☰
Gastronaut - Najveća hrvatska baza restorana i recepata
Najveća hrvatska baza restorana i recepata
  • Restorani
    • Zagreb i zagrebačka županija
    • Krapinsko-zagorska županija
    • Međimurska županija
    • Sisačko-moslavačka županija
    • Karlovačka županija
    • Varaždinska županija
    • Koprivničko-križevačka županija
    • Bjelovarsko-bilogorska županija
    • Primorsko-goranska županija
    • Ličko-senjska županija
    • Virovitičko-podravska županija
    • Požeško-slavonska županija
    • Brodsko-posavska županija
    • Zadarska županija
    • Osječko-baranjska županija
    • Šibensko-kninska županija
    • Vukovarsko-srijemska županija
    • Splitsko-dalmatinska županija
    • Istarska županija
    • Dubrovačko-neretvanska županija
  • Recepti
    • Juha
    • Predjelo
    • Glavno jelo
    • Međujelo
    • Prilog
    • Umak
    • Salata
    • Desert
    • Pizza
    • Napici
  • Događanja
  • Vijesti
  • Blog
    • Tema tjedna
    • Zanimljivosti
    • Klub
    • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
    • Glasanje
    • Knjige
  • Kontakt
  1. Početna
  2. Recepti
  3. Specijaliteti Kreativne kuhinje

    Specijaliteti hrvatskih kuhinja

    Kreativna

  • ČAJ OD MENTE SA ČOKOLADOM
  • SWEET COFFEE
  • FILE S ANANSOM
  • MIRISNI SLOŽENAC
  • EGZOTIČNA LUBENICA S RIŽOM
  • SALATA OD KIVIJA
  • SALSA OD KIVIJA
  • ENDIVIJA S NARANČAMA
  • SALATA OD BROKULE
  • PUREĆA PRSA NA ROKULI
  • GRDOBINA U MEDU S KUHANIM POVRĆEM
  • ŠKARPINA NADJEVENA ŠKAMPIMA
  • ŠKARPINA NADJEVENA ŠAMPINJONIMA
  • KESTENJE U MLIJEKU
  • MASLINSKI PILEĆI BATAK U FOLIJI
  • BAKINI REZANCI
  • PAKOSNI REZANCI
  • MARINIRANI KOTLETI
  • PAŠTICADA OD TUNE
  • PURETINA A’LA DIAVOLA S POVRĆEM SA ŽARA
  • PUREĆA ROLADA POD TUNINIM PLAŠTOM
  • PUREĆA PRSA SA NJOKIMA OD SIRA
  • RIŽOT SA PIVOM
  • KANAPEI S PRŠUTOM I PURETINOM
  • SUPPLI I NARANČICE U UMAKU
  • SMOTULJCI OD SKUŠE SA SLANINOM
  • ŽELE OD CRVENOG VOĆA S FRAMBOVINOM
  • UMAK OD ORAHA
  • UMAK OD NARANČA I ŠLJIVA
  • HRENOVKE ILI KOBASICE SA ŽARA PROKUHANE U PIVU
  • RIBA U PIVSKOM TIJESTU
  • NABUJAK OD KRUMPIRA NA ISTOČNJAČKI NAČIN
  • BOGATI KANAPEI
  • GULAŠ OD KESTENA
  • CARPACCIO POURBUS
  • DRHTALICA POKER
  • TELEĆA KOLJENICA PEČENA U FOLIJI
  • KORANSKI VALOVI
  • JUHA OD RAJČICA S GRAŠKOM I REZANCIMA
  • JANJEĆI KOTLETI U RATATUJ UMAKU
  • PRHKI FAZAN PUNJEN DELIKATNIM GLJIVAMA
  • OVO BRANDYEV UŽITAK
  • BLAGDANSKA SALATA
  • PJENA OD KOSTELJA I KAPARA
  • KEKSIĆI OD BADEMA
  • ROLADA OD LOSOSA
  • BOGATA ROLADA
  • MANDARINA ČAJ
  • JUNEĆI BIFTEK NA POSTELJICI OD SEZONSKOG POVRĆA
  • ČAJ SA BADEMOM
  • TROPSKA TUNA
  • AVOKADO S ROQUEFORTOM
  • SALATA OD KOZICA I ANANASA
  • PAČJA GNIJEZDA
  • KUPIDOV EGZOTIČAN LJUBAVNI ČAJ
  • PIKANTNI TELEĆI KOTLETI S ROQUEFORTOM
  • REZANCI S DAGNJAMA I ORASIMA
  • REZANCI S RUŽINIM LATICAMA
  • TUNINA DJEDA ARTURA
  • LUNGIĆ S KESTENOM U UMAKU OD ARONIJE
  • VALPOVAČKE TOPLICE
  • KIRNJA S KOROMAČEM
  • LIST S GREJPFRUTOM
  • ŽABA SA SLANINOM
  • ZAPEČENI LUBIN
  • TRILJE S PRŠUTOM
  • ROQUEFORT DRESSING
  • PILEĆI FILE UMOTAN U PRŠUT
  • CARPACCIO OD TELETINE
  • SALATA OD GLJIVA I SIREVA
  • CRVENA RIŽA
  • SALATA OD RIŽE
  • RUŽIČASTA RIŽA
  • TELEĆI ODREZAK SA ŠPAROGAMA I UMAKOM AIOLI
  • KANAPEI CARÉSÉ
  • PURETINA SA SIROM
  • LAKIRKE SA ŠPINATOM
  • MORNARSKI QUICHE
  • ROLADA U FINIM TRAVAMA S PROLJETNIM KNEDLAMA
  • GOVEDINA S UMAKOM OD ĐUMBIRA
  • SLOŽENAC OD ŠPINATA
  • PURETINA S MEDOM I ANANASOM
  • SALATA S RIŽOM NA MORNARSKI NAČIN
  • SLOŽENAC OD BUBREGA
  • TORTA OD SIRA I PRŠUTA
  • KAVA IMPERIJAL
  • ŠPAGETI LORRAIN
  • KORALJNI GREBEN
  • PURETINA S MRKVOM I ORASIMA
  • PUREĆE ROLADICE
  • FRITULE OD PRŠUTA
  • ROLICE S MIRISNIM NADJEVOM OD MASLINA
  • PULSKI AFRODIZIJAK
  • MASLINA SLATKA UZ ČAKULU SVAKU
  • FILE NOJA U UMAKU OD BRUSNICA
  • PISANICA NA SVEČANI NAČIN S FINIM UMAKOM OD MASLINA
  • HRUSTAVCI OD MOZGA
  • UŠTIPCI OD ORADE SA MASLINAMA
  • PUNJENA PAPRIKA NA KAŠICI OD BALANCANA
  • HOBOTNICA SA PLODOVIMA ZEMLJE
  • PUNJENI JANJEĆI BUT
  • ZELENI RIŽOTO OD ŠKAMPI SA ZELENIM PAPROM U KOŠARICI OD SIRA
  • SAVIJAČA OD SMOKAVA I BADEMA
  • SAVIJAČA OD LOSOSA
  • SALATA OD LOSOSA
  • LOSOS KAO QICHE LORRAINE
  • PUREĆI SAVITAK S PUŽEVIMA NA KREMI OD KOMORAČA
  • PUREĆI RAGU S RIŽOTOM OD CVJETNOG PRAHA
  • PUREĆI FILE PUNJEN ŠPINATOM U KORICI OD KRUŠNIH MRVICA POSLUŽEN S PITOM OD TIKVICA
  • PUREĆI ZABATAK U UMAKU OD ORAHA
  • ROLADA S PINJOLIMA I RIKULOM
  • PROLJETNE KNEDLE
  • TOPLO - HLADNA SALATA OD CELERA I DIMLJENE PURETINE
  • EGZOTIČNI KOKTEL SA PUREĆIM PRSIMA I ŠKAMPIMA
  • PAZINSKO BLAGO
  • ZAPEČENA PURETINA
  • PUREĆA SIMFONIJA
  • PURICA U LIGNJI
  • PURETINA SA CURRYEM I KAPARIMA
  • PUREĆI FILE S PRŠUTOM
  • DRHTALICA OD PURETINE
  • MIRISNA KAVA (S LISTIĆIMA MENTE)
  • NABUJAK OD ČOKOLADE I ŠUMSKOG VOĆE
  • NABUJAK S RUMOM
  • RIŽOT OD SLANINE, TIKVICA I PIVE
  • VATROMET VALOVA
  • RIŽOT OD KLEMENTINA
  • ZELENA SALATA S ROQUEFORTOM
  • JUNEĆI ODRESCI SA SIROM ROQUEFORT
  • PILETINA U UMAKU OD SIRA ROQUEFORT
  • RIŽOT SA INDIJSKIM SMOKVAMA
  • POHANI CAMEMBERT
  • REP GRDOBINE U CITRUSIMA – CURRY RIŽOTO S KOZICAMA
  • NABUJAK OD PAŠKE SKUTE
  • PUREĆI ODREZAK U SMOKVAMA
  • SALATA U KOŠARICI OD PARMEZANA
  • PRŠUT PUNJEN JANJEĆOM JETRICOM
  • MARINIRANI JANJEĆI KOTLETI SA ZAČINSKIM TRAVAMA
  • CVIJET SV. JAKOVA
  • ROLADE OD MASLINA I BADEMA
  • SKUŠE NA BIJELO
  • LJUTA PRŽENA PILEĆA KRILCA
  • PALAČINKE WATTEAU
  • DRHTALICA OD PASTRVE
  • PAŠTETA OD FAZANA
  • KUHANI ZAGORSKI ŠTRUKLI "BEŽANEC"
  • LISTOVI SA SLANINOM
  • ŠPAGETI SA SLANINOM I JABUKAMA
  • JASKANSKA SABLJA
  • SMEĐI REZANCI
  • KREPKI ZALOGAJI
  • EGZOTIČNA SALATA
  • FONDI S HOBOTNICOM
  • RIBLJI FILE U UMAKU OD ŠPAROGA
  • SALATA OD HOBOTNICE U ANANASU
  • TRI PAŠTETICE ADMIRAL
  • FILE OD PLEMENITE MORSKE RIBE S PINJOLIMA
  • PASTRVE S TARTUFIMA
  • BISTECA APOCALIPSA
  • JELENJI ODRESCI S UMAKOM OD DATULJA
  • PREPELIČJE GNIJEZDO
  • PLEMIĆKA JUHA OD KOPRIVE
  • JASTOG U UMAKU OD AROMATIČNIH TRAVA
  • NOJEVA KOŠARICA U SOKU OD NARANČE
  • KIFLIĆ OD LISNATOG TIJESTA
  • PJENA OD MALINA
  • SALATA OD MORSKE DIVLJAČI S VLASCEM
  • HLADNO TOPLA SALATA SA ŠKAMPIMA
  • PUŽEVI “TEMPIO”
  • JANJETINA U UMAKU OD DŽEMA
  • MEDALJONI OD JADRANSKIH LIGANJA
  • TELEĆA RUŽICA LAURUS
  • ROLADA OD TUNE
  • BRODET OD MORSKE DIVLJAČI S FUŽIMA
  • LIST S TARTUFIMA
  • BIJELI BRODET OD TUNE
  • LEDVICE LEADER
  • RAMBAŠIĆI OD PLODOVA MORA U MORSKIM ALGAMA
  • KREM JUHA OD KAMENICA S MOTROM
  • "TAFELSPITZ" S UMAKOM OD HRENA I ŽEMLJICA
  • SAVIJAČA OD MORSKIH ALGI
  • PALAČINKE “DVA GOLUBA”
  • TOŠ VA PUNTU
  • ŽDREBEĆI FILE U UMAKU OD MASLINA S KROKETOM OD CRNE MASLINE
  • ČAROLIJA OD MRKVE
  • RIŽOTO OD ZELENIH JABUKA
  • RIŽA S KIKIRIKIJEM
  • JAJA OD HOBOTNICE
  • SALATA OD JASTOGA U KOKOSOVOM ORAHU
  • ROASTBEEF S UMAKOM OD HRENA
  • DINJA “KRISTAL”
  • JASTOG S RIGATONIMA
  • EGZOTIČNA SALATA “ARISTON”
  • PALAMIDA “GASTRONAUT 2000”
  • PUNJENI GOVEĐI FILE U UMAKU OD TARTUFA
  • GOVEĐI FILE NA SLATKI NAČIN
  • TORTA OD JOGURTA
  • ŠKARPINA BEVANDA
  • TELEĆI ODREZAK S PRŠUTOM I KADULJOM
  • PUREĆI FILE U UMAKU OD GORGONZOLE
  • PEČENA PAČJA PRSA IZ MARINADE OD ARMAGNACA I CIMETA S KOLAČIĆEM OD PALENTE I LEĆE
  • MRKAČIĆ NA PUNJENOM KRUMPIRU
  • SVINJSKI FILE U UMAKU OD BUNDEVE SA ZELENIM KRUMPIROVIM TIJESTOM
  • FLAMBIRANI MEDALJONI JASTOGA "ARISTON"
  • FILE ORADE S MENTOM I RUŽMARINOM NA PJENICI OD TARTUFA
  • CARPACCIO OD TIKVICA
  • RIBLJE ŠTRUDLE S UMAKOM OD ŠKAMPI
  • HOBOTNICA S AIOLIJEM OD KULENA
  • PUREĆI FILE U CARSKOM MESU SA ŠUNKOM I BOSILJKOM
  • SASHIMI S NARANČOM
  • ŠTRUKLI BOMBELLES (ŠTRUKLI OD FAZANA)
  • JANJEĆI FRENCH RACK S KORICOM OD ZAČINSKOG BILJA I ŠATOOM OD MUŠKATA
  • SALATA OD PURETINE SA JABUKOM
  • SALATA OD JAJA I AVOKADA
  • SALATA OD RADIĆA
  • DUŽDEVA KAPICA
  • KAMENICE S JABUKAMA
  • LAZANJE S JASTOGOM
  • PILEĆA PRSA U UMAKU OD ČOKOLADE
  • PUREĆA PRSA U UMAKU OD GORGONZOLE I MASLINA
  • RAŽNJIĆI OD LIGANJA
  • PUREĆA ROLADA TOP-TERME
  • PJENICA OD SIRA CAMEMBERT I LOSOSA
  • CRNO-BIJELA RAPSODIJA
  • PILEĆI MEDALJONI S PRŠUTOM
  • SNJEŽNI KOLAČ S NARANČOM
  • TARTAR OD PALAMIDE, ČILI, ŽUTANJAK OD PREPELICE, AVOKADO
  • PEČENA PURETINA SA SLANINOM, PŠENICOM, BATATOM I PIREOM OD BUČE
  • POHANE SMOKVE SA SLADOLEDOM
  • JANJEĆI RAGU S VONGOLAMA I AROMATIZIRANOM PALENTOM
  • RAVIOLI OD PURETINE U PERKELTU OD POVRĆA
  • BIFTEK U UMAKU OD CRNOG VINA I SMOKAVA
  • PUREĆE ROLICE S DAŠKOM MODERNE TRADICIJE
  • FILET BRANCINA “SV. NIKOLA”
  • PLJUKANCI S TIKVICAMA I KOZICAMA
  • FILE OD DIVLJEG BRANCINA U GRIZU SA CRNIM MASLINAMA I „CHIPSOM“ OD KRUMPIRA
  • ŠPAGETI S IKROM OD ROMBA
  • RIŽOTO OD ŠKAMPA I JAKOBOVIH KAPICA S PORILUKOM I PRAHOM OD LIMETE
  • PANCETA OD TUNE NA TATARSKI SA ŠPAROGAMA
  • PUNJENA PURETINA U UMAKU OD TARTUFA
  • MARINIRANI ŠKAMPI
  • TELEĆI OBRAZI U BUČINIM KOŠTICAMA S PIREOM OD CELERA I MAJONEZOM OD BUČE
  • FILE OD PASTRVE S RIŽOTOM OD BLITVE, KOROMAČ I SREBRENAC
  • FANTAZIJA "MILLI MIL"
  • MUSTARDO-CHOCO BEEF
  • PREPELICE U BIJELOM GROŽDU
  • VATROMET OKUSA IZ MORA I ŠUME
  • ZAGRLJAJ TRILJE, ŠKAMPA I GRDOBINE NA KREVETU OD ŽUTE PALENTE
  • OBRAZI OD BOŠKARINA S KVARNERSKIM ŠKAMPIMA I DIVLJIM ŠPAROGAMA
  • ČOKOLADNE PRALINE
  • SLOŽENAC OD ENDIVIJE
  • TROTA OD JOGURTA
  • NADJEVENA PILEĆA PRSA COMMODORE U UMAKU OD NARA I MASLINE
  • ROLADA OD ORADE I MASLINA SA MUSEM OD LOSOSA I EGZOTIČNA AVOKADO PJENICA
  • ŠTRUKLI NA PRIMORSKI NAČIN
  • ODRESCI OD SOJE U UMAKU OD CURRY-A I BADEMA
  • JUNETINA U CRNOM PIVU
  • PAŠTETA OD FAZANA SA PRŠUTOM
  • HLADNJI PLADANJ
  • TROBOJNI NABUJAK
  • PUNJENE PALAČINKE SA PIVOM
  • RIBLJI CADGERY
  • MRAMOR IZ MORA
  • MRAMORNI SLOŽENAC
  • PFEFFER POTHAST
  • ŠKARIPNA NA LAGANI NAČIN
  • REZANCI U VIJENCU
  • MASLINE S TUNINOM
  • PRŽENA SALATA
  • VELIKI MORSKO-PLANINSKI TORTELLINI
  • SARMICE S BAKALAROM
  • PUREĆI MEDALJONI "ROYAL"
  • BRANCIN SA POVRĆEM U PORILUKU I RAJČICI
  • HRSKAVA PUNJENA PUREĆA PRSA
  • TJESTENINA SA ŠPINATOM I KREMASTIM ROQUEFORT UMAKOM
  • KREMASTA TELEĆA PLEĆKA SA ŠAMPINJONIMA I LIMUNOM
  • LUK U PIKANTNOM UMAKU
  • MOUSSE OD MRKVE I PASTRNJAKA SA ORASIMA U UMAKU OD RUKOLE
  • TORTA OD NARANČE
  • MARINIRANE BROKULE
  • NARANČICE I SUPPLI
  • GRDOBINA U UMAKU OD ŠKAMPI
  • TELEĆI MEDALJONI U SVIJETLOM UMAKU S RAČIĆIMA
  • PASTRVA U LIMUNU
  • MEDALJONI "FANTASIA"
  • RAKOVI S VOTKOM
  • PUNJENA TRILJA
  • SAVITAK OD FILETIRANOG LISTA SA NADJEVOM OD MASLINA
  • PUNJENI KRUMPIR
  • REPOVI ŠKAMPA S UMAKOM OD MANGA
  • TORTA OD SIRA I PARAFAIT OD LJEŠNJAKA NA OGLEDALU OD VOĆNIH SIRUPA
  • KREMA OD LUBENA
  • KUKURIKU DUET
  • MEDALJONI GRDOBINE FLAMBIRANI COGNACOM, UMAK OD PERŠINA S CRNIM MASLINAMA, BAČVICE OD KUHANOG POVRĆA
  • OMLET SA ŠPAGETIMA
  • PURICA NA PROLJETNI NAČIN
  • RAVIOLI PUNJENI REPIĆIMA ŠKAMPI
  • TELEĆA KOLJENICA ISPOD PEKE, DŽEM OD CRVENOG LUKA I MLADI KRUMPIR NA MASLACU SA ZAČINSKIM BILJEM
  • STRIPLOIN (ODLEŽAN 18 DANA) S LOŠINJSKIM BILJEM I PUNJENIM KRUMPIROM
  • RAKOVICA, ŽELE OD GRAŠKA, TAPIOKA, DRESSING OD VERBENE
  • SPORO PEČENA TELETINA U UMAKU OD VINA S GERM KNEDLAMA
  • ORADA U PLAŠTU OD CRNIH MASLINA
  • SALATA OD JABUKA
  • PUREĆA ROLADA U SEZAMU S UMAKOM OD NARANČE
  • AROMATIČNI BUT
  • JELENJI MEDALJONI S VRGANJIMA
  • ŠTRUKLJI OD GLJIVA
  • PALAČINKE MULJAVA
  • LOVAČKA JUHA RIBERA
  • POŠIRANI BRANCIN U ULJU OD BOSILJKA I PERŠINA
  • OMLET SA ŠPAGETIMA
  • OBRAZI MLADOG VOLA NA KREMI OD KRUMPIRA I CELERA
  • FILE SMUĐA NA PROLJETNOJ POSTELJI
  • KOPAČINA STEAK
  • GOVEĐI CARPACCIO SA ŠUMSKIM GLJIVAMA
  • MAKARUNI S TARTUFIMA
  • NJOKI S LJEŠNJACIMA I PESTOM - KLEVENICE
  • FILE BRANCINA U OVITKU OD PATLIDŽANA SA MASLINAMA
  • LAGANI SLOŽENAC OD ORADE
  • JANJEĆI CARPACCIO
  • QUICHE S KOZJIM SIROM I SUŠENIM RAJČICAMA
  • CARPACCIO OD PALAMIDE
  • MORSKI CVIJET
  • TARTAR OD TUNE
  • SMUĐ S PALENTOM NA PODLOZI OD ŠAFRANA
  • PAČJA PRSA S HELJDOM I MLADIM ŠPINATOM (UMAK OD SUHIH ŠLJIVA I PORTA, CHUTNEY OD LJUBIČASTOG LUKA)
  • SVINJSKI LUNGIĆ PUNJEN SUHIM ŠLJIVAMA S DOMAĆIM KROKETIMA OD KRAVLJEGA SIRA I DINSTANOG POVRĆA
  • ZELENE PROLJETNE HELJDINE PALAČINKICE
  • PAČJI RAGU
  • PAČJA PRSA U AROMATIČNOM UMAKU OD CRNOG VINA I SUŠENIH ŠLJIVA SA SKUTOM
  • ŽIVOT NA DNU MORA I VRTOVI OKO NAS
  • CRNO BIJELI TORTELINI NADJEVENI RAKOVICOM S KVARNERSKIM ŠKAMPIMA, BISQUE OD ŠKAMPA
  • TROKUT OD VODENOG VUČENOG TIJESTA PUNJEN KRČKOM JANJETINOM TE GRATINIRAN S LIČKIM ŠKRIPAVCEM
  • MOZAIK OSLIĆ
  • RIŽOT OD ČIČOKE
  • TELEĆI FILE BRASSERIE
  • SIR ŠKRIPAVAC S PESTOM OD MIKRO BILJA
  • DOMAĆI RAVIOLI PUNJENI SLANIM SIROM I SUHOM ŠUNKOM
  • BRANCIN S PIREOM PASTRNJAKA
  • SVINJSKI FILE U OMOTAČU OD BUČINIH KOŠTICA, POHANI CVIJET TIKVICE I PIRE OD BUČE
  • RIŽOTO OD GLJIVA SA SLADOLEDOM OD DIMLJENOG SIRA
  • IZ RUKU PRIRODE
  • RAVIOLI PUNJENI SKUTOM U UMAKU OD ŠKAMPA I CHERRY RAJČICA
  • VITELLO TONATO
  • PLADANJ LOŠINJ
  • TINGUL
  • SALATA OD KOZJEG SIRA
  • MREŽNIČKI GUC
  • SPORO KUHANI JUNEĆI OBRAZI, RIMSKI NJOK
  • SEMIFREDDO OD LJEŠNJAKA I BIJELE ČOKOLADE SA SLANOM KARAMELOM
  • RIŽOTO OD BOROVNICA I VRGANJA

Predložite restoran za izbor "100 vodećih restorana u Hrvatskoj"

100 Vodećih Hrvatskih restorana

Bogato ilustrirana knjiga u kojoj se nalaze restorani s najviše preporuka gostiju i struke prezentirani skupa sa svojim specijalitetima te prirodnim i kulturnim okružjem.
GASTRONAUT
  • ABISAL d.o.o.
  • Janka Polić Kamova 37a
  • 51000 RIJEKA
  • e-mail: gastronaut@gastronaut.hr
  • direktor: Karin Mimica, prof
  • Početna
  • Restorani
    • Zagreb i zagrebačka županija
    • Krapinsko-zagorska županija
    • Međimurska županija
    • Sisačko-moslavačka županija
    • Karlovačka županija
    • Varaždinska županija
    • Koprivničko-križevačka županija
    • Bjelovarsko-bilogorska županija
    • Primorsko-goranska županija
    • Ličko-senjska županija
    • Virovitičko-podravska županija
    • Požeško-slavonska županija
    • Brodsko-posavska županija
    • Zadarska županija
    • Osječko-baranjska županija
    • Šibensko-kninska županija
    • Vukovarsko-srijemska županija
    • Splitsko-dalmatinska županija
    • Istarska županija
    • Dubrovačko-neretvanska županija
  • Recepti hrvatskih i svjetskih kuhinja
    • Juha
    • Predjelo
    • Glavno jelo
    • Međujelo
    • Prilog
    • Umak
    • Salata
    • Desert
    • Pizza
    • Napici
  • Događanja
  • Tema tjedna
  • Vijesti
  • Klub
  • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
  • Knjige
  • Kontakt
  • Projekt: Unapređenje web portala Gastronaut.hr
© 2017 gastronaut.hr Sva prava pridržana :: ABISAL d.o.o. Janka Polić Kamova 37a, 51000 Rijeka :: Development: www.on-line.hr
Europska unija - Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi
Operativni program konkurentnost i kohezija

Izradu web stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

  • Restorani
  • Recepti
  • Događanja
  • Vijesti
  • Blog
    • Tema tjedna
    • Zanimljivosti
    • Klub
    • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
    • Glasanje
    • Knjige
  • Kontakt
  • Projekt: Unapređenje web portala Gastronaut.hr