- ŽLIČNJACI OD BRAŠNA
 - JUHA OD RAJČICA
 - PAŠTETA OD GUŠČJE JETRE
 - TORTA NAUTIKA
 - SALATA OD CELERA
 - SOUFFLE OD TIKVICA
 - LUBENICA SA SLATKIM VRHNJEM
 - VOĆNI KOKTEL U LUBENICI
 - LUBENICA S DINJOM I ČOKOLADOM
 - LUBENICA S SLADOLEDOM OD VANILIJE
 - FRAPPE OD LUBENICE
 - KUGLICE OD KESTENA
 - TORTA OD KESTENA
 - VARENAC OD KESTENA
 - PITA S NADJEVOM OD KESTENA
 - GLAZIRANI KESTENI
 - ROLADA OD KESTENA
 - JAJA U VINU
 - HOBOTNICA SA ČEŠNJAKOM I FEFERONOM
 - RAŽNJIĆI OD HOBOTNICE S UMAKOM OD PAPRIKE
 - TORTA OD SIRA I KRUHA
 - KUHANA GUSKA SA JABUKOM I HRENOM
 - ROASTBEEF NA ŽARU
 - HLADAN ROASTBEEF
 - MAJONEZA
 - RAMSTEK U VINSKOM UMAKU
 - PRŽENI ORASI SA ŠEĆEROM
 - KOCKE S ORASIMA
 - KUGLICE OD ORAHA I ČOKOLADE
 - UMAK OD JABUKA I KOKOSA
 - PALAČINKE OD JABUKA
 - OKRUGLICE OD JABUKA
 - KOMPOT OD TREŠANJA
 - LISNATE POGAČICE S LOSOSOM
 - TULJČIĆI PUNJENI ŠUNKOM
 - KUHANA RIJEČNA RIBA 1
 - JAJA “CASINO”
 - PIKANTNI ODRESCI
 - KUHANA GOVEDINA
 - UŠEĆERENI KIVI
 - PUDING OD KIVIJA I BANANE
 - JOGURT OD KIVIJA
 - TORTA OD KIVIJA
 - ENDIVIJA S JOGURTOM
 - SALATA OD ENDIVIJE I RAJČICA
 - GOVEĐI JEZIK PRŽEN
 - GOVEĐI JEZIK SA SLANIM SARDELAMA
 - KUHANI SOM
 - GOVEĐI JEZIK U SALAMURI
 - JEZIK U ŽELEU OD VINA
 - SOMOVINA ORLY
 - MARINIRANI SOM
 - ODRESCI OD SOMA
 - POHANA BROKULA
 - BROKULA SA SLANINOM
 - BROKULA S RIŽOM
 - PUNJENE DATULJE
 - SLATKA SALAMA
 - KOLAČ OD SUHIH ŠLJIVA I ORAHA
 - KREMA OD GROŽĐICA I JABUKA
 - UŠTIPCI S GROŽĐICAMA
 - NAPITAK “LIVADA”
 - SALATA OD ŠKARPINE S MAJONEZOM
 - PLETENICE
 - KRUH MLIJEČNI
 - ŠARENI KRUH
 - SALATA OD JAJA
 - KOLAČ OD KRUPICE S TREŠNJAMA
 - ČOKOLADNI KOLAČ S TREŠNJAMA
 - KOLAČ S MALINAMA
 - PURICA U UMAKU OD VINA
 - PUREĆE ROLICE S NADJEVOM OD MASLINA
 - BEZE TORTA S MALINAMA
 - TORTICE S MALINAMA
 - SORBET DALMATINO
 - ŠARENA SALATA S MAHUNAMA
 - LIMUNADA
 - TATARSKI UMAK
 - UMAK OD SIROVIH JAJA
 - SALATA OD CELERA SA SLANINOM
 - SALATA OD JEZIKA
 - SALATA OD PILETINE SA SLANUTKOM
 - UMAK OD METVICE
 - KRUH OD PIVSKOG TIJESTA
 - PRŽENI KOLUTIĆI JABUKA U PIVSKOM TIJESTU
 - POLPETE OD PIVE
 - PEČENI KRUMPIR S LUKOM
 - MARINIRANO POVRĆE SA ŽARA
 - SAUTÉ OD PRNJAVICA
 - KOKOŠJA JUHA S RIŽOM
 - NABUJAK OD ČOKOLADE
 - NABUJAK OD LIMUNA
 - NABUJAK OD RIŽE
 - RIŽOTO ALPE-JADRAN
 - LOVAČKA JUHA LARIONOV
 - TEMELJAC OD POVRĆA
 - TORTA OD POVRĆA
 - VARIVO OD LEĆE S KESTENIMA
 - KELJ S KESTENOM
 - ČOKOLADNI KOLAČ
 - SLOŽENAC OD PURETINE
 - AROMATIČNI RAŽNJIĆI
 - PASTRVA NA KOTANYI NAČIN
 - RIŽOTO OD ŠPAROGA, MEDVJEĐEG LUKA I ŠKAMPI
 - REZANCI S HRENOVKAMA
 - ŠPAGETI S ARTIČOKAMA
 - SALATA OD ZALOGAJČIĆA
 - SALATA OD SVJEŽEG SIRA I TIKVE
 - PRŽENE KRIŠKE NA RUSTIKALAN NAČIN
 - RIZI-BIZI
 - ŽUTI RIŽOTO
 - RIŽA LAWRENCE
 - TJESTENINA PINELLI
 - KOŠARICE OD ŠAMPINJONA
 - PUNJENO PILE
 - VOLOVANI NA MAŠTOVITI NAČIN
 - PUNJENA PURICA
 - HLADNA SALATA OD KOKOŠJEG FILEA I SIRA
 - ZELENA TORTA OD POVRĆA
 - PURETINA S PAPRIKOM
 - OMLET S DAGNJAMA
 - RAMSTEK U UMAKU BALDWASE
 - KRALJEVSKI UMAK
 - SALATA PEČENA NA ŽARU
 - PURETINA SA ŠAMPINJONIMA
 - LOSOS NA ROŠTILJU
 - SALATA OD PURETINE
 - PUNJENA PUREĆA PRSA
 - PURETINA S POVRĆEM
 - HLADNA SALATA S PURETINOM
 - DAGNJE U VINU
 - RIŽOTO SA SLANINOM
 - SMEĐI PUDING
 - JEČAM SA SRIJEMUŠEM
 - JUHA OD SRIJEMUŠA
 - KNEDLE OD SRIJEMUŠA
 - AROMATIČNI KRUH
 - KRUH S MEDOM
 - CRNI KRUH
 - GOVEDINA S UMAKOM OD KAPARA
 - MARMELADA OD KAKIJA
 - FIORENTINSKI ODREZAK
 - RIŽOTO S MESOM
 - SAVIJAČA OD JABUKA II
 - ZAPEČENI JUNEĆI ODRESCI
 - KUHANO VINO
 - LOSOS À LA NAGE
 - RIŽOT SA CRVENIM RADIĆEM I SIROM BRIE
 - LASTOVSKI SASHIMI
 - TORTA OD MAKA
 - RIŽOTO OD MLADOG KOZJEG SIRA...
 - KUKURUZNI KROKETI
 - PEPPADEW PAPRIČICE PUNJENE SIROM
 - LEDENA KREMA OD KESTENA
 - UMAK OD CIMETA ZA KOLAČE
 - NJEŽNI REZANCI
 - PLOŠKICE OD KESTENA I BANANA
 - KUHANI SLANI JEZIK S PIREOM OD SUHOG GRAŠKA
 - BOMBICE OD ORAHA
 - DOŠKI – PUNJENE ZEMIČKE
 - SOM SA ŠAMPINJONIMA
 - GOVEĐI JEZIK S UMAKOM OD RAJČICA
 - KRUH SA INTEGRALNOM RIŽOM
 - PITA OD TREŠANJA
 - KUPOLA S MALINAMA
 - SALATA S PILETINOM
 - KREMA S ANANASOM
 - KOLUTIĆI LUKA PRŽENI SA PERŠINOM
 - RIŽOTO VAN DE VELDE
 - PANDURSKI RIŽOTO
 - BISKVIT SA KRUŠKAMA
 - RIŽA S PORILUKOM
 - ČOKOLADNA “TRUFFEL” TORTA
 - ŠTRUCA OD GLJIVA
 - STEAK "MEDUZA"
 - ZVONČIĆI VALLONI
 - TELEĆA KOLJENICA, PIRE OD BATATA, PEČENA BROKULA I MRKVA
 - PUNJENI SVINJSKI FILE
 - PILETINA A’LA DIAVOLA S POVRĆEM SA ŽARA
 - CORDON ROUGE - TELEĆI ODREZAK PUNJEN ŠUNKOM I SIROM U UMAKU OD BORDO VINA
 - JASTOG "AMERICANO"
 - TANJUR ŠEFA KUHINJE
 - ŠPAGETI S JASTOGOM
 - BIFTEK U UMAKU OD ZELENOG PAPRA
 - PUNJENI ODREZAK "SV. HUBERT"
 - ROLANI PUREĆI ODREZAK S UMAKOM OD GORGONZOLE
 - AROMATIČNI ŠKAMPI
 - PASTRVA NA NAČIN ŠEFA KUHINJE SABLJACI
 - PROFITEROLE SA SLADOLEDOM
 - ROLANA PUREĆA PRSA S BOSILJKOM I SEZAMOM
 - ODREZAK "ZAGREB 900"
 - REZANCI U UMAKU OD ŠKAMPI I TIKVICA
 - BIFTEK U CRNOM VINU I ŠAMPINJONIMA
 - PUNJENI ŠAMPINJONI U UMAKU OD DAGNJI
 - KREM JUHA OD RAJČICE
 - KRALJEVSKE PALAČINKE
 - BIFTEK U POŽARU 1776.
 - DOMAĆI RAMSTEK U STAROM OCTU
 - BIFTEK OBLOŽEN PANCETOM
 - TELEĆI MEDALJONI U UMAKU OD VIŠANJA
 - TURNEDO “VILLA ORSULA”
 - OBLOŽENE ŽEMLJE
 - KOTLETI 2 KULE
 - SALATA U KOŠULJICI
 - GRATIN BRJULLOV
 - ŠKOLJKICE MARIS
 - PUREĆA SIMFONIJA
 - RIŽOTO ALMAVIVA
 - UMAK OD KISELOG VRHNJA
 - KROKETI OD SIRA
 - SLOŽENAC OD GRAŠKA
 - 10 SATI PARENI JUNEĆI MIŠIĆ S PJENICOM OD KRUMPIRA
 - PARFAIT OD NARANČE
 - ČOKOLADNA TORTA OD SVJEŽIH SMOKAVA
 - GRATINIRANE JAKOBOVE KAPICE
 - BIFTEK OD BELGIJSKOG PLAVOG GOVEDA U UMAKU OD TARTUFA
 - FILE OD TUNE
 - PITA OD BUNDEVE
 - VITELLO TONNATO
 - ENTRECOTE ODLEŽALE GOVEDINE SA ŽARA S AROMATIZIRANIM KRUMPIROM
 - DOMAĆA TJESTENINA BIGOLI S MLADIM ŠPINATOM I PECORINOM
 - KNEDLICE JABUKA
 - SALATA OD HELJDE I PROSA S KOZJIM SIROM
 - TJESTENINA S PESTOM OD MASLAČKA I LJEŠNJAKA
 - GOVEĐA PISANICA S TJESTENINOM I ŠPAROGAMA
 - PILEĆI FILE S MOZZARELLOM I PRŠUTOM
 - BIFTEK PRINCIPOVAC U LISNATOM TIJESTU S PALAČINKOM OD KRUMPIRA
 - LOSOS S MUŠKATNOM BUNDEVOM I GLJIVAMA
 - GRATINIRANA PUREĆA PRSA S POVRĆEM
 - PRHKI KOLAČI S CIMETOM I KREMOM OD VANILIJE
 - FAŠIRANCI
 - TELEĆI FILE GOSPOJA
 - TORTICE OD KESTENA
 - PILE U VINU
 - KREMA OD KIVIJA
 - DANSKA TORTA S MALINAMA
 - LJUTI UMAK ZA JELA SA ROŠTILJA
 - PIRJANA TELEĆA KOLJENICA S KRUMPIROM I POVRĆEM
 - ZELENO POVRĆE S PEPPADEW PAPRIČICAMA
 - FILETI DAVID
 - LAZANJE SA ŠPAROGAMA
 - SLOŽENAC OD CVJETAČE
 - PEČENA PILETINA
 - SALATA OD ZELENE TJESTENINE
 - PARFE – PLOŠKE S KESTENOM
 - ROASTBEEF U VREĆI
 - GOVEĐI JEZIK S KAPARIMA
 - ROLADICE OD JAJA PUNJENE ŠAMPINJONIMA
 - MALINE I BRESKVE SA SIROM
 - BULVIU
 - JASTOG "FRA GIAVOLO"
 - SARTU OD RIŽE
 - PUNJENI JANJEĆI KOTLETI S TARTUFIMA I KOŠARICA OD SIRA PUNJENA POVRĆEM
 - KOKTEL OD ŠKAMPA
 - ODREZAK "STARI FIJAKER"S NJEMAČKIM ŠPECLIMA
 - COCTAIL OD ŠKAMPI
 - NABUJAK OD SIRA
 - PUREĆI ODREZAK U CURRY-UMAKU S PRŽENIM KROKETIMA
 - PALAČINKE
 - TELEĆA KOLJENICA S GRATOM OD KRUMPIRA I POVRĆEM SA ŽARA
 - KARE MLADOG ODOJKA, PIRE OD BUČE I SOTIRANE PROKULICE SA ŠPEKOM
 - SALATA MIMOZA
 - BOŽIĆNI KOLAČ
 - PUNJENE TELEĆE ROLICE
 - SVINJSKI LUNGIĆ U OVITKU OD PISTACIJA S BATATOM NA KREMI OD GRAŠKA
 - BARŠUNASTI PUDING
 - BRESKVE PUNJENE MALINAMA
 - REZANCI SA ČETIRI SIRA
 - JAJA MIMOZA
 - PROLJETNI NJOKI S DIVLJIM LUKOM ILI MEDVJEĐIM LUKOM ILITI SRIJEMUŠEM
 - PUNJENI HLJEPČIĆI S PESTOM OD DIVLJEG ČEŠNJAKA
 - NAMAZ OD GLJIVA
 - PRŽENE LJETNE ŠTRUDLICE
 - SOUFFLÉ S TARTUFOM
 - GNIJEZDA GALLÉ
 - SVINJSKA REBARCA MARINIRANA I PEČENA U TAMNOM PIVU
 - PAŠTETA OD GLJIVA U PILEĆOJ PJENICI PEČENA U LISNATOM TIJESTU
 - GRATINIRANA JAJA SA ŠAMPINJONIMA
 - JUNEĆI OBRAZI U UMAKU OD VINA I BOROVNICA S NJOKIMA OD KRUMPIRA
 - KOZICE I BUČA
 - CARPACIO OD VRGANJA
 - JUHA OD GLJIVA
 - KRUMPIR/TARTUF
 - RIŽOTO OD BIFTEKA S KARAMELIZIRANIM LJUBIČASTIM LUKOM
 - BOŠKARIN À LA BOĐKINAC
 - MARINIRANI TELEĆI FRENCH RACK PEČEN U KOPA GRILU
 - JUNEĆI OBRAZI U PORTU
 - PATKA & KESTEN
 - TELEĆI FILE S PIREOM OD BUČE I CIKLOM
 - JUHA OD BUČE
 - BIFTEK U UMAKU OD VRGANJA
 - BOŽIĆNI PANJ
 - SLOŽENAC S BAKALAROM
 - SLOŽENAC S BAKALAROM I ARTIČOKAMA
 - PINCA
 - SALENJACI
 - KONFITIRANI PAČJI BATAK S PIREOM OD BIJELOG GRAHA, PRŽENIM LJEŠNJACIMA I SOTIRANIM ŠPINATOM
 - TERINA OD GUŠČJE JETRE SA ŽELEOM OD BOROVNICA, DOMAĆE BRIOŠ PECIVO
 - PANNA COTTA
 - RIMSKI NJOK S GUŠČJOM JETROM U UMAKU OD CRNOG TARTUFA
 - TORTA OD MRKVE
 - AGNELOTE
 - LAVA CAKE
 - RAMSTEK S KARAMELIZIRANIM LUKOM I PIREOM OD CELERA
 - RAGU OD VRGANJA S NJOKAMA I ČIPSOM OD PANCETE
 - PIRJANA JANJEĆA KOLJENICA
 - TELEĆI FILE U ŠPEKU S REZANCIMA OD POVRĆA
 - MOUSSE OD BUČINOG ULJA
 - SMUĐ ORLY
 - LOSOS GLAZIRAN TERIYAKIJEM NA KREMI OD CELERA SA ŠARENIM POVRĆEM
 - PINK MEDICINE
 - POETICA ORIGIN
 - POET'S TEA
 - TIN 23
 - TELEĆI FILE, KREMA OD KRUMPIRA, PRŽENI LUK
 - ODLEŽANI FILE ISTARSKOG GOVEDA S AROMATIZIRANIM EKO KRUMPIROM
 - RIB-EYE STEAK S JULIENNE POVRĆEM SOTIRAN NA MASLACU I PEČENE BAČVICE OD KRUMPIRA
 - KOTLET PANTARUL
 - TORTELLINI PUNJENI SKUTOM
 - RIŽOTO OD CIKLE I LIČKE SKUTE
 - PUREĆI FILE PUNJEN BABY ŠPINATOM I SIROM
 - TELEĆI FILE ZAPEČEN S GORGONZOLOM
 - TELEĆI MEDALJONI U LIMUNU
 - TATARSKI BIFTEK