- ČAJ OD MENTE SA ČOKOLADOM
- SWEET COFFEE
- FILE S ANANSOM
- MIRISNI SLOŽENAC
- EGZOTIČNA LUBENICA S RIŽOM
- SALATA OD KIVIJA
- SALSA OD KIVIJA
- ENDIVIJA S NARANČAMA
- SALATA OD BROKULE
- PUREĆA PRSA NA ROKULI
- GRDOBINA U MEDU S KUHANIM POVRĆEM
- ŠKARPINA NADJEVENA ŠKAMPIMA
- ŠKARPINA NADJEVENA ŠAMPINJONIMA
- KESTENJE U MLIJEKU
- MASLINSKI PILEĆI BATAK U FOLIJI
- BAKINI REZANCI
- PAKOSNI REZANCI
- MARINIRANI KOTLETI
- PAŠTICADA OD TUNE
- PURETINA A’LA DIAVOLA S POVRĆEM SA ŽARA
- PUREĆA ROLADA POD TUNINIM PLAŠTOM
- PUREĆA PRSA SA NJOKIMA OD SIRA
- RIŽOT SA PIVOM
- KANAPEI S PRŠUTOM I PURETINOM
- SUPPLI I NARANČICE U UMAKU
- SMOTULJCI OD SKUŠE SA SLANINOM
- ŽELE OD CRVENOG VOĆA S FRAMBOVINOM
- UMAK OD ORAHA
- UMAK OD NARANČA I ŠLJIVA
- HRENOVKE ILI KOBASICE SA ŽARA PROKUHANE U PIVU
- RIBA U PIVSKOM TIJESTU
- NABUJAK OD KRUMPIRA NA ISTOČNJAČKI NAČIN
- BOGATI KANAPEI
- GULAŠ OD KESTENA
- CARPACCIO POURBUS
- DRHTALICA POKER
- TELEĆA KOLJENICA PEČENA U FOLIJI
- KORANSKI VALOVI
- JUHA OD RAJČICA S GRAŠKOM I REZANCIMA
- JANJEĆI KOTLETI U RATATUJ UMAKU
- PRHKI FAZAN PUNJEN DELIKATNIM GLJIVAMA
- OVO BRANDYEV UŽITAK
- BLAGDANSKA SALATA
- PJENA OD KOSTELJA I KAPARA
- KEKSIĆI OD BADEMA
- ROLADA OD LOSOSA
- BOGATA ROLADA
- MANDARINA ČAJ
- JUNEĆI BIFTEK NA POSTELJICI OD SEZONSKOG POVRĆA
- ČAJ SA BADEMOM
- TROPSKA TUNA
- AVOKADO S ROQUEFORTOM
- SALATA OD KOZICA I ANANASA
- PAČJA GNIJEZDA
- KUPIDOV EGZOTIČAN LJUBAVNI ČAJ
- PIKANTNI TELEĆI KOTLETI S ROQUEFORTOM
- REZANCI S DAGNJAMA I ORASIMA
- REZANCI S RUŽINIM LATICAMA
- TUNINA DJEDA ARTURA
- LUNGIĆ S KESTENOM U UMAKU OD ARONIJE
- VALPOVAČKE TOPLICE
- KIRNJA S KOROMAČEM
- LIST S GREJPFRUTOM
- ŽABA SA SLANINOM
- ZAPEČENI LUBIN
- TRILJE S PRŠUTOM
- ROQUEFORT DRESSING
- PILEĆI FILE UMOTAN U PRŠUT
- CARPACCIO OD TELETINE
- SALATA OD GLJIVA I SIREVA
- CRVENA RIŽA
- SALATA OD RIŽE
- RUŽIČASTA RIŽA
- TELEĆI ODREZAK SA ŠPAROGAMA I UMAKOM AIOLI
- KANAPEI CARÉSÉ
- PURETINA SA SIROM
- LAKIRKE SA ŠPINATOM
- MORNARSKI QUICHE
- ROLADA U FINIM TRAVAMA S PROLJETNIM KNEDLAMA
- GOVEDINA S UMAKOM OD ĐUMBIRA
- SLOŽENAC OD ŠPINATA
- PURETINA S MEDOM I ANANASOM
- SALATA S RIŽOM NA MORNARSKI NAČIN
- SLOŽENAC OD BUBREGA
- TORTA OD SIRA I PRŠUTA
- KAVA IMPERIJAL
- ŠPAGETI LORRAIN
- KORALJNI GREBEN
- PURETINA S MRKVOM I ORASIMA
- PUREĆE ROLADICE
- FRITULE OD PRŠUTA
- ROLICE S MIRISNIM NADJEVOM OD MASLINA
- PULSKI AFRODIZIJAK
- MASLINA SLATKA UZ ČAKULU SVAKU
- FILE NOJA U UMAKU OD BRUSNICA
- PISANICA NA SVEČANI NAČIN S FINIM UMAKOM OD MASLINA
- HRUSTAVCI OD MOZGA
- UŠTIPCI OD ORADE SA MASLINAMA
- PUNJENA PAPRIKA NA KAŠICI OD BALANCANA
- HOBOTNICA SA PLODOVIMA ZEMLJE
- PUNJENI JANJEĆI BUT
- ZELENI RIŽOTO OD ŠKAMPI SA ZELENIM PAPROM U KOŠARICI OD SIRA
- SAVIJAČA OD SMOKAVA I BADEMA
- SAVIJAČA OD LOSOSA
- SALATA OD LOSOSA
- LOSOS KAO QICHE LORRAINE
- PUREĆI SAVITAK S PUŽEVIMA NA KREMI OD KOMORAČA
- PUREĆI RAGU S RIŽOTOM OD CVJETNOG PRAHA
- PUREĆI FILE PUNJEN ŠPINATOM U KORICI OD KRUŠNIH MRVICA POSLUŽEN S PITOM OD TIKVICA
- PUREĆI ZABATAK U UMAKU OD ORAHA
- ROLADA S PINJOLIMA I RIKULOM
- PROLJETNE KNEDLE
- TOPLO - HLADNA SALATA OD CELERA I DIMLJENE PURETINE
- EGZOTIČNI KOKTEL SA PUREĆIM PRSIMA I ŠKAMPIMA
- PAZINSKO BLAGO
- ZAPEČENA PURETINA
- PUREĆA SIMFONIJA
- PURICA U LIGNJI
- PURETINA SA CURRYEM I KAPARIMA
- PUREĆI FILE S PRŠUTOM
- DRHTALICA OD PURETINE
- MIRISNA KAVA (S LISTIĆIMA MENTE)
- NABUJAK OD ČOKOLADE I ŠUMSKOG VOĆE
- NABUJAK S RUMOM
- RIŽOT OD SLANINE, TIKVICA I PIVE
- VATROMET VALOVA
- RIŽOT OD KLEMENTINA
- ZELENA SALATA S ROQUEFORTOM
- JUNEĆI ODRESCI SA SIROM ROQUEFORT
- PILETINA U UMAKU OD SIRA ROQUEFORT
- RIŽOT SA INDIJSKIM SMOKVAMA
- POHANI CAMEMBERT
- REP GRDOBINE U CITRUSIMA – CURRY RIŽOTO S KOZICAMA
- NABUJAK OD PAŠKE SKUTE
- PUREĆI ODREZAK U SMOKVAMA
- SALATA U KOŠARICI OD PARMEZANA
- PRŠUT PUNJEN JANJEĆOM JETRICOM
- MARINIRANI JANJEĆI KOTLETI SA ZAČINSKIM TRAVAMA
- CVIJET SV. JAKOVA
- ROLADE OD MASLINA I BADEMA
- SKUŠE NA BIJELO
- LJUTA PRŽENA PILEĆA KRILCA
- PALAČINKE WATTEAU
- DRHTALICA OD PASTRVE
- PAŠTETA OD FAZANA
- KUHANI ZAGORSKI ŠTRUKLI "BEŽANEC"
- LISTOVI SA SLANINOM
- ŠPAGETI SA SLANINOM I JABUKAMA
- JASKANSKA SABLJA
- SMEĐI REZANCI
- KREPKI ZALOGAJI
- EGZOTIČNA SALATA
- FONDI S HOBOTNICOM
- RIBLJI FILE U UMAKU OD ŠPAROGA
- SALATA OD HOBOTNICE U ANANASU
- TRI PAŠTETICE ADMIRAL
- FILE OD PLEMENITE MORSKE RIBE S PINJOLIMA
- PASTRVE S TARTUFIMA
- BISTECA APOCALIPSA
- JELENJI ODRESCI S UMAKOM OD DATULJA
- PREPELIČJE GNIJEZDO
- PLEMIĆKA JUHA OD KOPRIVE
- JASTOG U UMAKU OD AROMATIČNIH TRAVA
- NOJEVA KOŠARICA U SOKU OD NARANČE
- KIFLIĆ OD LISNATOG TIJESTA
- PJENA OD MALINA
- SALATA OD MORSKE DIVLJAČI S VLASCEM
- HLADNO TOPLA SALATA SA ŠKAMPIMA
- PUŽEVI “TEMPIO”
- JANJETINA U UMAKU OD DŽEMA
- MEDALJONI OD JADRANSKIH LIGANJA
- TELEĆA RUŽICA LAURUS
- ROLADA OD TUNE
- BRODET OD MORSKE DIVLJAČI S FUŽIMA
- LIST S TARTUFIMA
- BIJELI BRODET OD TUNE
- LEDVICE LEADER
- RAMBAŠIĆI OD PLODOVA MORA U MORSKIM ALGAMA
- KREM JUHA OD KAMENICA S MOTROM
- "TAFELSPITZ" S UMAKOM OD HRENA I ŽEMLJICA
- SAVIJAČA OD MORSKIH ALGI
- PALAČINKE “DVA GOLUBA”
- TOŠ VA PUNTU
- ŽDREBEĆI FILE U UMAKU OD MASLINA S KROKETOM OD CRNE MASLINE
- ČAROLIJA OD MRKVE
- RIŽOTO OD ZELENIH JABUKA
- RIŽA S KIKIRIKIJEM
- JAJA OD HOBOTNICE
- SALATA OD JASTOGA U KOKOSOVOM ORAHU
- ROASTBEEF S UMAKOM OD HRENA
- DINJA “KRISTAL”
- JASTOG S RIGATONIMA
- EGZOTIČNA SALATA “ARISTON”
- PALAMIDA “GASTRONAUT 2000”
- PUNJENI GOVEĐI FILE U UMAKU OD TARTUFA
- GOVEĐI FILE NA SLATKI NAČIN
- TORTA OD JOGURTA
- ŠKARPINA BEVANDA
- TELEĆI ODREZAK S PRŠUTOM I KADULJOM
- PUREĆI FILE U UMAKU OD GORGONZOLE
- PEČENA PAČJA PRSA IZ MARINADE OD ARMAGNACA I CIMETA S KOLAČIĆEM OD PALENTE I LEĆE
- MRKAČIĆ NA PUNJENOM KRUMPIRU
- SVINJSKI FILE U UMAKU OD BUNDEVE SA ZELENIM KRUMPIROVIM TIJESTOM
- FLAMBIRANI MEDALJONI JASTOGA "ARISTON"
- FILE ORADE S MENTOM I RUŽMARINOM NA PJENICI OD TARTUFA
- CARPACCIO OD TIKVICA
- RIBLJE ŠTRUDLE S UMAKOM OD ŠKAMPI
- HOBOTNICA S AIOLIJEM OD KULENA
- PUREĆI FILE U CARSKOM MESU SA ŠUNKOM I BOSILJKOM
- SASHIMI S NARANČOM
- ŠTRUKLI BOMBELLES (ŠTRUKLI OD FAZANA)
- JANJEĆI FRENCH RACK S KORICOM OD ZAČINSKOG BILJA I ŠATOOM OD MUŠKATA
- SALATA OD PURETINE SA JABUKOM
- SALATA OD JAJA I AVOKADA
- SALATA OD RADIĆA
- DUŽDEVA KAPICA
- KAMENICE S JABUKAMA
- LAZANJE S JASTOGOM
- PILEĆA PRSA U UMAKU OD ČOKOLADE
- PUREĆA PRSA U UMAKU OD GORGONZOLE I MASLINA
- RAŽNJIĆI OD LIGANJA
- PUREĆA ROLADA TOP-TERME
- PJENICA OD SIRA CAMEMBERT I LOSOSA
- CRNO-BIJELA RAPSODIJA
- PILEĆI MEDALJONI S PRŠUTOM
- SNJEŽNI KOLAČ S NARANČOM
- TARTAR OD PALAMIDE, ČILI, ŽUTANJAK OD PREPELICE, AVOKADO
- PEČENA PURETINA SA SLANINOM, PŠENICOM, BATATOM I PIREOM OD BUČE
- POHANE SMOKVE SA SLADOLEDOM
- JANJEĆI RAGU S VONGOLAMA I AROMATIZIRANOM PALENTOM
- RAVIOLI OD PURETINE U PERKELTU OD POVRĆA
- BIFTEK U UMAKU OD CRNOG VINA I SMOKAVA
- PUREĆE ROLICE S DAŠKOM MODERNE TRADICIJE
- FILET BRANCINA “SV. NIKOLA”
- PLJUKANCI S TIKVICAMA I KOZICAMA
- FILE OD DIVLJEG BRANCINA U GRIZU SA CRNIM MASLINAMA I „CHIPSOM“ OD KRUMPIRA
- ŠPAGETI S IKROM OD ROMBA
- RIŽOTO OD ŠKAMPA I JAKOBOVIH KAPICA S PORILUKOM I PRAHOM OD LIMETE
- PANCETA OD TUNE NA TATARSKI SA ŠPAROGAMA
- PUNJENA PURETINA U UMAKU OD TARTUFA
- MARINIRANI ŠKAMPI
- TELEĆI OBRAZI U BUČINIM KOŠTICAMA S PIREOM OD CELERA I MAJONEZOM OD BUČE
- FILE OD PASTRVE S RIŽOTOM OD BLITVE, KOROMAČ I SREBRENAC
- FANTAZIJA "MILLI MIL"
- MUSTARDO-CHOCO BEEF
- PREPELICE U BIJELOM GROŽDU
- VATROMET OKUSA IZ MORA I ŠUME
- ZAGRLJAJ TRILJE, ŠKAMPA I GRDOBINE NA KREVETU OD ŽUTE PALENTE
- OBRAZI OD BOŠKARINA S KVARNERSKIM ŠKAMPIMA I DIVLJIM ŠPAROGAMA
- ČOKOLADNE PRALINE
- SLOŽENAC OD ENDIVIJE
- TROTA OD JOGURTA
- NADJEVENA PILEĆA PRSA COMMODORE U UMAKU OD NARA I MASLINE
- ROLADA OD ORADE I MASLINA SA MUSEM OD LOSOSA I EGZOTIČNA AVOKADO PJENICA
- ŠTRUKLI NA PRIMORSKI NAČIN
- ODRESCI OD SOJE U UMAKU OD CURRY-A I BADEMA
- JUNETINA U CRNOM PIVU
- PAŠTETA OD FAZANA SA PRŠUTOM
- HLADNJI PLADANJ
- TROBOJNI NABUJAK
- PUNJENE PALAČINKE SA PIVOM
- RIBLJI CADGERY
- MRAMOR IZ MORA
- MRAMORNI SLOŽENAC
- PFEFFER POTHAST
- ŠKARIPNA NA LAGANI NAČIN
- REZANCI U VIJENCU
- MASLINE S TUNINOM
- PRŽENA SALATA
- VELIKI MORSKO-PLANINSKI TORTELLINI
- SARMICE S BAKALAROM
- PUREĆI MEDALJONI "ROYAL"
- BRANCIN SA POVRĆEM U PORILUKU I RAJČICI
- HRSKAVA PUNJENA PUREĆA PRSA
- TJESTENINA SA ŠPINATOM I KREMASTIM ROQUEFORT UMAKOM
- KREMASTA TELEĆA PLEĆKA SA ŠAMPINJONIMA I LIMUNOM
- LUK U PIKANTNOM UMAKU
- MOUSSE OD MRKVE I PASTRNJAKA SA ORASIMA U UMAKU OD RUKOLE
- TORTA OD NARANČE
- MARINIRANE BROKULE
- NARANČICE I SUPPLI
- GRDOBINA U UMAKU OD ŠKAMPI
- TELEĆI MEDALJONI U SVIJETLOM UMAKU S RAČIĆIMA
- PASTRVA U LIMUNU
- MEDALJONI "FANTASIA"
- RAKOVI S VOTKOM
- PUNJENA TRILJA
- SAVITAK OD FILETIRANOG LISTA SA NADJEVOM OD MASLINA
- PUNJENI KRUMPIR
- REPOVI ŠKAMPA S UMAKOM OD MANGA
- TORTA OD SIRA I PARAFAIT OD LJEŠNJAKA NA OGLEDALU OD VOĆNIH SIRUPA
- KREMA OD LUBENA
- KUKURIKU DUET
- MEDALJONI GRDOBINE FLAMBIRANI COGNACOM, UMAK OD PERŠINA S CRNIM MASLINAMA, BAČVICE OD KUHANOG POVRĆA
- OMLET SA ŠPAGETIMA
- PURICA NA PROLJETNI NAČIN
- RAVIOLI PUNJENI REPIĆIMA ŠKAMPI
- TELEĆA KOLJENICA ISPOD PEKE, DŽEM OD CRVENOG LUKA I MLADI KRUMPIR NA MASLACU SA ZAČINSKIM BILJEM
- PLADANJ LOŠINJ
- STRIPLOIN (ODLEŽAN 18 DANA) S LOŠINJSKIM BILJEM I PUNJENIM KRUMPIROM
- RAKOVICA, ŽELE OD GRAŠKA, TAPIOKA, DRESSING OD VERBENE
- SPORO PEČENA TELETINA U UMAKU OD VINA S GERM KNEDLAMA
- ORADA U PLAŠTU OD CRNIH MASLINA
- SALATA OD JABUKA
- PUREĆA ROLADA U SEZAMU S UMAKOM OD NARANČE
- AROMATIČNI BUT
- JELENJI MEDALJONI S VRGANJIMA
- ŠTRUKLJI OD GLJIVA
- PALAČINKE MULJAVA
- LOVAČKA JUHA RIBERA
- POŠIRANI BRANCIN U ULJU OD BOSILJKA I PERŠINA
- OMLET SA ŠPAGETIMA
- OBRAZI MLADOG VOLA NA KREMI OD KRUMPIRA I CELERA
- FILE SMUĐA NA PROLJETNOJ POSTELJI
- KOPAČINA STEAK
- GOVEĐI CARPACCIO SA ŠUMSKIM GLJIVAMA
- RIŽOTO OD BOROVNICA I VRGANJA
- MAKARUNI S TARTUFIMA
- RIŽOTO OD GLJIVA SA SLADOLEDOM OD DIMLJENOG SIRA
- NJOKI S LJEŠNJACIMA I PESTOM - KLEVENICE
- FILE BRANCINA U OVITKU OD PATLIDŽANA SA MASLINAMA
- LAGANI SLOŽENAC OD ORADE
- JANJEĆI CARPACCIO
- QUICHE S KOZJIM SIROM I SUŠENIM RAJČICAMA
- CARPACCIO OD PALAMIDE
- MORSKI CVIJET
- TARTAR OD TUNE
- SMUĐ S PALENTOM NA PODLOZI OD ŠAFRANA
- PAČJA PRSA S HELJDOM I MLADIM ŠPINATOM (UMAK OD SUHIH ŠLJIVA I PORTA, CHUTNEY OD LJUBIČASTOG LUKA)
- SVINJSKI LUNGIĆ PUNJEN SUHIM ŠLJIVAMA S DOMAĆIM KROKETIMA OD KRAVLJEGA SIRA I DINSTANOG POVRĆA
- ZELENE PROLJETNE HELJDINE PALAČINKICE
- PAČJI RAGU
- PAČJA PRSA U AROMATIČNOM UMAKU OD CRNOG VINA I SUŠENIH ŠLJIVA SA SKUTOM
- ŽIVOT NA DNU MORA I VRTOVI OKO NAS
- CRNO BIJELI TORTELINI NADJEVENI RAKOVICOM S KVARNERSKIM ŠKAMPIMA, BISQUE OD ŠKAMPA
- TROKUT OD VODENOG VUČENOG TIJESTA PUNJEN KRČKOM JANJETINOM TE GRATINIRAN S LIČKIM ŠKRIPAVCEM
- MOZAIK OSLIĆ
- RIŽOT OD ČIČOKE
- TELEĆI FILE BRASSERIE
- SIR ŠKRIPAVAC S PESTOM OD MIKRO BILJA
- DOMAĆI RAVIOLI PUNJENI SLANIM SIROM I SUHOM ŠUNKOM
- BRANCIN S PIREOM PASTRNJAKA
- SVINJSKI FILE U OMOTAČU OD BUČINIH KOŠTICA, POHANI CVIJET TIKVICE I PIRE OD BUČE