☰
Gastronaut - Najveća hrvatska baza restorana i recepata
Najveća hrvatska baza restorana i recepata
  • Restorani
    • Zagreb i zagrebačka županija
    • Krapinsko-zagorska županija
    • Međimurska županija
    • Sisačko-moslavačka županija
    • Karlovačka županija
    • Varaždinska županija
    • Koprivničko-križevačka županija
    • Bjelovarsko-bilogorska županija
    • Primorsko-goranska županija
    • Ličko-senjska županija
    • Virovitičko-podravska županija
    • Požeško-slavonska županija
    • Brodsko-posavska županija
    • Zadarska županija
    • Osječko-baranjska županija
    • Šibensko-kninska županija
    • Vukovarsko-srijemska županija
    • Splitsko-dalmatinska županija
    • Istarska županija
    • Dubrovačko-neretvanska županija
  • Recepti
    • Juha
    • Predjelo
    • Glavno jelo
    • Međujelo
    • Prilog
    • Umak
    • Salata
    • Desert
    • Pizza
    • Napici
  • Događanja
  • Vijesti
  • Blog
    • Tema tjedna
    • Zanimljivosti
    • Klub
    • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
    • Glasanje
    • Knjige
  • Kontakt
  1. Početna
  2. Recepti
  3. Specijaliteti Internacionalne kuhinje

    Specijaliteti ostalih kuhinja

    Internacionalna

  • ŽLIČNJACI OD BRAŠNA
  • JUHA OD RAJČICA
  • PAŠTETA OD GUŠČJE JETRE
  • TORTA NAUTIKA
  • SALATA OD CELERA
  • SOUFFLE OD TIKVICA
  • LUBENICA SA SLATKIM VRHNJEM
  • VOĆNI KOKTEL U LUBENICI
  • LUBENICA S DINJOM I ČOKOLADOM
  • LUBENICA S SLADOLEDOM OD VANILIJE
  • FRAPPE OD LUBENICE
  • KUGLICE OD KESTENA
  • TORTA OD KESTENA
  • VARENAC OD KESTENA
  • PITA S NADJEVOM OD KESTENA
  • GLAZIRANI KESTENI
  • ROLADA OD KESTENA
  • JAJA U VINU
  • HOBOTNICA SA ČEŠNJAKOM I FEFERONOM
  • RAŽNJIĆI OD HOBOTNICE S UMAKOM OD PAPRIKE
  • TORTA OD SIRA I KRUHA
  • KUHANA GUSKA SA JABUKOM I HRENOM
  • ROASTBEEF NA ŽARU
  • HLADAN ROASTBEEF
  • MAJONEZA
  • RAMSTEK U VINSKOM UMAKU
  • PRŽENI ORASI SA ŠEĆEROM
  • KOCKE S ORASIMA
  • KUGLICE OD ORAHA I ČOKOLADE
  • UMAK OD JABUKA I KOKOSA
  • PALAČINKE OD JABUKA
  • OKRUGLICE OD JABUKA
  • KOMPOT OD TREŠANJA
  • LISNATE POGAČICE S LOSOSOM
  • TULJČIĆI PUNJENI ŠUNKOM
  • KUHANA RIJEČNA RIBA 1
  • JAJA “CASINO”
  • PIKANTNI ODRESCI
  • KUHANA GOVEDINA
  • UŠEĆERENI KIVI
  • PUDING OD KIVIJA I BANANE
  • JOGURT OD KIVIJA
  • TORTA OD KIVIJA
  • ENDIVIJA S JOGURTOM
  • SALATA OD ENDIVIJE I RAJČICA
  • GOVEĐI JEZIK PRŽEN
  • GOVEĐI JEZIK SA SLANIM SARDELAMA
  • KUHANI SOM
  • GOVEĐI JEZIK U SALAMURI
  • JEZIK U ŽELEU OD VINA
  • SOMOVINA ORLY
  • MARINIRANI SOM
  • ODRESCI OD SOMA
  • POHANA BROKULA
  • BROKULA SA SLANINOM
  • BROKULA S RIŽOM
  • PUNJENE DATULJE
  • SLATKA SALAMA
  • KOLAČ OD SUHIH ŠLJIVA I ORAHA
  • KREMA OD GROŽĐICA I JABUKA
  • UŠTIPCI S GROŽĐICAMA
  • NAPITAK “LIVADA”
  • SALATA OD ŠKARPINE S MAJONEZOM
  • PLETENICE
  • KRUH MLIJEČNI
  • ŠARENI KRUH
  • SALATA OD JAJA
  • KOLAČ OD KRUPICE S TREŠNJAMA
  • ČOKOLADNI KOLAČ S TREŠNJAMA
  • KOLAČ S MALINAMA
  • PURICA U UMAKU OD VINA
  • PUREĆE ROLICE S NADJEVOM OD MASLINA
  • BEZE TORTA S MALINAMA
  • TORTICE S MALINAMA
  • SORBET DALMATINO
  • ŠARENA SALATA S MAHUNAMA
  • LIMUNADA
  • TATARSKI UMAK
  • UMAK OD SIROVIH JAJA
  • SALATA OD CELERA SA SLANINOM
  • SALATA OD JEZIKA
  • SALATA OD PILETINE SA SLANUTKOM
  • UMAK OD METVICE
  • KRUH OD PIVSKOG TIJESTA
  • PRŽENI KOLUTIĆI JABUKA U PIVSKOM TIJESTU
  • POLPETE OD PIVE
  • PEČENI KRUMPIR S LUKOM
  • MARINIRANO POVRĆE SA ŽARA
  • SAUTÉ OD PRNJAVICA
  • KOKOŠJA JUHA S RIŽOM
  • NABUJAK OD ČOKOLADE
  • NABUJAK OD LIMUNA
  • NABUJAK OD RIŽE
  • RIŽOTO ALPE-JADRAN
  • LOVAČKA JUHA LARIONOV
  • TEMELJAC OD POVRĆA
  • TORTA OD POVRĆA
  • VARIVO OD LEĆE S KESTENIMA
  • KELJ S KESTENOM
  • ČOKOLADNI KOLAČ
  • SLOŽENAC OD PURETINE
  • AROMATIČNI RAŽNJIĆI
  • PASTRVA NA KOTANYI NAČIN
  • RIŽOTO OD ŠPAROGA, MEDVJEĐEG LUKA I ŠKAMPI
  • REZANCI S HRENOVKAMA
  • ŠPAGETI S ARTIČOKAMA
  • SALATA OD ZALOGAJČIĆA
  • SALATA OD SVJEŽEG SIRA I TIKVE
  • PRŽENE KRIŠKE NA RUSTIKALAN NAČIN
  • RIZI-BIZI
  • ŽUTI RIŽOTO
  • RIŽA LAWRENCE
  • TJESTENINA PINELLI
  • KOŠARICE OD ŠAMPINJONA
  • PUNJENO PILE
  • VOLOVANI NA MAŠTOVITI NAČIN
  • PUNJENA PURICA
  • HLADNA SALATA OD KOKOŠJEG FILEA I SIRA
  • ZELENA TORTA OD POVRĆA
  • PURETINA S PAPRIKOM
  • OMLET S DAGNJAMA
  • RAMSTEK U UMAKU BALDWASE
  • KRALJEVSKI UMAK
  • SALATA PEČENA NA ŽARU
  • PURETINA SA ŠAMPINJONIMA
  • LOSOS NA ROŠTILJU
  • SALATA OD PURETINE
  • PUNJENA PUREĆA PRSA
  • PURETINA S POVRĆEM
  • HLADNA SALATA S PURETINOM
  • DAGNJE U VINU
  • RIŽOTO SA SLANINOM
  • SMEĐI PUDING
  • JEČAM SA SRIJEMUŠEM
  • JUHA OD SRIJEMUŠA
  • KNEDLE OD SRIJEMUŠA
  • AROMATIČNI KRUH
  • KRUH S MEDOM
  • CRNI KRUH
  • GOVEDINA S UMAKOM OD KAPARA
  • MARMELADA OD KAKIJA
  • FIORENTINSKI ODREZAK
  • RIŽOTO S MESOM
  • SAVIJAČA OD JABUKA II
  • ZAPEČENI JUNEĆI ODRESCI
  • KUHANO VINO
  • LOSOS À LA NAGE
  • RIŽOT SA CRVENIM RADIĆEM I SIROM BRIE
  • LASTOVSKI SASHIMI
  • TORTA OD MAKA
  • RIŽOTO OD MLADOG KOZJEG SIRA...
  • KUKURUZNI KROKETI
  • PEPPADEW PAPRIČICE PUNJENE SIROM
  • LEDENA KREMA OD KESTENA
  • UMAK OD CIMETA ZA KOLAČE
  • NJEŽNI REZANCI
  • PLOŠKICE OD KESTENA I BANANA
  • KUHANI SLANI JEZIK S PIREOM OD SUHOG GRAŠKA
  • BOMBICE OD ORAHA
  • DOŠKI – PUNJENE ZEMIČKE
  • SOM SA ŠAMPINJONIMA
  • GOVEĐI JEZIK S UMAKOM OD RAJČICA
  • KRUH SA INTEGRALNOM RIŽOM
  • PITA OD TREŠANJA
  • KUPOLA S MALINAMA
  • SALATA S PILETINOM
  • KREMA S ANANASOM
  • KOLUTIĆI LUKA PRŽENI SA PERŠINOM
  • RIŽOTO VAN DE VELDE
  • PANDURSKI RIŽOTO
  • BISKVIT SA KRUŠKAMA
  • RIŽA S PORILUKOM
  • ČOKOLADNA “TRUFFEL” TORTA
  • ŠTRUCA OD GLJIVA
  • STEAK "MEDUZA"
  • ZVONČIĆI VALLONI
  • TELEĆA KOLJENICA, PIRE OD BATATA, PEČENA BROKULA I MRKVA
  • PUNJENI SVINJSKI FILE
  • PILETINA A’LA DIAVOLA S POVRĆEM SA ŽARA
  • CORDON ROUGE - TELEĆI ODREZAK PUNJEN ŠUNKOM I SIROM U UMAKU OD BORDO VINA
  • JASTOG "AMERICANO"
  • TANJUR ŠEFA KUHINJE
  • ŠPAGETI S JASTOGOM
  • BIFTEK U UMAKU OD ZELENOG PAPRA
  • PUNJENI ODREZAK "SV. HUBERT"
  • ROLANI PUREĆI ODREZAK S UMAKOM OD GORGONZOLE
  • AROMATIČNI ŠKAMPI
  • PASTRVA NA NAČIN ŠEFA KUHINJE SABLJACI
  • PROFITEROLE SA SLADOLEDOM
  • ROLANA PUREĆA PRSA S BOSILJKOM I SEZAMOM
  • ODREZAK "ZAGREB 900"
  • REZANCI U UMAKU OD ŠKAMPI I TIKVICA
  • BIFTEK U CRNOM VINU I ŠAMPINJONIMA
  • PUNJENI ŠAMPINJONI U UMAKU OD DAGNJI
  • KREM JUHA OD RAJČICE
  • KRALJEVSKE PALAČINKE
  • BIFTEK U POŽARU 1776.
  • DOMAĆI RAMSTEK U STAROM OCTU
  • BIFTEK OBLOŽEN PANCETOM
  • TELEĆI MEDALJONI U UMAKU OD VIŠANJA
  • TURNEDO “VILLA ORSULA”
  • OBLOŽENE ŽEMLJE
  • KOTLETI 2 KULE
  • SALATA U KOŠULJICI
  • GRATIN BRJULLOV
  • ŠKOLJKICE MARIS
  • PUREĆA SIMFONIJA
  • RIŽOTO ALMAVIVA
  • UMAK OD KISELOG VRHNJA
  • KROKETI OD SIRA
  • SLOŽENAC OD GRAŠKA
  • 10 SATI PARENI JUNEĆI MIŠIĆ S PJENICOM OD KRUMPIRA
  • PARFAIT OD NARANČE
  • ČOKOLADNA TORTA OD SVJEŽIH SMOKAVA
  • GRATINIRANE JAKOBOVE KAPICE
  • BIFTEK OD BELGIJSKOG PLAVOG GOVEDA U UMAKU OD TARTUFA
  • FILE OD TUNE
  • PITA OD BUNDEVE
  • VITELLO TONNATO
  • ENTRECOTE ODLEŽALE GOVEDINE SA ŽARA S AROMATIZIRANIM KRUMPIROM
  • DOMAĆA TJESTENINA BIGOLI S MLADIM ŠPINATOM I PECORINOM
  • KNEDLICE JABUKA
  • SALATA OD HELJDE I PROSA S KOZJIM SIROM
  • TJESTENINA S PESTOM OD MASLAČKA I LJEŠNJAKA
  • GOVEĐA PISANICA S TJESTENINOM I ŠPAROGAMA
  • PILEĆI FILE S MOZZARELLOM I PRŠUTOM
  • BIFTEK PRINCIPOVAC U LISNATOM TIJESTU S PALAČINKOM OD KRUMPIRA
  • LOSOS S MUŠKATNOM BUNDEVOM I GLJIVAMA
  • GRATINIRANA PUREĆA PRSA S POVRĆEM
  • PRHKI KOLAČI S CIMETOM I KREMOM OD VANILIJE
  • FAŠIRANCI
  • TELEĆI FILE GOSPOJA
  • TORTICE OD KESTENA
  • PILE U VINU
  • KREMA OD KIVIJA
  • DANSKA TORTA S MALINAMA
  • LJUTI UMAK ZA JELA SA ROŠTILJA
  • PIRJANA TELEĆA KOLJENICA S KRUMPIROM I POVRĆEM
  • ZELENO POVRĆE S PEPPADEW PAPRIČICAMA
  • FILETI DAVID
  • LAZANJE SA ŠPAROGAMA
  • SLOŽENAC OD CVJETAČE
  • PEČENA PILETINA
  • SALATA OD ZELENE TJESTENINE
  • PARFE – PLOŠKE S KESTENOM
  • ROASTBEEF U VREĆI
  • GOVEĐI JEZIK S KAPARIMA
  • ROLADICE OD JAJA PUNJENE ŠAMPINJONIMA
  • MALINE I BRESKVE SA SIROM
  • BULVIU
  • JASTOG "FRA GIAVOLO"
  • SARTU OD RIŽE
  • PUNJENI JANJEĆI KOTLETI S TARTUFIMA I KOŠARICA OD SIRA PUNJENA POVRĆEM
  • KOKTEL OD ŠKAMPA
  • ODREZAK "STARI FIJAKER"S NJEMAČKIM ŠPECLIMA
  • COCTAIL OD ŠKAMPI
  • NABUJAK OD SIRA
  • PUREĆI ODREZAK U CURRY-UMAKU S PRŽENIM KROKETIMA
  • PALAČINKE
  • TELEĆA KOLJENICA S GRATOM OD KRUMPIRA I POVRĆEM SA ŽARA
  • KARE MLADOG ODOJKA, PIRE OD BUČE I SOTIRANE PROKULICE SA ŠPEKOM
  • SALATA MIMOZA
  • BOŽIĆNI KOLAČ
  • PUNJENE TELEĆE ROLICE
  • SVINJSKI LUNGIĆ U OVITKU OD PISTACIJA S BATATOM NA KREMI OD GRAŠKA
  • BARŠUNASTI PUDING
  • BRESKVE PUNJENE MALINAMA
  • REZANCI SA ČETIRI SIRA
  • JAJA MIMOZA
  • PROLJETNI NJOKI S DIVLJIM LUKOM ILI MEDVJEĐIM LUKOM ILITI SRIJEMUŠEM
  • PUNJENI HLJEPČIĆI S PESTOM OD DIVLJEG ČEŠNJAKA
  • NAMAZ OD GLJIVA
  • PRŽENE LJETNE ŠTRUDLICE
  • SOUFFLÉ S TARTUFOM
  • GNIJEZDA GALLÉ
  • SVINJSKA REBARCA MARINIRANA I PEČENA U TAMNOM PIVU
  • PAŠTETA OD GLJIVA U PILEĆOJ PJENICI PEČENA U LISNATOM TIJESTU
  • GRATINIRANA JAJA SA ŠAMPINJONIMA
  • JUNEĆI OBRAZI U UMAKU OD VINA I BOROVNICA S NJOKIMA OD KRUMPIRA
  • KOZICE I BUČA
  • CARPACIO OD VRGANJA
  • JUHA OD GLJIVA
  • KRUMPIR/TARTUF
  • RIŽOTO OD BIFTEKA S KARAMELIZIRANIM LJUBIČASTIM LUKOM
  • BOŠKARIN À LA BOĐKINAC
  • MARINIRANI TELEĆI FRENCH RACK PEČEN U KOPA GRILU
  • JUNEĆI OBRAZI U PORTU
  • PATKA & KESTEN
  • TELEĆI FILE S PIREOM OD BUČE I CIKLOM
  • JUHA OD BUČE
  • BIFTEK U UMAKU OD VRGANJA
  • BOŽIĆNI PANJ
  • SLOŽENAC S BAKALAROM
  • SLOŽENAC S BAKALAROM I ARTIČOKAMA
  • PINCA
  • SALENJACI
  • KONFITIRANI PAČJI BATAK S PIREOM OD BIJELOG GRAHA, PRŽENIM LJEŠNJACIMA I SOTIRANIM ŠPINATOM
  • TERINA OD GUŠČJE JETRE SA ŽELEOM OD BOROVNICA, DOMAĆE BRIOŠ PECIVO
  • PANNA COTTA
  • RIMSKI NJOK S GUŠČJOM JETROM U UMAKU OD CRNOG TARTUFA
  • TORTA OD MRKVE
  • AGNELOTE
  • LAVA CAKE
  • RAMSTEK S KARAMELIZIRANIM LUKOM I PIREOM OD CELERA
  • RAGU OD VRGANJA S NJOKAMA I ČIPSOM OD PANCETE
  • PIRJANA JANJEĆA KOLJENICA
  • TELEĆI FILE U ŠPEKU S REZANCIMA OD POVRĆA
  • MOUSSE OD BUČINOG ULJA
  • SMUĐ ORLY
  • LOSOS GLAZIRAN TERIYAKIJEM NA KREMI OD CELERA SA ŠARENIM POVRĆEM
  • PINK MEDICINE
  • POETICA ORIGIN
  • POET'S TEA
  • TIN 23
  • TELEĆI FILE, KREMA OD KRUMPIRA, PRŽENI LUK
  • ODLEŽANI FILE ISTARSKOG GOVEDA S AROMATIZIRANIM EKO KRUMPIROM
  • RIB-EYE STEAK S JULIENNE POVRĆEM SOTIRAN NA MASLACU I PEČENE BAČVICE OD KRUMPIRA
  • KOTLET PANTARUL
  • TORTELLINI PUNJENI SKUTOM
  • RIŽOTO OD CIKLE I LIČKE SKUTE
  • PUREĆI FILE PUNJEN BABY ŠPINATOM I SIROM
  • TELEĆI FILE ZAPEČEN S GORGONZOLOM
  • TELEĆI MEDALJONI U LIMUNU
  • TATARSKI BIFTEK

Predložite restoran za izbor "100 vodećih restorana u Hrvatskoj"

100 Vodećih Hrvatskih restorana

Bogato ilustrirana knjiga u kojoj se nalaze restorani s najviše preporuka gostiju i struke prezentirani skupa sa svojim specijalitetima te prirodnim i kulturnim okružjem.
GASTRONAUT
  • ABISAL d.o.o.
  • Janka Polić Kamova 37a
  • 51000 RIJEKA
  • e-mail: gastronaut@gastronaut.hr
  • direktor: Karin Mimica, prof
  • Početna
  • Restorani
    • Zagreb i zagrebačka županija
    • Krapinsko-zagorska županija
    • Međimurska županija
    • Sisačko-moslavačka županija
    • Karlovačka županija
    • Varaždinska županija
    • Koprivničko-križevačka županija
    • Bjelovarsko-bilogorska županija
    • Primorsko-goranska županija
    • Ličko-senjska županija
    • Virovitičko-podravska županija
    • Požeško-slavonska županija
    • Brodsko-posavska županija
    • Zadarska županija
    • Osječko-baranjska županija
    • Šibensko-kninska županija
    • Vukovarsko-srijemska županija
    • Splitsko-dalmatinska županija
    • Istarska županija
    • Dubrovačko-neretvanska županija
  • Recepti hrvatskih i svjetskih kuhinja
    • Juha
    • Predjelo
    • Glavno jelo
    • Međujelo
    • Prilog
    • Umak
    • Salata
    • Desert
    • Pizza
    • Napici
  • Događanja
  • Tema tjedna
  • Vijesti
  • Klub
  • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
  • Knjige
  • Kontakt
  • Projekt: Unapređenje web portala Gastronaut.hr
© 2017 gastronaut.hr Sva prava pridržana :: ABISAL d.o.o. Janka Polić Kamova 37a, 51000 Rijeka :: Development: www.on-line.hr
Europska unija - Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi
Operativni program konkurentnost i kohezija

Izradu web stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

  • Restorani
  • Recepti
  • Događanja
  • Vijesti
  • Blog
    • Tema tjedna
    • Zanimljivosti
    • Klub
    • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
    • Glasanje
    • Knjige
  • Kontakt
  • Projekt: Unapređenje web portala Gastronaut.hr