICAMA
  • BIJELE LAZANJE
  • CALZONE "CESENATICO"
  • ODRESCI OD SVINJSKE JETRE
  • TIMBALLO OD REZANACA
  • FANTASTIČNA PIZZA
  • RUSTIKALNA PIZZA
  • KROSTATA OD KIVIJA
  • RUŽIČASTI CALZONE
  • NABUJAK OD ŠPINATA
  • NJEŽNI AGNOLOTTI
  • TRADICIONALNI KANELONI
  • RUSTIČNI MALLOREDDUS
  • TJESTENINA S JANJETINOM
  • PICCATA NAPOLITANA
  • PIATTO ALLEGRO
  • OKLOPI MERGELLINA
  • LOVAČKA JUHA MANFREDI
  • TORTA S BLITVOM I GLJIVAMA
  • POLJSKA PIZZA
  • PASTICCIO CONSTABLE
  • ŠPAGETI S OKRUGLICAMA
  • CALZONE OD KRUMPIRA
  • AGNOLINI OD KOPUNA U JUHI
  • BIJELO-ZELENE LAZANJE
  • BRZA SALATA
  • PIZZA S KRUŠKAMA
  • ACQUACOTTA MAREMMANA
  • MILLEFOGLIE
  • BAKALAR U PEĆNICI

Predložite restoran za izbor "100 vodećih restorana u Hrvatskoj"

100 Vodećih Hrvatskih restorana

Bogato ilustrirana knjiga u kojoj se nalaze restorani s najviše preporuka gostiju i struke prezentirani skupa sa svojim specijalitetima te prirodnim i kulturnim okružjem.
GASTRONAUT
  • ABISAL d.o.o.
  • Janka Polić Kamova 37a
  • 51000 RIJEKA
  • e-mail: gastronaut@gastronaut.hr
  • direktor: Karin Mimica, prof
  • Početna
  • Restorani
    • Zagreb i zagrebačka županija
    • Krapinsko-zagorska županija
    • Međimurska županija
    • Sisačko-moslavačka županija
    • Karlovačka županija
    • Varaždinska županija
    • Koprivničko-križevačka županija
    • Bjelovarsko-bilogorska županija
    • Primorsko-goranska županija
    • Ličko-senjska županija
    • Virovitičko-podravska županija
    • Požeško-slavonska županija
    • Brodsko-posavska županija
    • Zadarska županija
    • Osječko-baranjska županija
    • Šibensko-kninska županija
    • Vukovarsko-srijemska županija
    • Splitsko-dalmatinska županija
    • Istarska županija
    • Dubrovačko-neretvanska županija
  • Recepti hrvatskih i svjetskih kuhinja
    • Juha
    • Predjelo
    • Glavno jelo
    • Međujelo
    • Prilog
    • Umak
    • Salata
    • Desert
    • Pizza
    • Napici
  • Događanja
  • Tema tjedna
  • Vijesti
  • Klub
  • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
  • Knjige
  • Kontakt
  • Projekt: Unapređenje web portala Gastronaut.hr
© 2017 gastronaut.hr Sva prava pridržana :: ABISAL d.o.o. Janka Polić Kamova 37a, 51000 Rijeka :: Development: www.on-line.hr
Europska unija - Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi
Operativni program konkurentnost i kohezija

Izradu web stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

  • Restorani
  • Recepti
  • Događanja
  • Vijesti
  • Blog
    • Tema tjedna
    • Zanimljivosti
    • Klub
    • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
    • Glasanje
    • Knjige
  • Kontakt
  • Projekt: Unapređenje web portala Gastronaut.hr