- ŽLIČNJACI OD BRAŠNA
- JUHA OD RAJČICA
- PAŠTETA OD GUŠČJE JETRE
- TORTA NAUTIKA
- SALATA OD CELERA
- SOUFFLE OD TIKVICA
- LUBENICA SA SLATKIM VRHNJEM
- VOĆNI KOKTEL U LUBENICI
- LUBENICA S DINJOM I ČOKOLADOM
- LUBENICA S SLADOLEDOM OD VANILIJE
- FRAPPE OD LUBENICE
- KUGLICE OD KESTENA
- TORTA OD KESTENA
- VARENAC OD KESTENA
- PITA S NADJEVOM OD KESTENA
- GLAZIRANI KESTENI
- ROLADA OD KESTENA
- JAJA U VINU
- HOBOTNICA SA ČEŠNJAKOM I FEFERONOM
- RAŽNJIĆI OD HOBOTNICE S UMAKOM OD PAPRIKE
- TORTA OD SIRA I KRUHA
- KUHANA GUSKA SA JABUKOM I HRENOM
- ROASTBEEF NA ŽARU
- HLADAN ROASTBEEF
- MAJONEZA
- RAMSTEK U VINSKOM UMAKU
- PRŽENI ORASI SA ŠEĆEROM
- KOCKE S ORASIMA
- KUGLICE OD ORAHA I ČOKOLADE
- UMAK OD JABUKA I KOKOSA
- PALAČINKE OD JABUKA
- OKRUGLICE OD JABUKA
- KOMPOT OD TREŠANJA
- LISNATE POGAČICE S LOSOSOM
- TULJČIĆI PUNJENI ŠUNKOM
- KUHANA RIJEČNA RIBA 1
- JAJA “CASINO”
- PIKANTNI ODRESCI
- KUHANA GOVEDINA
- UŠEĆERENI KIVI
- PUDING OD KIVIJA I BANANE
- JOGURT OD KIVIJA
- TORTA OD KIVIJA
- ENDIVIJA S JOGURTOM
- SALATA OD ENDIVIJE I RAJČICA
- GOVEĐI JEZIK PRŽEN
- GOVEĐI JEZIK SA SLANIM SARDELAMA
- KUHANI SOM
- GOVEĐI JEZIK U SALAMURI
- JEZIK U ŽELEU OD VINA
- SOMOVINA ORLY
- MARINIRANI SOM
- ODRESCI OD SOMA
- POHANA BROKULA
- BROKULA SA SLANINOM
- BROKULA S RIŽOM
- PUNJENE DATULJE
- SLATKA SALAMA
- KOLAČ OD SUHIH ŠLJIVA I ORAHA
- KREMA OD GROŽĐICA I JABUKA
- UŠTIPCI S GROŽĐICAMA
- NAPITAK “LIVADA”
- SALATA OD ŠKARPINE S MAJONEZOM
- PLETENICE
- KRUH MLIJEČNI
- ŠARENI KRUH
- SALATA OD JAJA
- KOLAČ OD KRUPICE S TREŠNJAMA
- ČOKOLADNI KOLAČ S TREŠNJAMA
- KOLAČ S MALINAMA
- PURICA U UMAKU OD VINA
- PUREĆE ROLICE S NADJEVOM OD MASLINA
- BEZE TORTA S MALINAMA
- TORTICE S MALINAMA
- SORBET DALMATINO
- ŠARENA SALATA S MAHUNAMA
- LIMUNADA
- TATARSKI UMAK
- UMAK OD SIROVIH JAJA
- SALATA OD CELERA SA SLANINOM
- SALATA OD JEZIKA
- SALATA OD PILETINE SA SLANUTKOM
- UMAK OD METVICE
- KRUH OD PIVSKOG TIJESTA
- PRŽENI KOLUTIĆI JABUKA U PIVSKOM TIJESTU
- POLPETE OD PIVE
- PEČENI KRUMPIR S LUKOM
- MARINIRANO POVRĆE SA ŽARA
- SAUTÉ OD PRNJAVICA
- KOKOŠJA JUHA S RIŽOM
- NABUJAK OD ČOKOLADE
- NABUJAK OD LIMUNA
- NABUJAK OD RIŽE
- RIŽOTO ALPE-JADRAN
- LOVAČKA JUHA LARIONOV
- TEMELJAC OD POVRĆA
- TORTA OD POVRĆA
- VARIVO OD LEĆE S KESTENIMA
- KELJ S KESTENOM
- ČOKOLADNI KOLAČ
- SLOŽENAC OD PURETINE
- AROMATIČNI RAŽNJIĆI
- PASTRVA NA KOTANYI NAČIN
- RIŽOTO OD ŠPAROGA, MEDVJEĐEG LUKA I ŠKAMPI
- REZANCI S HRENOVKAMA
- ŠPAGETI S ARTIČOKAMA
- SALATA OD ZALOGAJČIĆA
- SALATA OD SVJEŽEG SIRA I TIKVE
- PRŽENE KRIŠKE NA RUSTIKALAN NAČIN
- RIZI-BIZI
- ŽUTI RIŽOTO
- RIŽA LAWRENCE
- TJESTENINA PINELLI
- KOŠARICE OD ŠAMPINJONA
- PUNJENO PILE
- VOLOVANI NA MAŠTOVITI NAČIN
- PUNJENA PURICA
- HLADNA SALATA OD KOKOŠJEG FILEA I SIRA
- ZELENA TORTA OD POVRĆA
- PURETINA S PAPRIKOM
- OMLET S DAGNJAMA
- RAMSTEK U UMAKU BALDWASE
- KRALJEVSKI UMAK
- SALATA PEČENA NA ŽARU
- PURETINA SA ŠAMPINJONIMA
- LOSOS NA ROŠTILJU
- SALATA OD PURETINE
- PUNJENA PUREĆA PRSA
- PURETINA S POVRĆEM
- HLADNA SALATA S PURETINOM
- DAGNJE U VINU
- RIŽOTO SA SLANINOM
- SMEĐI PUDING
- JEČAM SA SRIJEMUŠEM
- JUHA OD SRIJEMUŠA
- KNEDLE OD SRIJEMUŠA
- AROMATIČNI KRUH
- KRUH S MEDOM
- CRNI KRUH
- GOVEDINA S UMAKOM OD KAPARA
- MARMELADA OD KAKIJA
- FIORENTINSKI ODREZAK
- RIŽOTO S MESOM
- SAVIJAČA OD JABUKA II
- ZAPEČENI JUNEĆI ODRESCI
- KUHANO VINO
- LOSOS À LA NAGE
- RIŽOT SA CRVENIM RADIĆEM I SIROM BRIE
- LASTOVSKI SASHIMI
- TORTA OD MAKA
- RIŽOTO OD MLADOG KOZJEG SIRA...
- KUKURUZNI KROKETI
- PEPPADEW PAPRIČICE PUNJENE SIROM
- LEDENA KREMA OD KESTENA
- UMAK OD CIMETA ZA KOLAČE
- NJEŽNI REZANCI
- PLOŠKICE OD KESTENA I BANANA
- KUHANI SLANI JEZIK S PIREOM OD SUHOG GRAŠKA
- BOMBICE OD ORAHA
- DOŠKI – PUNJENE ZEMIČKE
- SOM SA ŠAMPINJONIMA
- GOVEĐI JEZIK S UMAKOM OD RAJČICA
- KRUH SA INTEGRALNOM RIŽOM
- PITA OD TREŠANJA
- KUPOLA S MALINAMA
- SALATA S PILETINOM
- KREMA S ANANASOM
- KOLUTIĆI LUKA PRŽENI SA PERŠINOM
- RIŽOTO VAN DE VELDE
- PANDURSKI RIŽOTO
- BISKVIT SA KRUŠKAMA
- RIŽA S PORILUKOM
- ČOKOLADNA “TRUFFEL” TORTA
- ŠTRUCA OD GLJIVA
- STEAK "MEDUZA"
- ZVONČIĆI VALLONI
- TELEĆA KOLJENICA, PIRE OD BATATA, PEČENA BROKULA I MRKVA
- PUNJENI SVINJSKI FILE
- PILETINA A’LA DIAVOLA S POVRĆEM SA ŽARA
- CORDON ROUGE - TELEĆI ODREZAK PUNJEN ŠUNKOM I SIROM U UMAKU OD BORDO VINA
- JASTOG "AMERICANO"
- TANJUR ŠEFA KUHINJE
- ŠPAGETI S JASTOGOM
- BIFTEK U UMAKU OD ZELENOG PAPRA
- PUNJENI ODREZAK "SV. HUBERT"
- ROLANI PUREĆI ODREZAK S UMAKOM OD GORGONZOLE
- AROMATIČNI ŠKAMPI
- PASTRVA NA NAČIN ŠEFA KUHINJE SABLJACI
- PROFITEROLE SA SLADOLEDOM
- ROLANA PUREĆA PRSA S BOSILJKOM I SEZAMOM
- ODREZAK "ZAGREB 900"
- REZANCI U UMAKU OD ŠKAMPI I TIKVICA
- BIFTEK U CRNOM VINU I ŠAMPINJONIMA
- PUNJENI ŠAMPINJONI U UMAKU OD DAGNJI
- KREM JUHA OD RAJČICE
- KRALJEVSKE PALAČINKE
- BIFTEK U POŽARU 1776.
- DOMAĆI RAMSTEK U STAROM OCTU
- BIFTEK OBLOŽEN PANCETOM
- TELEĆI MEDALJONI U UMAKU OD VIŠANJA
- TURNEDO “VILLA ORSULA”
- OBLOŽENE ŽEMLJE
- ODLEŽANI FILE ISTARSKOG GOVEDA S AROMATIZIRANIM EKO KRUMPIROM
- KOTLETI 2 KULE
- SALATA U KOŠULJICI
- GRATIN BRJULLOV
- ŠKOLJKICE MARIS
- PUREĆA SIMFONIJA
- RIŽOTO ALMAVIVA
- TELEĆI MEDALJONI U LIMUNU
- UMAK OD KISELOG VRHNJA
- KROKETI OD SIRA
- SLOŽENAC OD GRAŠKA
- 10 SATI PARENI JUNEĆI MIŠIĆ S PJENICOM OD KRUMPIRA
- PARFAIT OD NARANČE
- ČOKOLADNA TORTA OD SVJEŽIH SMOKAVA
- GRATINIRANE JAKOBOVE KAPICE
- BIFTEK OD BELGIJSKOG PLAVOG GOVEDA U UMAKU OD TARTUFA
- FILE OD TUNE
- PITA OD BUNDEVE
- VITELLO TONNATO
- ENTRECOTE ODLEŽALE GOVEDINE SA ŽARA S AROMATIZIRANIM KRUMPIROM
- DOMAĆA TJESTENINA BIGOLI S MLADIM ŠPINATOM I PECORINOM
- KNEDLICE JABUKA
- SALATA OD HELJDE I PROSA S KOZJIM SIROM
- TJESTENINA S PESTOM OD MASLAČKA I LJEŠNJAKA
- GOVEĐA PISANICA S TJESTENINOM I ŠPAROGAMA
- PILEĆI FILE S MOZZARELLOM I PRŠUTOM
- BIFTEK PRINCIPOVAC U LISNATOM TIJESTU S PALAČINKOM OD KRUMPIRA
- LOSOS S MUŠKATNOM BUNDEVOM I GLJIVAMA
- GRATINIRANA PUREĆA PRSA S POVRĆEM
- PRHKI KOLAČI S CIMETOM I KREMOM OD VANILIJE
- FAŠIRANCI
- TELEĆI FILE GOSPOJA
- TORTICE OD KESTENA
- PILE U VINU
- KREMA OD KIVIJA
- DANSKA TORTA S MALINAMA
- LJUTI UMAK ZA JELA SA ROŠTILJA
- PIRJANA TELEĆA KOLJENICA S KRUMPIROM I POVRĆEM
- ZELENO POVRĆE S PEPPADEW PAPRIČICAMA
- FILETI DAVID
- LAZANJE SA ŠPAROGAMA
- SLOŽENAC OD CVJETAČE
- PEČENA PILETINA
- SALATA OD ZELENE TJESTENINE
- PARFE – PLOŠKE S KESTENOM
- ROASTBEEF U VREĆI
- GOVEĐI JEZIK S KAPARIMA
- ROLADICE OD JAJA PUNJENE ŠAMPINJONIMA
- MALINE I BRESKVE SA SIROM
- BULVIU
- JASTOG "FRA GIAVOLO"
- SARTU OD RIŽE
- PUNJENI JANJEĆI KOTLETI S TARTUFIMA I KOŠARICA OD SIRA PUNJENA POVRĆEM
- KOKTEL OD ŠKAMPA
- ODREZAK "STARI FIJAKER"S NJEMAČKIM ŠPECLIMA
- COCTAIL OD ŠKAMPI
- NABUJAK OD SIRA
- PUREĆI ODREZAK U CURRY-UMAKU S PRŽENIM KROKETIMA
- PALAČINKE
- TELEĆA KOLJENICA S GRATOM OD KRUMPIRA I POVRĆEM SA ŽARA
- KARE MLADOG ODOJKA, PIRE OD BUČE I SOTIRANE PROKULICE SA ŠPEKOM
- SALATA MIMOZA
- BOŽIĆNI KOLAČ
- PUNJENE TELEĆE ROLICE
- SVINJSKI LUNGIĆ U OVITKU OD PISTACIJA S BATATOM NA KREMI OD GRAŠKA
- BARŠUNASTI PUDING
- BRESKVE PUNJENE MALINAMA
- REZANCI SA ČETIRI SIRA
- JAJA MIMOZA
- PROLJETNI NJOKI S DIVLJIM LUKOM ILI MEDVJEĐIM LUKOM ILITI SRIJEMUŠEM
- PUNJENI HLJEPČIĆI S PESTOM OD DIVLJEG ČEŠNJAKA
- NAMAZ OD GLJIVA
- PRŽENE LJETNE ŠTRUDLICE
- SOUFFLÉ S TARTUFOM
- GNIJEZDA GALLÉ
- SVINJSKA REBARCA MARINIRANA I PEČENA U TAMNOM PIVU
- PAŠTETA OD GLJIVA U PILEĆOJ PJENICI PEČENA U LISNATOM TIJESTU
- GRATINIRANA JAJA SA ŠAMPINJONIMA
- JUNEĆI OBRAZI U UMAKU OD VINA I BOROVNICA S NJOKIMA OD KRUMPIRA
- KOZICE I BUČA
- CARPACIO OD VRGANJA
- JUHA OD GLJIVA
- KRUMPIR/TARTUF
- RIŽOTO OD BIFTEKA S KARAMELIZIRANIM LJUBIČASTIM LUKOM
- BOŠKARIN À LA BOĐKINAC
- MARINIRANI TELEĆI FRENCH RACK PEČEN U KOPA GRILU
- JUNEĆI OBRAZI U PORTU
- PATKA & KESTEN
- TELEĆI FILE S PIREOM OD BUČE I CIKLOM
- JUHA OD BUČE
- BIFTEK U UMAKU OD VRGANJA
- BOŽIĆNI PANJ
- SLOŽENAC S BAKALAROM
- SLOŽENAC S BAKALAROM I ARTIČOKAMA
- PINCA
- SALENJACI
- KONFITIRANI PAČJI BATAK S PIREOM OD BIJELOG GRAHA, PRŽENIM LJEŠNJACIMA I SOTIRANIM ŠPINATOM
- TERINA OD GUŠČJE JETRE SA ŽELEOM OD BOROVNICA, DOMAĆE BRIOŠ PECIVO
- TATARSKI BIFTEK
- PANNA COTTA
- RIMSKI NJOK S GUŠČJOM JETROM U UMAKU OD CRNOG TARTUFA
- TORTA OD MRKVE
- AGNELOTE
- LAVA CAKE
- RAMSTEK S KARAMELIZIRANIM LUKOM I PIREOM OD CELERA
- RAGU OD VRGANJA S NJOKAMA I ČIPSOM OD PANCETE
- PIRJANA JANJEĆA KOLJENICA
- TELEĆI FILE U ŠPEKU S REZANCIMA OD POVRĆA
- MOUSSE OD BUČINOG ULJA
- SMUĐ ORLY
- LOSOS GLAZIRAN TERIYAKIJEM NA KREMI OD CELERA SA ŠARENIM POVRĆEM