- PERKELT OD KOPUNA SA ŽGANCIMA
- KOPUN U MERLOTU S JEČMENOM KAŠOM
- ŠARAN U RAŠLJAMA
- KRUH SA SUŠENIM VOĆEM
- KUMPARI I NANARI NA LADNO
- KUGLICE OD SMOKAVA
- JASTOG NA BRODET
- PUŽEVI NA SELJAČKI NAČIN
- ČUKE (PRILJEPCI) NA BUZARU
- PRILJEPCI S MANISTROM VJEKOSLAVA GRGANTOVA
- ŠKAMPI NA BRUDET
- REP JASTOGA
- ŠKRPINA LEŠO
- SUŠENE OSKORUŠE
- HOBOTNICA NA DALMATINSKOJ MIŠANCI
- CRNI JAKOV
- RUŽE ST-GERMAIN
- KAPETANOVI VALJUŠCI
- BRUJET S PALENTOM “UMEKO”
- JANJEĆE TRIPICE
- MLAČNA SALATA
- DALMATINSKE FRITULE
- SLADOKUSNI INĆUNI
- JANJEĆI KOTLETI S RESTANIM KRUMPIROM I MAHUNAMA
- DALMATINSKA PAŠTICADA
- PAŠTICADA NA VIŠKI NAČIN
- TUNA ŠEFA KUHINJE
- KIRNJA U UMAKU
- OBORITA RIBA U ŠKROVADI
- ŠUFIGANE LIGNJE
- SALATA OD KUHANE ENDIVIJE
- PEČENA HOBOTNICA S KRUMPIROM
- KORČULANSKI CUKARONI
- KUHANI ZUBATAC
- TUNINA NA BRZINU
- PIRJANA TUNA
- RIŽOT OD LIGANJA
- MIRISNI RAVIOLI
- JANJEĆE TRIPICE SA ŠPEKOM
- REZANCI S MASLINAMA
- PAŠTAFAŽOL S PRŠUTOM
- PAPRIKA PUNJENA SIROM
- ŠPAGETI S PRŠUTOM
- BRAČKE ŠKANJATE
- BAKALAR S KRUMPIRIMA
- RIBLJI ŠKARTOCET
- CRNI RAVIOLI PUNJENI KOZICAMA I SKUTOM U UMAKU OD PRŠUTA I TARTUFA
- RAŽNJIĆI OD RIBE I TIKVICA
- RAŽNJIĆI OD GRDOBINE SA ŠPEKOM
- REZANCI S KOZICAMA
- MARINADA OD ŠKARPINE
- SALATA OD HOBOTNICA
- ZIMSKI KOLAČ
- FILE PROKLJANSKOG CIPLA NA POSTELJICI OD LEĆE
- SKRADINSKA TORTA
- SLADOLED SA SMOKVAMA
- BRUDET OD SUŠENOG MORSKOG PSA
- PRŽENE SRDELE
- MARINADA OD JEGULJE
- JANJEĆI KOTLETI S FRITAJOM OD ŠPAROGA
- ZAPEČENE ŠPAROGE
- POLJIČKI SOPARNIK
- SMOKVE S MEDOM I VINOM
- SALATA OD LIGNJA I KRUMPIRA
- NOVALJSKI BRODET S PALENTOM
- PURETINA U CRVENOM UMAKU
- SMOKVENJAK
- SMOKVE ZAPEČENE U MEDU
- GOVEĐI JEZIK KAO PAŠTICADA
- TIKVICE SA ZAČINSKIM BILJEM
- UMAK OD KAPARA
- MARINIRANE SRDELE
- MARINADA OD PRŽENE RIBE
- KUHANE SKUŠE
- SKUŠE NA ŽARU S UMAKOM OD INĆUNA
- SUHE SMOKVE S BADEMIMA
- SKUŠE S AROMAMA
- BRUJET OD JEGULJE “CETINA”
- SALATA OD KOZICA I FETA SIRA
- MLADA OTOČKA JANJETINA NA RAŽNJU
- KREM TORTA OD ROGAČA
- ZEC NA DALMATINSKI NAČIN
- TORTA OD KOZICA
- MARINADA OD SARDELA, SKUŠA I PLAVICA
- JEGULJA NA DALMATINSKI NAČIN
- ŠKARPINA LEŠO
- CRNI RIŽOTO "KAPETANOVA KUĆA"
- MARINIRANI INĆUNI
- TUNA S MASLINAMA
- MEDALJONI OD GRDOBINE
- LISKA NA LOVAČKI NAČIN
- ŠPAGETI S VONGOLAMA NA NAČIN BAKE FILIPE
- PRŽENE JABUKE S PEKMEZOM I BADEMIMA
- RIŽOT “GVEROVIĆ-ORSAN”
- BISTRA JUHA "LEUT"
- PAŠKA JANJETINA ISPOD PEKE
- RAŠTIKA S JEGULJOM
- RIŽOTO OD PLODOVA MORA
- POPARA OD KERNE I JASTOGA
- POHANE ŽABE
- RIŽOT OD ŽABA
- RAŽA NA ROŠTILJU
- PUNJENE RAJČICE
- PLATA "OTOK LJUBAVI"
- KREM JUHA OD SOČIVA “DVORI”
- PLATA “DALMACIJA”
- HOBOTNICA ISPOD PEKE S MLADIM KRUMPIRIMA
- MEDITERANSKA KOMPOZICIJA OD TRI VRSTE RIBE
- REZANCI S PRŠUTOM
- HLADETINA OD HOBOTNICE I ŠKOLJAKA
- SALATA OD TUNJEVINE
- MIJEŠANE ŠKOLJKE
- NERETVANSKI BRODET OD JEGULJA I ŽABA
- KUHANA JANJETINA SA SALSOM OD RAJČICE
- HOBOTNICA PEČENA ISPOD PEKE NA DALMATINSKI
- INĆUNI U KORI
- PALENTA S DAGNJAMA
- TERINA OD HOBOTNICE I SIPE
- ROASTBEEF NA MEDITERANSKI
- BRODET OD SKUŠA
- RIJEČNI RAKOVI
- PIJANA TORTA S TREŠNJAMA
- PUNJENI OSLIĆ
- JUNEĆI BIFTEK NA POSTELJICI OD SEZONSKOG POVRĆA
- TUNINA U ULJU
- MARINADA OD PEČENE RIBE
- MORSKO JAJE SA ZELENIM REZANCIMA
- BRODET SA ZAČINSKIM TRAVAMA
- RIBA PEČENA U PADELI (KONVEKTOMATU)
- PEČENA GRDOBINA UMOTANA U PRŠUT NA POVRĆU
- HLAP NA MORNARSKI A´LA STJEPAN DUNATOV
- DALMATINSKA ROŽATA
- MAKARULI
- GULAŠ OD SVINJSKIH UŠICA I NOGICA
- ORZO KAŽERMA
- JUHA OD OSLIĆA
- BRODET “KOD MIJE”
- RIŽOT S MORSKIM PLODOVIMA
- ŠKARPINA S BLITVOM I KRUMPIROM
- PRIMOŠTENSKE FRITULE
- PUNJENA ENDIVIJA
- DALMATINSKA GULAŠ JUHA
- RIBLJA JUHA
- ČOKOLADNI ORASI
- PUNJENE LIGNJE NA DALMATINSKI
- RIBA KUHANA U VINU
- DVOMIRISNI RAVIOLI
- PATLIĐANI SA SIROM
- PIKANTNA RIBLJA MARINADA
- LEŠADA OD MORSKE RIBE
- KOZICE ALLA STRUJA
- DUBROVAČKA MANEŠTRA
- TIKVICE NADJEVENE
- PIJANI JASTOG
- NADJEVENE RAJČICE NA PRIMORSKI NAČIN
- TROGIRSKA JUHA OD CVJETAČE
- GREGADA
- OMIŠKA JUHA S OVČJIM SIROM
- PUNJENI FILE OD BRANCINA
- SALATA OD BOBA
- SINJSKI ARAMBAŠIĆI
- SALATA OD SIPA
- JESENJE KRIŠKE
- OKRUGLICE OD KRUHA
- FUŽI S MORSKIM JEŽEVIMA
- MANEŠTRA OD POVRĆA SA SUHIM SVINJSKIM REBRIMA
- HOBOTNICA NA HVARSKI
- HOBOTNICA NA SALATU
- SLOŽENAC OD PALENTE
- PEČENE ŽABE U OMOTU OD PRŠUTA
- JASTOG NA SALATU
- VIŠKA POGAČA
- JANJETINA SA ZAČINSKIM BILJEM
- TUNA NA JEDNOSTAVAN NAČIN
- SALATA OD HOBOTNICA, SIPA, LIGNJI
- ARTIČOKE U ULJU
- KAPESANTE NA PODLOZI OD ORZA
- ŠPAROGE SA SIPOM I FUŽIMA
- TRIPE U RAJČICAMA
- PIJANA HOBOTNICA
- RAVIOLI S JASTOGOM
- BRAČKI VITALAC
- KOLAČIĆI OD OCVIRKI
- ZAPEČENA KROMPIRICA
- POHANE JABUKE
- SALATA S KRAVLJIM SIROM
- PRŽOLICA OD GOVEĐEG MESA
- LOVAČKI MAKARONI
- REPA I FAŽOL
- SUŠENE GLJIVE
- POHANE BUKOVAČE
- PODMETAŠ OD KISELOG ZELJA
- PLANINSKI RIŽOT
- MEDVJEĐA ŠAPA
- SOTE OD DIVLJAČI
- FANJKI
- MARINIRANI KOTLETI OD VEPRIĆA S KARMELIZIRANIM CRVENIM KUPUSOM
- LOVAČKI ODRESCI
- SMUĐ U TEMPURI S UMAKOM OD TRAMINCA I KROKETIMA OD CHIA SJEMENKI
- BRODET OD ŽABLJIH KRAKOVA
- AEROROASTBEEF
- PUNJENA TELEĆA PRSA
- BRŽOLICA OD MEDVJEDA
- PUNJENE PASTRVE
- SUŠENE RAJČICE
- KUHANA PASTRVA
- ŠPIKANI SRNEĆI BUT NA POSTELJICI OD BRUSNICE I SVJEŽEG GROŽĐA
- MARINADA OD PASTRVA
- ČVARKUŠE
- SAVIJAČA OD JABUKA I
- SUŠENE ŠLJIVE
- TELEĆA KOLJENICA S GROŽĐICAMA
- GULAŠ JUHA S KRUMPIRIMA
- TIKVICE POHANE
- PEČENA RAJČICA
- JANJEĆA JETRICA NA JAŠKOVSKI
- ZELENI REZANCI NA OZALJSKI
- REZANCI S GLJIVAMA
- EPIGRAM LOVAČKI ROG
- DŽEM OD LUBENICA
- NARODNI GULAŠ
- PEČENE PAPRIKE
- SMOKVE U TIJESTU
- DOMAĆI KRUH
- PALENTA (ŽGANCI)
- PEČENI PATLIDŽANI
- TELETINA NA PEKARSKI NAČIN
- GURMANSKA SABLJA
- PATKA S DOMAĆIM MLINCIMA
- MOZAIK KRUH
- KRALJEVSKI ODREZAK
- JUHA BELE III
- TIKVICE S PURETINOM I MASLINAMA
- PUNJENI MEDALJONI NA NAČIN "EL TORO'
- VAMPIR GULAŠ
- PEČENE TIKVICE
- PEČENI KUKURUZ
- TELETINA ISPOD PEKE
- JANJEĆA KOLJENICA
- SARMA
- MRZLA KOKOŠ
- SIROTINJSKA JUHA (PREŽGANA JUHA)
- SUŠENE JABUKE
- JUHA OD KOPUNA
- PUNJENA PISANICA "OKRUGLJAK"
- ODREZAK DIJANA S NJOKIMA
- PEČENI LUK
- JUNEĆI FILE U CRNOM VINU
- "PLATA BEPINA" ZA DVIJE OSOBE
- KESTENI S LUKOM I JABUKAMA
- KUKURUZNI KRUH
- HLADETINA
- BIFTEK I PLJUKANCI S TARTUFIMA
- FUŽI NA PASTIRSKI NAČIN
- FRITULE OD MERLINA (MRKVE)
- PEČENE ŠLJUKE U PANCETI
- SKUŠE NA RIBARSKI NAČIN
- JANJETINA ISPOD ČRIPNJE
- SMOKVE S OVČJIM SIROM I PRŠUTOM
- HOBOTNICA U BIJELOM
- VODNJANSKI PAMPAGNAC
- MOTOVUNSKI ODREZAK
- ISTARSKE FRITULE
- JAKOBOVE KAPICE „MULINO“
- KROŠTULE S VINOM
- ISTARSKI BRODET
- ŠKAMPI SV. NIKOLA
- JANJEĆI BUT NA ISTARSKI NAČIN
- KOLAČIĆI OD GROŽĐICA
- BRUDET OD ŠKARPINE
- FONDUE OD SIRA
- ZEC NA ISTARSKI NAČIN
- TIKVICE PUNJENE PRŠUTOM
- SMOKVE S PIŠKOTIMA
- RAGU OD BOŠKARINA S KARAMELAMA PUNJENIM SKUTOM
- FRITULE OD TIKVICA
- DOMAĆA TJESTENINA S TARTUFIMA
- PLJUKANCI SA ŠKAMPIMA I ŠPAROGAMA
- ČOKOLADNA TORTA S MASLINOVIM ULJEM
- RIŽOT OD ŠKOLJKI
- PUNJENE LIGNJE
- BAKALAR U UMAKU OD RAJČICE I LUKA
- PUNJENE LIGNJE NA ISTARSKI NAČIN
- SRNEĆI HRBAT S TARTUFIMA
- TAGLIATA OD BOŠKARINA NA POSTELJICI OD RIKULE
- BUZARA S MORSKOG DNA ZA DVIJE OSOBE NA LABINJONSKI
- MARINIRANI FILET ŠVOJE S MAJONEZOM OD VLASCA
- PLJUKANACI S GAMBERIMA I PESTOM OD PISTACIA
- VELIKI RAVIJOLI
- RAVIOLI SA ŠPAROGAMA
- FUŽI
- KAJGANA SA SUHOM HOBOTNICOM
- MANEŠTRA OD BOBIĆI
- MANEŠTRA OD JAČMIKA
- FUŽI S TARTUFIMA
- TORTELINI OD BOŠKARINA NA KREMI OD DIVLJIH ŠPAROGA
- JOTA
- PRŠUT
- PAŠTA-FAŽOL
- GLJIVE U BIJELOM VINU
- NADJEVENA PUREĆA PRSA NA MOTOVUNSKI NAČIN
- ISTARSKE PARENE FRITULE
- TELEĆI ŽGVACET
- MANEŠTRA OD BOBIĆI
- MANEŠTRA OD KOROMAČA I SVINJSKOG JEZIKA
- ENDIVIJA U VINEGRET UMAKU
- KUNELIĆ U PADELI
- ROŠPO (GRDOBINA) S PALENTOM
- FILETI OSLIĆA U UMAKU OD VINA
- GULAŠ OD KOKOŠI
- PLJUKANCI S REPOVIMA ŠKAMPA I KOZICAMA
- PRŠUT NA MASLINOVOM ULJU
- ISTARSKA SUPICA
- TARTAR OD KOZICA I ŠKAMPI NA KREMI OD ŠPAROGA
- NJOKI OD KRUMPIRA (VALJUŠCI)
- GRDOBINA NA PARTLOŽANSKI
- FRITAJA (KAJGANA) OD DIVLJIH ŠPAROGA U KOŠARICI OD TIJESTA
- TELETINA S LISIČKAMA I KOZJIM SIROM
- KRALJEVSKI PLJUKANCI
- GOVEĐI MEDALJONI “MIRA”
- RIŽOT OD BAKALARA
- BRAŠNJAVI PUŽEVI SA FRITULAMA OD MERLINA (MRKVE)
- PALENTA S PUŽIMA
- TORTA OD DUNJA (KUNJE)
- ŠPAROGE "LEADER"
- BOGATA TUNINA
- PALAČINKE MULJAVA
- ŠTRUKLJI OD GLJIVA
- ZELENI RIŽOTO OD ŠKAMPI SA ZELENIM PAPROM U KOŠARICI OD SIRA
- JELENJI MEDALJONI S VRGANJIMA
- SALATA OD JASTOGA U KOKOSOVOM ORAHU
- SMOTULJCI OD SKUŠE SA SLANINOM
- PUNJENI JANJEĆI BUT
- PUREĆI MEDALJONI "ROYAL"
- HOBOTNICA SA PLODOVIMA ZEMLJE
- PUNJENA PAPRIKA NA KAŠICI OD BALANCANA
- ŽELE OD CRVENOG VOĆA S FRAMBOVINOM
- UŠTIPCI OD ORADE SA MASLINAMA
- HRUSTAVCI OD MOZGA
- "TAFELSPITZ" S UMAKOM OD HRENA I ŽEMLJICA
- CARPACCIO OD TIKVICA
- PISANICA NA SVEČANI NAČIN S FINIM UMAKOM OD MASLINA
- KREM JUHA OD KAMENICA S MOTROM
- FILE NOJA U UMAKU OD BRUSNICA
- MASLINA SLATKA UZ ČAKULU SVAKU
- MOZAIK OSLIĆ
- PULSKI AFRODIZIJAK
- ROLICE S MIRISNIM NADJEVOM OD MASLINA
- FRITULE OD PRŠUTA
- RAMBAŠIĆI OD PLODOVA MORA U MORSKIM ALGAMA
- PUREĆE ROLADICE
- MARINIRANI ŠKAMPI
- PURETINA S MRKVOM I ORASIMA
- MRAMOR IZ MORA
- LAKIRKE SA ŠPINATOM
- PUNJENA PURETINA U UMAKU OD TARTUFA
- MORNARSKI QUICHE
- KORALJNI GREBEN
- ŠPAGETI LORRAIN
- RIBLJI CADGERY
- KAVA IMPERIJAL
- ŠPAGETI S IKROM OD ROMBA
- SALATA OD JABUKA
- PUREĆA ROLADA U SEZAMU S UMAKOM OD NARANČE
- DINJA “KRISTAL”
- AROMATIČNI BUT
- TORTA OD SIRA I PRŠUTA
- SLOŽENAC OD BUBREGA
- ROLADA U FINIM TRAVAMA S PROLJETNIM KNEDLAMA
- GOVEDINA S UMAKOM OD ĐUMBIRA
- MIRISNI SLOŽENAC
- RIBLJE ŠTRUDLE S UMAKOM OD ŠKAMPI
- SALATA S RIŽOM NA MORNARSKI NAČIN
- SLOŽENAC OD ŠPINATA
- PURETINA S MEDOM I ANANASOM
- RIŽOTO OD ŠKAMPA I JAKOBOVIH KAPICA S PORILUKOM I PRAHOM OD LIMETE
- PANCETA OD TUNE NA TATARSKI SA ŠPAROGAMA
- PFEFFER POTHAST
- LEDVICE LEADER
- PAŠTICADA OD TUNE
- ŠKARPINA BEVANDA
- BIJELI BRODET OD TUNE
- UMAK OD ORAHA
- UMAK OD NARANČA I ŠLJIVA
- LIST S TARTUFIMA
- BRANCIN SA POVRĆEM U PORILUKU I RAJČICI
- TROKUT OD VODENOG VUČENOG TIJESTA PUNJEN KRČKOM JANJETINOM TE GRATINIRAN S LIČKIM ŠKRIPAVCEM
- PURETINA A’LA DIAVOLA S POVRĆEM SA ŽARA
- BRODET OD MORSKE DIVLJAČI S FUŽIMA
- PUREĆA ROLADA POD TUNINIM PLAŠTOM
- ROLADA OD TUNE
- TELEĆA RUŽICA LAURUS
- BRANCIN S PIREOM PASTRNJAKA
- MEDALJONI OD JADRANSKIH LIGANJA
- JANJETINA U UMAKU OD DŽEMA
- PUŽEVI “TEMPIO”
- HLADNO TOPLA SALATA SA ŠKAMPIMA
- PUREĆA PRSA SA NJOKIMA OD SIRA
- CRNO BIJELI TORTELINI NADJEVENI RAKOVICOM S KVARNERSKIM ŠKAMPIMA, BISQUE OD ŠKAMPA
- ROASTBEEF S UMAKOM OD HRENA
- HRENOVKE ILI KOBASICE SA ŽARA PROKUHANE U PIVU
- SVINJSKI FILE U OMOTAČU OD BUČINIH KOŠTICA, POHANI CVIJET TIKVICE I PIRE OD BUČE
- RIBA U PIVSKOM TIJESTU
- SALATA OD MORSKE DIVLJAČI S VLASCEM
- PUNJENE PALAČINKE SA PIVOM
- HOBOTNICA S AIOLIJEM OD KULENA
- PJENA OD MALINA
- MARINIRANI KOTLETI
- TROBOJNI NABUJAK
- HRSKAVA PUNJENA PUREĆA PRSA
- ŽIVOT NA DNU MORA I VRTOVI OKO NAS
- KIFLIĆ OD LISNATOG TIJESTA
- NOJEVA KOŠARICA U SOKU OD NARANČE
- PAČJA PRSA U AROMATIČNOM UMAKU OD CRNOG VINA I SUŠENIH ŠLJIVA SA SKUTOM
- ŠKARIPNA NA LAGANI NAČIN
- PUREĆI FILE U CARSKOM MESU SA ŠUNKOM I BOSILJKOM
- NABUJAK OD KRUMPIRA NA ISTOČNJAČKI NAČIN
- JASTOG U UMAKU OD AROMATIČNIH TRAVA
- SASHIMI S NARANČOM
- SALATA OD BROKULE
- PAKOSNI REZANCI
- RAVIOLI PUNJENI SKUTOM U UMAKU OD ŠKAMPA I CHERRY RAJČICA
- SEMIFREDDO OD LJEŠNJAKA I BIJELE ČOKOLADE SA SLANOM KARAMELOM
- PLEMIĆKA JUHA OD KOPRIVE
- BAKINI REZANCI
- PREPELIČJE GNIJEZDO
- PAČJI RAGU
- ZELENE PROLJETNE HELJDINE PALAČINKICE
- SVINJSKI LUNGIĆ PUNJEN SUHIM ŠLJIVAMA S DOMAĆIM KROKETIMA OD KRAVLJEGA SIRA I DINSTANOG POVRĆA
- PAČJA PRSA S HELJDOM I MLADIM ŠPINATOM (UMAK OD SUHIH ŠLJIVA I PORTA, CHUTNEY OD LJUBIČASTOG LUKA)
- SMUĐ S PALENTOM NA PODLOZI OD ŠAFRANA
- JELENJI ODRESCI S UMAKOM OD DATULJA
- ŠTRUKLI BOMBELLES (ŠTRUKLI OD FAZANA)
- VITELLO TONATO
- BISTECA APOCALIPSA
- PASTRVE S TARTUFIMA
- JANJEĆI FRENCH RACK S KORICOM OD ZAČINSKOG BILJA I ŠATOOM OD MUŠKATA
- TORTA OD JOGURTA
- SLOŽENAC OD ENDIVIJE
- RIŽOTO OD GLJIVA SA SLADOLEDOM OD DIMLJENOG SIRA
- ČOKOLADNE PRALINE
- FILE OD PLEMENITE MORSKE RIBE S PINJOLIMA
- MASLINSKI PILEĆI BATAK U FOLIJI
- TRI PAŠTETICE ADMIRAL
- HLADNJI PLADANJ
- REZANCI U VIJENCU
- BOGATI KANAPEI
- GULAŠ OD KESTENA
- SALATA OD PURETINE SA JABUKOM
- TROTA OD JOGURTA
- TJESTENINA SA ŠPINATOM I KREMASTIM ROQUEFORT UMAKOM
- CARPACCIO POURBUS
- DRHTALICA POKER
- PLADANJ LOŠINJ
- TELEĆA KOLJENICA PEČENA U FOLIJI
- GOVEĐI FILE NA SLATKI NAČIN
- SALATA OD HOBOTNICE U ANANASU
- PAŠTETA OD FAZANA SA PRŠUTOM
- OBRAZI OD BOŠKARINA S KVARNERSKIM ŠKAMPIMA I DIVLJIM ŠPAROGAMA
- TARTAR OD TUNE
- RIBLJI FILE U UMAKU OD ŠPAROGA
- VELIKI MORSKO-PLANINSKI TORTELLINI
- ZAGRLJAJ TRILJE, ŠKAMPA I GRDOBINE NA KREVETU OD ŽUTE PALENTE
- RIŽOT SA PIVOM
- FONDI S HOBOTNICOM
- KESTENJE U MLIJEKU
- ŠKARPINA NADJEVENA ŠAMPINJONIMA
- KREMASTA TELEĆA PLEĆKA SA ŠAMPINJONIMA I LIMUNOM
- SALATA OD JAJA I AVOKADA
- KORANSKI VALOVI
- JUHA OD RAJČICA S GRAŠKOM I REZANCIMA
- EGZOTIČNA SALATA
- JANJEĆI KOTLETI U RATATUJ UMAKU
- KREPKI ZALOGAJI
- PRHKI FAZAN PUNJEN DELIKATNIM GLJIVAMA
- SALATA OD RADIĆA
- SMEĐI REZANCI
- JASKANSKA SABLJA
- DUŽDEVA KAPICA
- OVO BRANDYEV UŽITAK
- ŠPAGETI SA SLANINOM I JABUKAMA
- MASLINE S TUNINOM
- BLAGDANSKA SALATA
- PJENA OD KOSTELJA I KAPARA
- DOMAĆI RAVIOLI PUNJENI SLANIM SIROM I SUHOM ŠUNKOM
- KEKSIĆI OD BADEMA
- JUNETINA U CRNOM PIVU
- LISTOVI SA SLANINOM
- ROLADA OD LOSOSA
- VATROMET OKUSA IZ MORA I ŠUME
- BOGATA ROLADA
- LUK U PIKANTNOM UMAKU
- ŠKARPINA NADJEVENA ŠKAMPIMA
- MANDARINA ČAJ
- MORSKI CVIJET
- KAMENICE S JABUKAMA
- MOUSSE OD MRKVE I PASTRNJAKA SA ORASIMA U UMAKU OD RUKOLE
- CARPACCIO OD PALAMIDE
- SIR ŠKRIPAVAC S PESTOM OD MIKRO BILJA
- JUNEĆI BIFTEK NA POSTELJICI OD SEZONSKOG POVRĆA
- KUHANI ZAGORSKI ŠTRUKLI "BEŽANEC"
- TORTA OD NARANČE
- MARINIRANE BROKULE
- PUREĆA PRSA NA ROKULI
- PAŠTETA OD FAZANA
- ČAJ SA BADEMOM
- DRHTALICA OD PASTRVE
- TROPSKA TUNA
- TELEĆI FILE BRASSERIE
- LAZANJE S JASTOGOM
- QUICHE S KOZJIM SIROM I SUŠENIM RAJČICAMA
- GRDOBINA U MEDU S KUHANIM POVRĆEM
- JAJA OD HOBOTNICE
- NARANČICE I SUPPLI
- PALAČINKE WATTEAU
- PREPELICE U BIJELOM GROŽDU
- PILEĆA PRSA U UMAKU OD ČOKOLADE
- PUREĆA PRSA U UMAKU OD GORGONZOLE I MASLINA
- JANJEĆI CARPACCIO
- AVOKADO S ROQUEFORTOM
- SALATA OD KOZICA I ANANASA
- PAČJA GNIJEZDA
- LAGANI SLOŽENAC OD ORADE
- KUPIDOV EGZOTIČAN LJUBAVNI ČAJ
- PIKANTNI TELEĆI KOTLETI S ROQUEFORTOM
- RIŽOT OD ČIČOKE
- LJUTA PRŽENA PILEĆA KRILCA
- MRAMORNI SLOŽENAC
- FILE BRANCINA U OVITKU OD PATLIDŽANA SA MASLINAMA
- SKUŠE NA BIJELO
- TELEĆI ODREZAK S PRŠUTOM I KADULJOM
- RAŽNJIĆI OD LIGANJA
- GRDOBINA U UMAKU OD ŠKAMPI
- TELEĆI MEDALJONI U SVIJETLOM UMAKU S RAČIĆIMA
- SARMICE S BAKALAROM
- PASTRVA U LIMUNU
- FLAMBIRANI MEDALJONI JASTOGA "ARISTON"
- NJOKI S LJEŠNJACIMA I PESTOM - KLEVENICE
- MEDALJONI "FANTASIA"
- MUSTARDO-CHOCO BEEF
- SALATA OD KIVIJA
- PUNJENI GOVEĐI FILE U UMAKU OD TARTUFA
- ODRESCI OD SOJE U UMAKU OD CURRY-A I BADEMA
- ŠTRUKLI NA PRIMORSKI NAČIN
- ROLADE OD MASLINA I BADEMA
- ROLADA OD ORADE I MASLINA SA MUSEM OD LOSOSA I EGZOTIČNA AVOKADO PJENICA
- RIŽA S KIKIRIKIJEM
- MAKARUNI S TARTUFIMA
- RAKOVI S VOTKOM
- PUNJENA TRILJA
- TINGUL
- PUREĆA ROLADA TOP-TERME
- PJENICA OD SIRA CAMEMBERT I LOSOSA
- PALAMIDA “GASTRONAUT 2000”
- CRNO-BIJELA RAPSODIJA
- PILEĆI MEDALJONI S PRŠUTOM
- KANAPEI S PRŠUTOM I PURETINOM
- SAVITAK OD FILETIRANOG LISTA SA NADJEVOM OD MASLINA
- REZANCI S DAGNJAMA I ORASIMA
- REZANCI S RUŽINIM LATICAMA
- PUNJENI KRUMPIR
- REPOVI ŠKAMPA S UMAKOM OD MANGA
- GOVEĐI CARPACCIO SA ŠUMSKIM GLJIVAMA
- NADJEVENA PILEĆA PRSA COMMODORE U UMAKU OD NARA I MASLINE
- SNJEŽNI KOLAČ S NARANČOM
- RIŽOTO OD ZELENIH JABUKA
- KOPAČINA STEAK
- TARTAR OD PALAMIDE, ČILI, ŽUTANJAK OD PREPELICE, AVOKADO
- CVIJET SV. JAKOVA
- PRŽENA SALATA
- SALSA OD KIVIJA
- FILE SMUĐA NA PROLJETNOJ POSTELJI
- EGZOTIČNA SALATA “ARISTON”
- MARINIRANI JANJEĆI KOTLETI SA ZAČINSKIM TRAVAMA
- OBRAZI MLADOG VOLA NA KREMI OD KRUMPIRA I CELERA
- OMLET SA ŠPAGETIMA
- PRŠUT PUNJEN JANJEĆOM JETRICOM
- SALATA U KOŠARICI OD PARMEZANA
- PEČENA PURETINA SA SLANINOM, PŠENICOM, BATATOM I PIREOM OD BUČE
- POHANE SMOKVE SA SLADOLEDOM
- SPORO KUHANI JUNEĆI OBRAZI, RIMSKI NJOK
- PUREĆI ODREZAK U SMOKVAMA
- NABUJAK OD PAŠKE SKUTE
- REP GRDOBINE U CITRUSIMA – CURRY RIŽOTO S KOZICAMA
- TUNINA DJEDA ARTURA
- TORTA OD SIRA I PARAFAIT OD LJEŠNJAKA NA OGLEDALU OD VOĆNIH SIRUPA
- LUNGIĆ S KESTENOM U UMAKU OD ARONIJE
- VALPOVAČKE TOPLICE
- SVINJSKI FILE U UMAKU OD BUNDEVE SA ZELENIM KRUMPIROVIM TIJESTOM
- POHANI CAMEMBERT
- KREMA OD LUBENA
- RIŽOT SA INDIJSKIM SMOKVAMA
- KIRNJA S KOROMAČEM
- FANTAZIJA "MILLI MIL"
- FILE S ANANSOM
- LIST S GREJPFRUTOM
- ŽABA SA SLANINOM
- PILETINA U UMAKU OD SIRA ROQUEFORT
- ZAPEČENI LUBIN
- TRILJE S PRŠUTOM
- JANJEĆI RAGU S VONGOLAMA I AROMATIZIRANOM PALENTOM
- JUNEĆI ODRESCI SA SIROM ROQUEFORT
- ZELENA SALATA S ROQUEFORTOM
- KUKURIKU DUET
- RIŽOT OD KLEMENTINA
- RAVIOLI OD PURETINE U PERKELTU OD POVRĆA
- MEDALJONI GRDOBINE FLAMBIRANI COGNACOM, UMAK OD PERŠINA S CRNIM MASLINAMA, BAČVICE OD KUHANOG POVRĆA
- PUREĆI FILE U UMAKU OD GORGONZOLE
- OMLET SA ŠPAGETIMA
- BIFTEK U UMAKU OD CRNOG VINA I SMOKAVA
- PURICA NA PROLJETNI NAČIN
- ČAROLIJA OD MRKVE
- RAVIOLI PUNJENI REPIĆIMA ŠKAMPI
- ROQUEFORT DRESSING
- PILEĆI FILE UMOTAN U PRŠUT
- VATROMET VALOVA
- MREŽNIČKI GUC
- PUREĆE ROLICE S DAŠKOM MODERNE TRADICIJE
- ŽDREBEĆI FILE U UMAKU OD MASLINA S KROKETOM OD CRNE MASLINE
- TOŠ VA PUNTU
- TELEĆA KOLJENICA ISPOD PEKE, DŽEM OD CRVENOG LUKA I MLADI KRUMPIR NA MASLACU SA ZAČINSKIM BILJEM
- POŠIRANI BRANCIN U ULJU OD BOSILJKA I PERŠINA
- MRKAČIĆ NA PUNJENOM KRUMPIRU
- JASTOG S RIGATONIMA
- FILE OD PASTRVE S RIŽOTOM OD BLITVE, KOROMAČ I SREBRENAC
- RIŽOT OD SLANINE, TIKVICA I PIVE
- PALAČINKE “DVA GOLUBA”
- SAVIJAČA OD MORSKIH ALGI
- PEČENA PAČJA PRSA IZ MARINADE OD ARMAGNACA I CIMETA S KOLAČIĆEM OD PALENTE I LEĆE
- NABUJAK S RUMOM
- NABUJAK OD ČOKOLADE I ŠUMSKOG VOĆE
- STRIPLOIN (ODLEŽAN 18 DANA) S LOŠINJSKIM BILJEM I PUNJENIM KRUMPIROM
- FILE ORADE S MENTOM I RUŽMARINOM NA PJENICI OD TARTUFA
- MIRISNA KAVA (S LISTIĆIMA MENTE)
- RAKOVICA, ŽELE OD GRAŠKA, TAPIOKA, DRESSING OD VERBENE
- SPORO PEČENA TELETINA U UMAKU OD VINA S GERM KNEDLAMA
- LOVAČKA JUHA RIBERA
- DRHTALICA OD PURETINE
- TELEĆI OBRAZI U BUČINIM KOŠTICAMA S PIREOM OD CELERA I MAJONEZOM OD BUČE
- ENDIVIJA S NARANČAMA
- IZ RUKU PRIRODE
- FILET BRANCINA “SV. NIKOLA”
- SALATA OD KOZJEG SIRA
- PLJUKANCI S TIKVICAMA I KOZICAMA
- FILE OD DIVLJEG BRANCINA U GRIZU SA CRNIM MASLINAMA I „CHIPSOM“ OD KRUMPIRA
- RIŽOTO OD BOROVNICA I VRGANJA
- CARPACCIO OD TELETINE
- PUREĆI FILE S PRŠUTOM
- PURETINA SA CURRYEM I KAPARIMA
- SALATA OD GLJIVA I SIREVA
- PURICA U LIGNJI
- PUREĆA SIMFONIJA
- EGZOTIČNA LUBENICA S RIŽOM
- CRVENA RIŽA
- ZAPEČENA PURETINA
- PAZINSKO BLAGO
- SALATA OD RIŽE
- RUŽIČASTA RIŽA
- EGZOTIČNI KOKTEL SA PUREĆIM PRSIMA I ŠKAMPIMA
- TELEĆI ODREZAK SA ŠPAROGAMA I UMAKOM AIOLI
- TOPLO - HLADNA SALATA OD CELERA I DIMLJENE PURETINE
- KANAPEI CARÉSÉ
- PROLJETNE KNEDLE
- ROLADA S PINJOLIMA I RIKULOM
- PUREĆI ZABATAK U UMAKU OD ORAHA
- ČAJ OD MENTE SA ČOKOLADOM
- PUREĆI FILE PUNJEN ŠPINATOM U KORICI OD KRUŠNIH MRVICA POSLUŽEN S PITOM OD TIKVICA
- PURETINA SA SIROM
- PUREĆI RAGU S RIŽOTOM OD CVJETNOG PRAHA
- PUREĆI SAVITAK S PUŽEVIMA NA KREMI OD KOMORAČA
- SWEET COFFEE
- ORADA U PLAŠTU OD CRNIH MASLINA
- LOSOS KAO QICHE LORRAINE
- SALATA OD LOSOSA
- SUPPLI I NARANČICE U UMAKU
- SAVIJAČA OD LOSOSA
- SAVIJAČA OD SMOKAVA I BADEMA
- MARINADA OD UGORA I LIGANJA
- PAS NA RIBARSKI SA KRUMPIROM I DOMAĆIM ULJEM
- POGAČA SA SUHIM SMOKVAMA
- DOMAĆA TORTA PO STAROJ RECEPTURI S MASLINOVIM ULJEM I GROŽĐICAMA
- TIKVICE NA PADELU
- SALATA OD TIKVICA
- KREMA OD SMOKAVA
- SMOKVE PUNJENE VRHNJEM
- SAVIJAČA OD SMOKAVA
- KROŠTULE
- PRESNAC
- PRIMORSKE FRITULE
- KVARNERSKE LIGNJE
- GRDOBINA U BIJELOM VINU
- HOBOTNICA U PEĆNICI
- BAKALAR NA MORNARSKI
- ŠURLICE
- JAJE NA SALATU ZI POVRĆEN
- LIKER OD SUHIH SMOKAVA (SMOKVICA)
- SALATA OD RAKOVICA
- GRIŠKI KRES
- BAKALAR PO DOMAĆU (BAKALAR ZI KUMPIRON)
- BAKALAR NA BRUDET
- JUHA OD BAKALARA
- MARINADA OD TUNE SA ŽARA
- FILE OD BRANCINA S VRGANJIMA I MASLINAMA U UMAKU OD VRBNIČKE ŽLAHTINE
- HOBOTNICA U UMAKU OD RAJČICE
- BAKALAR NA BIJELO
- CARPACCIO OD INĆUNA
- PURICA NA LOVRANSKI NAČIN
- PUNJENE LIGNJE S CRVENIM RADIĆEM
- NJOKI S AROMATIČNIM BILJKAMA
- ŠPAROGE NA SALATU
- SALATA OD DIVLJEG RADIČA
- GRAŠAK S ENDIVIJOM I SIROM
- PRŽENA ENDIVIJA S JAJIMA I SIROM
- VALJUŠCI S KOPRIVOM
- SLOŽENAC OD TIKVICA I RAJČICA
- RAŽNJIĆ OD MORSKIH PLODOVA
- DOMAĆE KRPICE SA SLANUN SRDELUN
- SUHA HOBOTNICA SA MAKARUNIMA
- MENDULE U CUKARU (BADEMI U ŠEĆERU)
- FRIŠKI MRKAČ NA BRUDET ZI PALENTU
- JUHA OD POVRĆA I SOČIVA SA MASLINOVIM ULJEM
- POLPETE OD MEKUŠCA SA BOBOM I BLITVOM
- BRUDET OD SUHOG MRKAČA ZI MAKARUNI
- MRKAČ SA KRUMPIROM
- NONINA KANAVICA
- JANJEČI ZVACET (ŽGVACET) S NJOKIMA OD KOROMAČA
- LOŠINJSKI SMOKVENAC
- DIVINA SA KROMPIROM I POHANIM SRDELAMA
- BRUDET OD SUHE HOBOTNICE
- BRUDIT OD SUHOGA ŠTOKLJA (HOBOTNICE) SA PULENTOM
- HOBOTNICA I LIGNJA POD PEKOM S KRUMPIROM
- SALATA OD RADIĆA I RAJČICA
- JUHA OD KOPRIVE
- RAPSKA LEŠADA
- CRESKI FUŽI U UMAKU OD OVČJEG SIRA S UDIĆEM
- SALATA OD PEČENIH PAPRIKA I SIRA
- KVARNERSKE KOZICE U UMAKU OD CHERRY RAJČICA I ISTARSKE MALVAZIJE S PRŽENOM RUKOLOM
- SELJAČKA MANEŠTRA
- BLITVA I KOPRIVA NA PADELU
- KRČKE ŠURLICE Z ŽVACETOM OD JANJČIĆA
- FRAMENTUNJAČA
- BELA MANEŠTRA (MANEŠTRA OD RIŽE I KRUMPIRA)
- MANEŠTRA OD BOBA I KOROMAČA
- POGAČA SA SKUTOM
- MORSKI PUŽEVI NA GULAŠ
- ORAHOVI POLJUPCI
- BATUDA (PRIMORSKI LONAC)
- CRNI RIŽOT OD SIPA
- KRČKA MANEŠTRA
- SVINJSKI OMBULIĆ NA CRESKI
- ODRESCI OD HOBOTNICE NA OPATIJSKI NAČIN
- KUHANE LIGNJICE
- SALATA OD SMUCNJA I KUHANA JAJA
- GULAŠ S KELJEM
- PUNTARSKA KISELICA
- SALATA OD OSLIĆA
- BOLESNIČKA JUHA OD JANJČIĆA
- MRKAČIĆ (MUZGAVCI) NA MORSKON DNU
- RAPSKO SOČIVO
- ODRESCI OD SJECKANE TUNE
- REZANCI S PLODOVIMA MORA
- DOMAĆI NAMAZ
- BODULSKE ŠURLICE SA ŠKAMPIMA
- PUNJENI KVARNERSKI LIGNJI PO GOSPODSKI
- JADRANSKE LIGNJE NA PADELU
- KAPESANTE
- CARPACCIO OD BOŠKARINA SA SKUTOM I OVČJIM SIROM IZ KOMINE MASLINA
- RAKOVICA
- POLPETE OD MRKAČA
- MJEŠANA BUZARA “MOSLAVINA” S PALENTOM
- MANEŠTRA OD SLANUTKA I DAGNJI
- JANJEĆA JETRICA I PALENTA
- MARINADA OD SKUŠE
- SALATA OD MEKUŠACA (HOBOTNICA, SIPA, LIGNJI)
- FRITAJA OD ŠPAROGA
- MORSKI PUŽIĆI NA SALATU
- SALATA OD SLANIH INĆUNA
- POGAČA OD SLANIH SRDELA
- BUZARA OD MRKAČA
- UŠTIPCI SA JABUKAMA
- RIŽOTO OD CRNILA SIPE
- MLADI BOB I LAZANJE
- POFRIGANI SLANI INĆUNI
- SJAJ KVARNERSKOG NEBA
- ŠURLICE SA LIGNJAMA
- ŠKAMPI I ŠKOLJKE SV. KRISTOFOR
- PUNJENE DOMAĆE LIGNJE
- JANJETINA PO STARU ZI ŠURLICAM
- FRIGANE SRDELICE
- LUBEN ILI ORADA U SOLI
- LUNICE
- OSLIĆ NA CRIKVENIČKI NAČIN
- BRUDET OD MRKAČA
- PALENTA S KOPRIVOM
- HOBOTNICA POD PEKOM NA KVARNERSKI
- LAZANJE S BOBOM
- SUHI ŠTOKALJ (HOBOTNICA) S JAJIMA
- POHANE SARDELICE ZI BLITVOM I BOBOM NA PADELU
- KRČKI SMOKVANJAK
- KVARNERSKI BISER
- RIGA S KROMPIROM
- KRUMPIR ORAJ
- SIRUP OD SAMBUKA (BAZGE)
- RAKIJA OD BAZGINIH CVJETOVA
- LOPARANČIĆ ZI RIŽI
- BAKALAR S MLIJEKOM
- PRSA OD ISTARSKOG GOVEDA S POVRĆEM ISPOD PEKE
- RAGU OD SIPE I BOBA S DOMAĆIM REZANCIMA
- ŠKARPINA U PEĆNICI
- ŠKARPINA NA RIBARSKI NAČIN
- RIBLJI ODRESCI S KOMORAČEM
- PUŽEVI
- KVARNERSKI ŠKAMPI NA BUZARU
- BUZARA OD RAKOVA I ŠKOLJKI
- BISKVIT OD TREŠNJA
- CRESKI SMOKVENJAK
- RAŽNJIĆI OD KOBASICA
- JANJEĆI BUT S UMAKOM
- JANJEĆA PLJESKAVICA U MARAMICI
- SARMA OD OGULINSKOG KISELOG ZELJA I MESA DIVLJAČI
- KNEDLA OD KESTENA
- JANJEĆA RAGU JUHA
- LIČKA POGAČA SA SIROM
- MARINIRANA LIČKA PASTRVA
- ŠPAGETI S PAPRIKOM
- REZANCI S OVČETINOM
- LIČKA JUHA
- SALATA OD PRESLICA
- LIČKA KISELA JUHA OD JANJETINE
- LIČKI NABOD
- JUHA “DOSTA JE!”
- ZELENA MANEŠTRA
- DOMAĆA LIČKA PASTRVA IZ GACKE S LIČKIM POLAMA
- MASNICA
- DIMLJENI ŠPAGETI
- SUŠENA MRKVA
- ORZOTO OD JANJETINE
- JARETINA POD PEKOM
- LJETNA MANEŠTRA
- ŠPIKANI BUT OD DIVLJAČI, SA ŠAMPINJONIMA
- DOMAĆA KREM JUHA OD VRGANJA
- BIFTEK U LOVAČKOM UMAKU
- JUHA OD GLJIVA U ZDJELICI OD KRUHA
- FAZAN ZA DVOJE
- DIVLJAČ S KNEDLIMA
- SRNETINA U BRUSNICAMA S TULJKOM OD KRUHA
- ŠUMSKI RIŽOT
- FILE DIVLJE SVINJE U UMAKU OD VRGANJA
- HRBAT OD JELENA SA BOROVNICAMA
- PILETINA NA LOVAČKI
- KROKET OD VEPRA
- MARINIRANI BIFTEK S PLJUKANCIMA I ŠUMSKIM GLJIVAMA
- JELEN U ČRNOJ JUHI
- MEDALJONI JELENA
- ZEC U UMAKU S MAKARONIMA
- FILE VEPRA PUNJEN SUHIM BRUSNICAMA, U UMAKU OD VRGANJA S DOMAĆIM TRGANCIMA I DŽEMOM OD ARONIJE
- MEDVJEĐA ŠAPA
- FILE OD JELENA A LA "GRADINA"
- ZAPEČENA JELENJA PRŽOLICA
- MOTOVUNSKA ŠUMA
- SRNEĆI MEDALJONI S VIŠNJAMA
- JELENJI ODRESCI U LOVAČKOM UMAKU S VRGANJIMA
- BIFTEK NA POSTELJICI OD ŠUMSKOG ZLATA
- JUHA S GLJIVAMA NA NAČIN "DVA GOLUBA"
- ŠPIKANI SRNEĆI HRBAT
- ODRESCI OD JELENA NA PJENICI OD KRUŠAKA
- SRNEĆI GULAŠ
- ODRESCI JELENA LOPATARA U LAGANOM UMAKU S LISIČARKAMA
- SLATKA SRNETINA NA LOVAČKI
- FILE OD JELENA I RIŽOTO OD VRGANJA
- LOVAČKA PITA
- JELEN U CRNOM PIVU
- GULAŠ OD ŠUMSKIH GLJIVA
- ŠUMSKI VEPAR NA MOUSSE KREMI OD KOPRIVE I MRKVE
- SRNEĆA PLEĆKA U UMAKU OD VINA
- BIFTEK S LUKOM U LOVAČKOM UMAKU
- ODREZAK NA LOVAČKI
- GULAŠ S GLJIVAMA
- JELENJI MEDALJONI U UMAKU OD ŠAMPINJONA
- VEPRIĆ ISPOD PEKE
- REZANCI SA ZEČEVINOM
- JUNEĆI FILE PUNJEN PAŠTETOM OD PREPELICE
- SVINJSKI FILE GROŠINIĆ
- MEĐIMURSKA GIBANICA
- TELEĆI MEDALJONI U UMAKU OD SMRČAKA
- TELEĆI ODREZAK U UMAKU OD VINA
- GOVEĐI FILE “GROŠINIĆ”
- LJUTA GULAŠ-JUHA
- TUROŠ-SIR
- BAKINI MEDALJONI
- SVINJSKI MEDALJONI SA SUHIM ŠLJIVAMA
- FLAMBIRANI LUNGIĆ NA KREMI OD BUČE
- SMUĐ U PANADI
- KROKETI OD KRAVLJEG SIRA
- TELEĆI FILE PUNJEN SMRČCIMA I JAJEM
- PUREĆI ODREZAK U UMAKU OD TARTUFA I VRGANJA S NJOKIMA
- GOVEĐI FILE PATAČIĆ S KROKETIMA
- POVRTNA TERINA S PRŠUTOM OD VEPRA I SIRNIM NAMAZOM
- GOVEĐA PRŽOLICA NA MEĐIMURSKI NAČIN
- DOMAĆE MEĐIMURSKE ŠPAROGE
- NAMAZ OD JUNEĆEG FILEA
- TELEĆI MEDALJONI GRATINIRANI SUHIM MARELICAMA
- KREM JUHA OD BUČE S ĐUMBIROM I DOMAĆIM RAVIOLOM
- TELEĆI FILE SA SMRČCIMA I JAJEM S JEČMENOM KAŠOM
- TRGANCI S VRHNJEM I ZAPEČENIM ŠPEKOM
- BELI ŽGANCI S PREPEČENIM VRHNJEM
- BAKINA PISANICA
- KRAPEC NA PROCEP - ŠARAN NA RAŠLJAMA
- ZAPEČENI GRAH
- GRAH VARIVO SA KISELOM REPOM
- SAVIJAČA S RABARBAROM I SUHIM VOĆEM
- PUNJENI PUREĆI ODREZAK U OVITKU OD CARSKOG MESA
- SVINJETINA U VRHNJU SA DOMAĆIM REZANCIMA
- POSAVSKI ČOBANAC
- BELI ŽGANCI
- BAZLAMAČA
- KUKURUZNA ZLIJEVANKA
- FANJKI – JASTUČIĆI SA SIROM
- ZEC S KISELIM ZELJEM I ŽGANCIMA
- IDILA OD SMUĐA
- PODRAVSKI PICEK S KRUMPIROM U VRHNJU
- PODOLAC ISPOD PEKE
- PURICA PUNJENA SIROM
- GORIČKI GULAŠ
- POGAČA SA ORASIMA
- ŠUMSKI SLOŽENAC
- HRBAT OD VEPRA U SJECKANOJ MASTI
- BIFTEK S LISIČKAMA
- NABUJAK OD ŠPAROGA
- JUHA OD VRGANJA S HELJDINOM KAŠOM
- KAŠNJAKI, SLANI
- KAMENGRADSKI ODREZAK
- KAŠENA JUHA
- PRŽENE JABUKE
- PUREĆA ROLADA "KRALUŠ"
- PRGE
- TELEĆI KOTLETI S VRGANJIMA
- PEČENA RACA PUNJENA HELJDINOM KAŠOM
- GAZDARIČIN LONAC
- JELENJI SAVICI
- CARSKO MESO SA ŽGANCIMA
- PUNJENA PURETINA SA SVJEŽIM SIROM
- BREGOVSKA PITA
- KOPUN U TAMNOM UMAKU OD VRGANJA, CRNOG VINA I HAJDINE KAŠE
- KOLAČ OD JABUKA
- HELJDINA KAŠA
- TELEĆA KOLJENICA U PELATU
- GUŠČJA JETRA NA NAČIN ŠEFA KUHINJE
- PITA "KRALUŠ"
- POHANA MORUZGVA (VLASULJA)
- DOMAĆI RAVIOLI SA SIPOM U UMAKU OD JADRANSKIH KOZICA
- BRUDIT OD JADRANSKIH LIGNJI S JAČMIKOM I FAŽOLOM
- PRŽENI KRAK HOBOTNICE S PIREOM OD GRAŠKA, S WASABI PRAHOM I SALATOM OD KRASTAVACA
- ŠTUFAD NA BARBATSKI NAČIN
- PEČENA JANJETINA IZ KRUŠNE PEĆI
- PROLJETNI SVITAK
- ZVACET OD JANJETINE S NJOKIMA
- BRUDIT OD SUŠENE HOBOTNICE S MAKARONIMA
- POLPETE OD (MORSKOG) PASA S BLIŠNJAKOM (MASLAČAK) I KRUMPIROM
- KRČKA JANJEĆA KOLJENICA
- PIJANI KVARNERSKI ŠKAMPI
- DROPČIĆ A’LA "BEPINA"
- BRAVEĆA JUHA
- BAKIN KRUH
- RIŽOTO OD VOLAKA
- GRDOBINA S MAHUNAMA I CHERRY RAJČICAMA BRUSCHETTA
- BRODET OD SIPE
- RAKOVA JUHA
- JASTOG SA ŠURLICAMA
- JANJETINA NA NOVLJANSKI NAČIN
- BRUDET OD MORSKIH PLODOVA S AROMATIZIRANOM PALENTOM
- TUNA NA SLATKO
- KRUH OD FRMENTUNA (KUKURUZNI KRUH)
- FRITAJA SA SUŠENOM HOBOTNICOM I DIVLJIM ŠPAROGAMA
- LIGNJE PUNJENE GRDOBINOM S PALENTOM I SALSOM OD RAJČICE
- POŠIRANI FILET BRANCINA PUNJEN SMJESOM OD ŠKAMPI, BLITVE I MRKVE
- JAKOBOVE KAPICE S KREMOM OD KARFIOLA I HRSKAVOM PANCETOM
- JANJEĆE TRIPICE
- OTOČKA JANJETINA “POD TEĆU”
- ORZOTTO OD HOBOTNICE
- ODREZAK OD TUNE U KOŠULJICI OD DOMAĆE PANCETE S UMAKOM OD ŠKAMPI
- RECEPT NONE VALENČIĆ
- ŠURLICE S KOZLIĆEM
- RIŽOTO OD KRČKOG OVČJEG SIRA I MLADOG ŠPINATA S JADRANSKIM KAPESANTAMA
- FETA ROMBA U UMAKU OD ŠAFRANA
- TARTAR OD JADRANSKIH KOZICA I JABUKE
- SALATA OD RAKOVICE
- MIX RAKOVA I ŠKOLJAKA
- ORZO KAŽERMA
- JUHA OD MORSKIH ALGI
- SALATA OD MORSKIH PUŽEVA I JEŽEVA
- PRIMORSKI KOLAČ S MASLINOVIM ULJEM
- PARADIŽETO
- BIJELI RIŽOTO S PLODOVIMA MORA
- JANJETINA NA BELEJSKI NAČIN
- PODVELEBITSKI ŠKAMPI
- RIMSKI NJOK SA ŠKAMPIMA I TARTUFIMA
- JADRANSKE KOZICE U UMAKU OD PERŠINA
- POLPETA OD MRKAČA
- MARINADA OD MIJEŠANE RIBE NA CRIKVENIČKI NAČIN
- MIJEŠANI SAVOR OD HOBOTNICE I PASA
- INĆUNI U OCTU I ULJU
- PUNJENE JADRANSKE LIGNJE NA NAČIN ŠEFA KUHINJE
- BRUDET OD PUŽEVA I PRILJEPAKA
- GULAŠ OD KOPUNA S NJOKIMA
- GULAŠ OD DIVLJAČI S NJOKIMA
- SAVIJAČA OD MARMELADE
- MARINADA OD MIJEŠANE RIBE
- RAPSKA TORTA
- SAUR
- SAVIJAČA OD SKUTE
- TUNA STEAK S GREDELA
- RIBLJA FRITURA S HRSKAVIM POVRĆEM
- JANJEĆI DROPČIĆ (TRIPICE)
- SLATKI RAFIJOLI
- GLAVA OD BROSKVE NA SALATU
- KRČKA MARINADA
- POGAČA ZI SUHE SMOKVE
- POVITICA
- ZELENI REZANCI S JETROM OD ROMBA
- SVINJSKI ODREZAK U UMAKU OD KOPRA
- PROLJETNI SMUĐ
- SALATA OD GOVEDINE
- VESELI ŠARAN
- PUNJENI JANJEĆI KOTLETI
- DŽEM OD MALINA
- RAŽNJIĆI OD MARINIRANIH PATLIĐANA I CRVENIH PAPRIKA
- NAPITAK OD KUPINA I JABUKA
- ODREZAK FRA LUKA
- GROŽĐICE
- POKLADNICE (KRAFNE)
- SLAVONSKI ČOBANAC
- NADJEVENA TELEĆA PRSA NA SLAVONSKI NAČIN
- JELENJI MEDALJONI S DVOBOJNIM DOMAĆIM REZANCIMA
- ŠOKAČKI RAŽNJIĆ
- PERKELT OD PURETINE S DOMAIM TIJESTOM POMIJEŠANIM S VRHNJEM I SIROM
- ŠLJUKA U UMAKU OD ZAČINSKOG BILJA I ČETIRI VRSTE GLJIVA
- SUŠENE PAPRIKE
- KUGLICE OD ORAHA
- PRŽENI ŠARAN
- SOČNI KRUH
- SLAVONSKA RIBLJA ČORBA
- SUŠENE BRESKVE
- SALATA OD PEČENIH PAPRIKA
- GUSTA JUHA OD BUNDEVE
- ČORBA S PAŠNJAKA
- ĐURĐEVAČKA SALATA
- MAKOVNJAČA
- SAVIJENI TELEĆI BUT
- OREHNJAČA
- SALATA OD PAPRIKE
- BARANJSKI RIBLJI PAPRIKAŠ
- ROLADA OD SVINJETINE
- FILE CRNE SLAVONSKE SVINJE U UMAKU I RIŽOTO SA SRIMUŠOM
- ŠTAPIĆI SMUĐA U PRŠUTU
- ČIPS OD ŠARANA
- SMUĐ NA NAČIN GROFA PEJAČEVIĆA
- MARINADA OD SOMA
- SALATA OD KRASTAVACA
- PILEĆI PAPRIKAŠ
- SOM U VINU
- JUHA OD SOMOVE GLAVE
- UŠEĆERENA KORA OD LUBENICE
- PAŠTETA OD DIMLJENOG ŠARANA
- SALATA OD KOKOŠJEG MESA NA SLAVONSKI NAČIN
- FIŠ PAPRIKAŠ
- AJVAR
- ŠARAN NA ILOČKI NAČIN
- PIJANI ŠARAN
- PUNJENI ODOJAK
- RAŽNJIĆI SA SIROM
- PERKELT OD PODOLCA
- SAVIJAČA SA SUHIM ŠLJIVAMA
- SUŠENI KUKURUZ
- KULEN
- SOM S LUKOM
- PILETINA U ILOČKOJ GRAŠEVINI
- SOM U UMAKU
- KUTJEVAČKI SRNEĆI MEDALJONI
- ŽLIČNJACI S BUKOVAČAMA
- VJENČANI MAKARONI
- PUŽEVI ZAPEČENI U KOPRIVAMA
- RIŽOTO OD DIVLJAČI
- VINOGRADARSKI ĆEVAP
- KOLAČ OD TREŠANJA
- PUREĆI ODREZAK SA SUHIM ŠLJIVAMA
- NIZINSKI RIŽOTO
- FIŠ PAPRIKAŠ U KOTLIĆU NA OTVORENOJ VATRI
- RIBLJI PAPRIKAŠ
- KUHANA RIJEČNA RIBA 2
- ĐURĐEVAČKI PIJANI KOTLET
- LUNGIĆ U UMAKU OD ŠLJIVOVICE
- SMUĐ U ČEŠNJAKU
- ROLADICE OD PUREĆIH PRSA
- PERKELT OD SOMA
- KREM JUHA OD BATATA
- SLAVONSKI GULAŠ
- SOM S KISELIM KRASTAVCIMA
- PUNJENI PUREĆI ODREZAK
- ŠARAN NA SLAVONSKI
- TREŠNJE U ALKOHOLU
- ODREZAK SLAVONSKIH LOLA
- TAŠKE S PEKMEZOM
- FILE CRNE SLAVONSKE SVINJE U UMAKU OD VRGANJA
- PUREĆA PRSA S POVRĆEM
- DIMLJENA VJEŠALICA
- ZEČJI BUT NA SLAVONSKI NAČIN
- JEČMENAC OD VRGANJA
- KARLOVAČKI REZANCI SA SEZONSKIM GLJIVAMA
- FLATBREAD OD PROJINOG BRAŠNA S DOMAĆIM ŠPEKOM I ŠKRIPAVCEM
- TUROPOLJSKI ODREZAK
- ŠUMSKI ZALOGAJ
- KREM JUHA OD KOPRIVE
- DOMAĆA PATKA NA POSTELJICI OD RIKULE
- ŠUNKA PEČENA U TIJESTU
- PURETINA S GLJIVAMA
- NADJEVENA GOVEĐA PISANICA
- RUDARSKA GREBLICA
- ZAGORSKA JUHA
- PUDING OD GRAŠKA
- POLJUPCI OD ORAHA
- KREM JUHA OD TIKVICA
- NOVA ZAGORSKA SALATA
- MESO IZ LODRICE
- PUNJENI KOPUN
- POVRTNI ODREZAK
- DIMLJENA PASTRVA
- JABUKE U TIJESTU
- PRŽENICE S JABUKAMA
- DIMLJENA KAŠA - ZAGORSKI RIŽOTO
- ZAPEČENE PALAČINKE SA SVJEŽIM SIROM
- ODREZAK "KRALUŠ"
- UKUSNI CELER S PURETINOM
- PUNJENA SVINJSKA PISANICA „TOPLICA“
- PUNJENA PISANICA
- PUNJENI BATACI
- MARINIRANI RAMSTEK U ŠUMSKIM GLJIVAMA SA DIZANIM KNEDLAMA NA PARI
- BAKIN LONAC
- KOLJENICA S POVRĆEM
- SAVIJAČA OD TREŠANJA
- ZAGORSKA BUČNICA
- SAMOBORSKI KOTLET
- MAKARONI S ORASIMA
- VRTLARSKA RIŽA
- JUHA OD MIJEŠANIH ŠUMSKIH GLJIVA
- GULAŠ OD PODOLCA
- JUHA OD PODOLCA
- PAPRENJACI
- SVINJSKA VRATINA U KISELOJ REPI
- SMUĐ "AQUACITY"
- SELJAČKI SLOŽENAC
- NADJEVENA TELETINA
- ŠTRUKLI OD SIRA
- SVINJSKI KOTLET U MOŠTU
- PODOLAC NA ŽARU
- CELER NA PROLJETNI NAČIN
- KRUMPIROVA SAVIJAČA
- PUREĆA PRSA U UMAKU OD LISIČARKI SA KUKURUZNIM ŽGANCIMA
- ŠTRUKLE SA SIROM
- KUHANA KOKOŠ U JUHI S REZANCIMA
- KISELI KUPUS S BUNCEKOM
- LONAC S PILEĆIM PRSIMA
- TELEĆA PRSA U CRNOM VINU
- FAZAN U UMAKU OD BOROVNICA
- ZAPEČENA PILEĆA PRSA "TURIST"
- ŠTRUKLI S PATKOM I VRGANJIMA
- CVETLINSKA GIBANICA
- PIJETAO S ORASIMA
- ZLJEVKA S FRIŠČIĆEVOG MLINA
- SVINJSKI LUNGIĆ U MOŠTU
- VINSKI GULAŠ
- MARTINJSKA GUSKA S MARUNIMA
- GUŠČJA JETRA S RAVIOLIMA
- GULAŠ S KISELIM KUPUSOM
- SVINJSKO PEČENJE U VINU
- KREM JUHA OD PURETINE
- PAČJA PRSA S MLINCIMA
- UŠTIPCI OD MESA
- MEDALJONI U UMAKU OD ŠAFRANA
- NADJEVENA KOKOŠ
- RIŽA U LIJEPOM OBLIKU
- PRŽENE KRIŠKE NA GOSPODSKI NAČIN
- SLOŽENAC OD KRUMPIRA
- VARAŽDINSKA PEČENKA (16 ST.)
- REZANCI S PATKOM
- PILETINA S GLJIVAMA
- ODREZAK ZAPEČEN U KRUŠNOJ PEĆI
- MAKAČI
- PURICA SA KRAVLJIM SIROM
- PUNJENI ŠARAN
- KIFLICE S ORASIMA
- ODREZAK GROFOVA BATTHYANY
- SVINJSKI LUNGIĆ PUNJEN SUHIM ŠLJIVAMA
- JUHA OD LEĆE
- ZAGORSKE POGAČICE OD SIRA
- ŠTRUKLI SA BADEMIMA
- PLETENICA
- PAŠTETA OD KOPUNA
- BEZALKOHOLNI PUNČ OD DINJE
- BEZALKOHOLNI VOĆNI PUNČ
- PIPS
- AMERIČKI UMAK
- MINUTAL MARINUM
- ANTIČKA SAVIJAČA OD JABUKA, BADEMA I MEDA
- MULSUM UMAK
- GARUM UMAK
- KUHANA JAJA S UMAKOM OD KIKIRIKIJA
- STARORIMSKE ZAČINJENE DAGNJE
- LIBUM
- PATINA DE PISCICULIS (SUFLE OD MALIH RIBA)
- PULLUS FUSILIS (NADJEVENO PILE)
- ISICIA OMENTATA
- MUSTACEI
- PEAR PATINA
- VITELLINA FRICTA (PEČENA TELETINA)
- PATINA DE PIRIS (SUFLE OD KRUŠAKA)
- GUSTA JUHA OD KRUMPIRA I PIVE
- POFEZNE SA SIROM
- PURETINA SA SENFOM
- KRUH OD KRUMPIRA
- SLOŽENAC WITLOOF
- KOKOŠ SA PIVOM
- SACHER TORTA
- SVINJSKI MEDALJONI U UMAKU OD PIVE
- PUNJENA ŠTRUCA
- BARBEQUE SVINJSKA REBARCA S PRŽENIM BATATIMA I CHIMICHURRI UMAKOM
- TUNA POKE
- DAGNJE SA PIVOM
- KRAP NA CHERNI JUHI
- MISA “TOPLICA”
- IZ CHRESHENY HLADETINA
- GOLUBI Z GRAHOM
- MICHOTETA
- PUDING OD KRUMPIRA
- MILK SHAKE OD JAGODA I LIMUNA
- PALAČINKE AFTER EIGHT (ENGLESKE PALAČINKE)
- PITA OD JABUKA
- GOVEĐA PISANICA WELLINGTON
- KALAKUKKO
- SLOŽENAC S PILETINOM
- NADJEVENI SAVITAK
- SALATA IZ NICE
- PURETINA NA FRANCUSKI NAČIN
- NABUJAK OD ŠPINATA 2
- MOUSSE OD ROKFORTA
- VINEGRET UMAK
- NABUJAK OD SIRA 2
- FRITULE OD POVRĆA
- ZAPEČENA BROKULA SA SIROM
- SLOŽENAC OD TIKVICA
- PUREĆA PRSA SA TRI VRSTE SIRA
- SLOŽENAC OD ARTIČOKA
- KAMENICE MORNAY
- QUICHE SA ŠUNKOM I PIVOM
- FILE OD BRANCINA U CRVENOM PAPRU
- SLOŽENAC OD PORILUKA
- ROASTBEEF S LUČICAMA
- FRANCUSKA TORTA S TREŠNJAMA
- VALJUŠCI S OSLIĆEM
- PJENA OD PAPRIKA
- VINE CHATOU
- UMAK OD SIREVA
- NABUJAK OD LOSOSA
- BOGATI SLOŽENAC
- ŠUMSKI TRIJUMF
- ŠTAPIĆI OD KRUHA U PARMEZANU
- JUHA OD LUKA
- FRAPE OD BANANA I JAGODA
- GOLUBOVI U OCTU
- UMAK ROBERT
- UMAK CITRONETTE
- CARPACCIO "FERAL"
- SLOŽENAC OD PALENTE 2
- VOL-AU-VENT SA ŠKOLJKAMA
- COCKTAIL UMAK
- ŠKARPINA S KAPRIMA
- OSLIĆ IZ FOLIJE U UMAKU OD KISELOG VRHNJA
- RIŽA S PJENUŠCEM
- SVIJETLI TEMELJNI UMAK (VELOUTE)
- JUHA OD KESTENA S RIŽOM I SIROM
- JUHA OD TREŠANJA
- JUHA OD BROKULE
- GOVEĐI FILE “PARIS”
- FILE OD GRDOBINE U UMAKU OD PJENUŠCA
- BEARNEŠKI UMAK
- OSLIĆ U FOLIJI
- ODRESCI CHAGALL
- MARSEJSKI BOUILLABAISSE (BUJABES)
- RIŽOTO S ARTIČOKAMA
- JABUKE U VINSKOM TIJESTU
- FILE OD LUBINA S UMAKOM OD ŠKAMPI I ŠAFRANA
- SOUFFLE OD MALINA
- FRAPE OD KUPINA
- CARPACCIO OD SIRA
- SUFLÉ OD SIRA
- BROKULA S VRHNJEM
- FRANCUSKA JUHA OD LUKA
- CARPACCIO OD LOSOSA
- SLOŽENAC S PUREĆIM PRSIMA
- PALAČINKE VOUET
- GRATINIRANI REZANCI
- SORBET OD ŠUMSKOG VOĆA
- KREPKI UMAK (DEMI GLACE)
- JANJETINA S KRUŠKAMA
- SLOŽENAC OD RIŽE
- NABUJAK OD ARTIČOKA I GRAŠKA
- BEŠAMEL UMAK
- BOURRIDE
- GUSTA JUHA OD LUKA SA PIVOM
- PURETINA U BIJELOM VINU
- FRANCUSKA SALATA
- PUREĆA PRSA S VRGANJIMA
- LUBENICA U ČOKOLADI
- CHATEAUBRIAND
- KREPKA GOVEĐA JUHA (CONSOMME)
- GRČKA SALATA
- AVGOLEHMONOH - GRČKA JUHA OD JAJA I LIMUNA
- PURETINA U LIMUNOVOM SOKU
- TJESTENINA NA KORINTSKI NAČIN
- BROKULA S POVRĆEM
- UMAK TZATZIKI
- CURRY PILETINA WOK
- KREMA OD KAKIJA
- RIŽOTO OD OSLIĆA S CURRYEM
- TJESTENINA SA CURRYEM
- BAMI
- PURETINA U UMAKU OD CURRYA
- NASI GORENG AJAM
- TATARSKI BIFTEK
- ŽLIČNJACI OD BRAŠNA
- JUHA OD RAJČICA
- PAŠTETA OD GUŠČJE JETRE
- TORTA NAUTIKA
- SALATA OD CELERA
- SOUFFLE OD TIKVICA
- LUBENICA SA SLATKIM VRHNJEM
- VOĆNI KOKTEL U LUBENICI
- LUBENICA S DINJOM I ČOKOLADOM
- LUBENICA S SLADOLEDOM OD VANILIJE
- FRAPPE OD LUBENICE
- KUGLICE OD KESTENA
- TORTA OD KESTENA
- VARENAC OD KESTENA
- PITA S NADJEVOM OD KESTENA
- GLAZIRANI KESTENI
- ROLADA OD KESTENA
- JAJA U VINU
- HOBOTNICA SA ČEŠNJAKOM I FEFERONOM
- RAŽNJIĆI OD HOBOTNICE S UMAKOM OD PAPRIKE
- TORTA OD SIRA I KRUHA
- KUHANA GUSKA SA JABUKOM I HRENOM
- ROASTBEEF NA ŽARU
- HLADAN ROASTBEEF
- MAJONEZA
- RAMSTEK U VINSKOM UMAKU
- PRŽENI ORASI SA ŠEĆEROM
- KOCKE S ORASIMA
- KUGLICE OD ORAHA I ČOKOLADE
- UMAK OD JABUKA I KOKOSA
- PALAČINKE OD JABUKA
- OKRUGLICE OD JABUKA
- KOMPOT OD TREŠANJA
- LISNATE POGAČICE S LOSOSOM
- TULJČIĆI PUNJENI ŠUNKOM
- KUHANA RIJEČNA RIBA 1
- JAJA “CASINO”
- PIKANTNI ODRESCI
- KUHANA GOVEDINA
- UŠEĆERENI KIVI
- PUDING OD KIVIJA I BANANE
- JOGURT OD KIVIJA
- TORTA OD KIVIJA
- ENDIVIJA S JOGURTOM
- SALATA OD ENDIVIJE I RAJČICA
- GOVEĐI JEZIK PRŽEN
- GOVEĐI JEZIK SA SLANIM SARDELAMA
- KUHANI SOM
- GOVEĐI JEZIK U SALAMURI
- JEZIK U ŽELEU OD VINA
- SOMOVINA ORLY
- MARINIRANI SOM
- ODRESCI OD SOMA
- POHANA BROKULA
- BROKULA SA SLANINOM
- BROKULA S RIŽOM
- PUNJENE DATULJE
- SLATKA SALAMA
- KOLAČ OD SUHIH ŠLJIVA I ORAHA
- KREMA OD GROŽĐICA I JABUKA
- UŠTIPCI S GROŽĐICAMA
- NAPITAK “LIVADA”
- SALATA OD ŠKARPINE S MAJONEZOM
- PLETENICE
- KRUH MLIJEČNI
- ŠARENI KRUH
- SALATA OD JAJA
- KOLAČ OD KRUPICE S TREŠNJAMA
- ČOKOLADNI KOLAČ S TREŠNJAMA
- KOLAČ S MALINAMA
- PURICA U UMAKU OD VINA
- PUREĆE ROLICE S NADJEVOM OD MASLINA
- BEZE TORTA S MALINAMA
- TORTICE S MALINAMA
- SORBET DALMATINO
- ŠARENA SALATA S MAHUNAMA
- LIMUNADA
- TATARSKI UMAK
- UMAK OD SIROVIH JAJA
- SALATA OD CELERA SA SLANINOM
- SALATA OD JEZIKA
- SALATA OD PILETINE SA SLANUTKOM
- UMAK OD METVICE
- KRUH OD PIVSKOG TIJESTA
- PRŽENI KOLUTIĆI JABUKA U PIVSKOM TIJESTU
- POLPETE OD PIVE
- PEČENI KRUMPIR S LUKOM
- MARINIRANO POVRĆE SA ŽARA
- SAUTÉ OD PRNJAVICA
- KOKOŠJA JUHA S RIŽOM
- NABUJAK OD ČOKOLADE
- NABUJAK OD LIMUNA
- NABUJAK OD RIŽE
- RIŽOTO ALPE-JADRAN
- LOVAČKA JUHA LARIONOV
- TEMELJAC OD POVRĆA
- TORTA OD POVRĆA
- VARIVO OD LEĆE S KESTENIMA
- KELJ S KESTENOM
- ČOKOLADNI KOLAČ
- SLOŽENAC OD PURETINE
- AROMATIČNI RAŽNJIĆI
- PASTRVA NA KOTANYI NAČIN
- RIŽOTO OD ŠPAROGA, MEDVJEĐEG LUKA I ŠKAMPI
- REZANCI S HRENOVKAMA
- ŠPAGETI S ARTIČOKAMA
- SALATA OD ZALOGAJČIĆA
- SALATA OD SVJEŽEG SIRA I TIKVE
- PRŽENE KRIŠKE NA RUSTIKALAN NAČIN
- RIZI-BIZI
- ŽUTI RIŽOTO
- RIŽA LAWRENCE
- TJESTENINA PINELLI
- KOŠARICE OD ŠAMPINJONA
- PUNJENO PILE
- VOLOVANI NA MAŠTOVITI NAČIN
- PUNJENA PURICA
- HLADNA SALATA OD KOKOŠJEG FILEA I SIRA
- ZELENA TORTA OD POVRĆA
- PURETINA S PAPRIKOM
- OMLET S DAGNJAMA
- RAMSTEK U UMAKU BALDWASE
- KRALJEVSKI UMAK
- SALATA PEČENA NA ŽARU
- PURETINA SA ŠAMPINJONIMA
- LOSOS NA ROŠTILJU
- SALATA OD PURETINE
- PUNJENA PUREĆA PRSA
- PURETINA S POVRĆEM
- HLADNA SALATA S PURETINOM
- DAGNJE U VINU
- RIŽOTO SA SLANINOM
- SMEĐI PUDING
- JEČAM SA SRIJEMUŠEM
- JUHA OD SRIJEMUŠA
- KNEDLE OD SRIJEMUŠA
- AROMATIČNI KRUH
- KRUH S MEDOM
- CRNI KRUH
- GOVEDINA S UMAKOM OD KAPARA
- MARMELADA OD KAKIJA
- FIORENTINSKI ODREZAK
- RIŽOTO S MESOM
- SAVIJAČA OD JABUKA II
- ZAPEČENI JUNEĆI ODRESCI
- KUHANO VINO
- LOSOS À LA NAGE
- RIŽOT SA CRVENIM RADIĆEM I SIROM BRIE
- LASTOVSKI SASHIMI
- TORTA OD MAKA
- RIŽOTO OD MLADOG KOZJEG SIRA...
- KUKURUZNI KROKETI
- PEPPADEW PAPRIČICE PUNJENE SIROM
- LEDENA KREMA OD KESTENA
- UMAK OD CIMETA ZA KOLAČE
- NJEŽNI REZANCI
- PLOŠKICE OD KESTENA I BANANA
- KUHANI SLANI JEZIK S PIREOM OD SUHOG GRAŠKA
- BOMBICE OD ORAHA
- DOŠKI – PUNJENE ZEMIČKE
- SOM SA ŠAMPINJONIMA
- GOVEĐI JEZIK S UMAKOM OD RAJČICA
- KRUH SA INTEGRALNOM RIŽOM
- PITA OD TREŠANJA
- KUPOLA S MALINAMA
- SALATA S PILETINOM
- KREMA S ANANASOM
- KOLUTIĆI LUKA PRŽENI SA PERŠINOM
- RIŽOTO VAN DE VELDE
- PANDURSKI RIŽOTO
- BISKVIT SA KRUŠKAMA
- RIŽA S PORILUKOM
- ČOKOLADNA “TRUFFEL” TORTA
- ŠTRUCA OD GLJIVA
- STEAK "MEDUZA"
- ZVONČIĆI VALLONI
- TELEĆA KOLJENICA, PIRE OD BATATA, PEČENA BROKULA I MRKVA
- PUNJENI SVINJSKI FILE
- PILETINA A’LA DIAVOLA S POVRĆEM SA ŽARA
- CORDON ROUGE - TELEĆI ODREZAK PUNJEN ŠUNKOM I SIROM U UMAKU OD BORDO VINA
- JASTOG "AMERICANO"
- TANJUR ŠEFA KUHINJE
- ŠPAGETI S JASTOGOM
- BIFTEK U UMAKU OD ZELENOG PAPRA
- PUNJENI ODREZAK "SV. HUBERT"
- ROLANI PUREĆI ODREZAK S UMAKOM OD GORGONZOLE
- AROMATIČNI ŠKAMPI
- PASTRVA NA NAČIN ŠEFA KUHINJE SABLJACI
- PROFITEROLE SA SLADOLEDOM
- ROLANA PUREĆA PRSA S BOSILJKOM I SEZAMOM
- ODREZAK "ZAGREB 900"
- REZANCI U UMAKU OD ŠKAMPI I TIKVICA
- BIFTEK U CRNOM VINU I ŠAMPINJONIMA
- PUNJENI ŠAMPINJONI U UMAKU OD DAGNJI
- KREM JUHA OD RAJČICE
- KRALJEVSKE PALAČINKE
- BIFTEK U POŽARU 1776.
- DOMAĆI RAMSTEK U STAROM OCTU
- BIFTEK OBLOŽEN PANCETOM
- TELEĆI MEDALJONI U UMAKU OD VIŠANJA
- TURNEDO “VILLA ORSULA”
- OBLOŽENE ŽEMLJE
- KOTLETI 2 KULE
- SALATA U KOŠULJICI
- GRATIN BRJULLOV
- ŠKOLJKICE MARIS
- PUREĆA SIMFONIJA
- RIŽOTO ALMAVIVA
- UMAK OD KISELOG VRHNJA
- KROKETI OD SIRA
- SLOŽENAC OD GRAŠKA
- 10 SATI PARENI JUNEĆI MIŠIĆ S PJENICOM OD KRUMPIRA
- PARFAIT OD NARANČE
- ČOKOLADNA TORTA OD SVJEŽIH SMOKAVA
- GRATINIRANE JAKOBOVE KAPICE
- BIFTEK OD BELGIJSKOG PLAVOG GOVEDA U UMAKU OD TARTUFA
- FILE OD TUNE
- PITA OD BUNDEVE
- VITELLO TONNATO
- ENTRECOTE ODLEŽALE GOVEDINE SA ŽARA S AROMATIZIRANIM KRUMPIROM
- DOMAĆA TJESTENINA BIGOLI S MLADIM ŠPINATOM I PECORINOM
- KNEDLICE JABUKA
- SALATA OD HELJDE I PROSA S KOZJIM SIROM
- TJESTENINA S PESTOM OD MASLAČKA I LJEŠNJAKA
- GOVEĐA PISANICA S TJESTENINOM I ŠPAROGAMA
- PILEĆI FILE S MOZZARELLOM I PRŠUTOM
- BIFTEK PRINCIPOVAC U LISNATOM TIJESTU S PALAČINKOM OD KRUMPIRA
- LOSOS S MUŠKATNOM BUNDEVOM I GLJIVAMA
- GRATINIRANA PUREĆA PRSA S POVRĆEM
- PRHKI KOLAČI S CIMETOM I KREMOM OD VANILIJE
- FAŠIRANCI
- TELEĆI FILE GOSPOJA
- TORTICE OD KESTENA
- PILE U VINU
- KREMA OD KIVIJA
- DANSKA TORTA S MALINAMA
- LJUTI UMAK ZA JELA SA ROŠTILJA
- PIRJANA TELEĆA KOLJENICA S KRUMPIROM I POVRĆEM
- ZELENO POVRĆE S PEPPADEW PAPRIČICAMA
- FILETI DAVID
- LAZANJE SA ŠPAROGAMA
- SLOŽENAC OD CVJETAČE
- PEČENA PILETINA
- SALATA OD ZELENE TJESTENINE
- PARFE – PLOŠKE S KESTENOM
- ROASTBEEF U VREĆI
- GOVEĐI JEZIK S KAPARIMA
- ROLADICE OD JAJA PUNJENE ŠAMPINJONIMA
- MALINE I BRESKVE SA SIROM
- BULVIU
- JASTOG "FRA GIAVOLO"
- SARTU OD RIŽE
- PUNJENI JANJEĆI KOTLETI S TARTUFIMA I KOŠARICA OD SIRA PUNJENA POVRĆEM
- KOKTEL OD ŠKAMPA
- ODREZAK "STARI FIJAKER"S NJEMAČKIM ŠPECLIMA
- COCTAIL OD ŠKAMPI
- NABUJAK OD SIRA
- PUREĆI ODREZAK U CURRY-UMAKU S PRŽENIM KROKETIMA
- PALAČINKE
- TELEĆA KOLJENICA S GRATOM OD KRUMPIRA I POVRĆEM SA ŽARA
- KARE MLADOG ODOJKA, PIRE OD BUČE I SOTIRANE PROKULICE SA ŠPEKOM
- SALATA MIMOZA
- BOŽIĆNI KOLAČ
- PUNJENE TELEĆE ROLICE
- SVINJSKI LUNGIĆ U OVITKU OD PISTACIJA S BATATOM NA KREMI OD GRAŠKA
- BARŠUNASTI PUDING
- BRESKVE PUNJENE MALINAMA
- REZANCI SA ČETIRI SIRA
- JAJA MIMOZA
- PROLJETNI NJOKI S DIVLJIM LUKOM ILI MEDVJEĐIM LUKOM ILITI SRIJEMUŠEM
- PUNJENI HLJEPČIĆI S PESTOM OD DIVLJEG ČEŠNJAKA
- NAMAZ OD GLJIVA
- PRŽENE LJETNE ŠTRUDLICE
- SOUFFLÉ S TARTUFOM
- GNIJEZDA GALLÉ
- SVINJSKA REBARCA MARINIRANA I PEČENA U TAMNOM PIVU
- PAŠTETA OD GLJIVA U PILEĆOJ PJENICI PEČENA U LISNATOM TIJESTU
- GRATINIRANA JAJA SA ŠAMPINJONIMA
- JUNEĆI OBRAZI U UMAKU OD VINA I BOROVNICA S NJOKIMA OD KRUMPIRA
- KOZICE I BUČA
- CARPACIO OD VRGANJA
- JUHA OD GLJIVA
- KRUMPIR/TARTUF
- RIŽOTO OD BIFTEKA S KARAMELIZIRANIM LJUBIČASTIM LUKOM
- BOŠKARIN À LA BOĐKINAC
- MARINIRANI TELEĆI FRENCH RACK PEČEN U KOPA GRILU
- JUNEĆI OBRAZI U PORTU
- PATKA & KESTEN
- TELEĆI FILE S PIREOM OD BUČE I CIKLOM
- JUHA OD BUČE
- BIFTEK U UMAKU OD VRGANJA
- BOŽIĆNI PANJ
- SLOŽENAC S BAKALAROM
- SLOŽENAC S BAKALAROM I ARTIČOKAMA
- PINCA
- SALENJACI
- KONFITIRANI PAČJI BATAK S PIREOM OD BIJELOG GRAHA, PRŽENIM LJEŠNJACIMA I SOTIRANIM ŠPINATOM
- TERINA OD GUŠČJE JETRE SA ŽELEOM OD BOROVNICA, DOMAĆE BRIOŠ PECIVO
- PANNA COTTA
- RIMSKI NJOK S GUŠČJOM JETROM U UMAKU OD CRNOG TARTUFA
- TORTA OD MRKVE
- AGNELOTE
- LAVA CAKE
- RAMSTEK S KARAMELIZIRANIM LUKOM I PIREOM OD CELERA
- RAGU OD VRGANJA S NJOKAMA I ČIPSOM OD PANCETE
- PIRJANA JANJEĆA KOLJENICA
- TELEĆI FILE U ŠPEKU S REZANCIMA OD POVRĆA
- MOUSSE OD BUČINOG ULJA
- SMUĐ ORLY
- LOSOS GLAZIRAN TERIYAKIJEM NA KREMI OD CELERA SA ŠARENIM POVRĆEM
- PINK MEDICINE
- POETICA ORIGIN
- POET'S TEA
- TIN 23
- TELEĆI FILE, KREMA OD KRUMPIRA, PRŽENI LUK
- ODLEŽANI FILE ISTARSKOG GOVEDA S AROMATIZIRANIM EKO KRUMPIROM
- RIB-EYE STEAK S JULIENNE POVRĆEM SOTIRAN NA MASLACU I PEČENE BAČVICE OD KRUMPIRA
- KOTLET PANTARUL
- TORTELLINI PUNJENI SKUTOM
- RIŽOTO OD CIKLE I LIČKE SKUTE
- PUREĆI FILE PUNJEN BABY ŠPINATOM I SIROM
- TELEĆI FILE ZAPEČEN S GORGONZOLOM
- TELEĆI MEDALJONI U LIMUNU
- IRSKI SLOŽENAC
- FUTO MAKIS – SUSHI
- SUSHI OD TUNE
- JUHA OD KUPUSA I RAČIĆA
- RIBA NA KISELO-SLATKI NAČIN
- ZAVEŽLJAJI KUHANI NA PARI
- LUBIN S PET OKUSA
- SMOTULJCI NA PROLJETNI NAČIN
- JUHA OD PERAJA MORSKOG PSA
- RAVIOLI KUHANI NA PARI
- KARAMELIZIRANO VOĆE
- ŠPAGETI NA SEČUANSKI NAČIN
- PATKA S ANANASOM
- PASTRVE U KISELO-SLATKOM UMAKU
- ROLICE U SOJINOM UMAKU
- BIJELI KINESKI RAVIOLI
- SLATKO-KISELI UMAK
- RAKOVI NA ŠANGAJSKI NAČIN
- KOLAČIĆI OD SEZAMA
- LUBIN S PET OKUSA UZ PRILOG OD RIŽE NA KISELO-SLATKI NAČIN
- ŠANGAJSKI RAVIOLI
- RAVIOLI PUNJENI NADJEVON OD PURETINE
- PROLJETNE ROLICE - SPRINGROLS
- TROBOJNI RAVIOLI
- KUPUS S GLJIVAMA
- KARAMELIRANA RIBA
- PATLIDŽANI U UMAKU
- PEČENA RIŽA
- KUNIĆ SA SOJINIM KLICAMA
- SHURBA AL-IMMA
- MAĐARSKA GULAŠ JUHA
- SKUŠE NA VRTLARSKI NAČIN
- REZANCI S LIMUNOM
- FILE BRANCINA U TAPENADI OD LJEŠNJAKA SA SORBETOM OD BUNDEVE I KREMOM OD KAMENICA
- BOGATA POSLASTICA
- MIJEŠANA BUZARA OD PRUKLJANSKIH KOZICA (ŠKRILJUNA), ŠKAMPI I ŠKOLJAKA IZ PRUKLJANSKOG JEZERA
- DOMAĆI NJOKI OD SKUTE SA KOPRIVOM I ŠKAMPIMA
- HLADNO RIBLJE PREDJELO “SKIPPER”
- MEDITERANSKE LAZANJE
- CARPACCIO OD LIGNJI
- POHANA GRDOBINA NA PODLOZI OD PIKANTNOG RIŽOTA S KOZICAMA I KELJ SA ŽARA
- JANJEĆA KRUNA
- TORTA OD PLODOVA MORA
- ARTIČOKE U PEĆNICU
- RIŽOTO S MUŠKATNOM BUNDEVOM UZ HRSKAVI ČIPS OD ISTARSKOG OMBOLA I OASI MASLINOVO ULJE
- BRUSCHETTA OD DOMAĆEG KRUHA PEČENOG ISPOD PEKE
- ŠKAMPI NA ŽARU
- ARTIČOKE S PRELJEVOM OD ZAČINSKIH TRAVA
- SABLJARKA U OCTU
- TUNIRANI UMAK
- MEDITERANSKA TUNA
- SIROVI FILET TRILJE
- MAKARUNI S JADRANSKOM TRILJOM
- DUBROVAČKA POPARA
- ZELENI UMAK
- REZANCI S INĆUNIMA
- DOMAĆI RAVIOLI S PRŠUTOM I KOZICAMA
- FINA KREM JUHA S PJENUŠCEM
- SVJETLOTAMNI REZANCI
- KOPUN SA MASLINAMA
- BRANCIN U SOLI
- PŠENICA S DIMLJENIM PLODOVIMA MORA
- REZANCI GEMINI
- REZANCI S UMAKOM OD BOSILJKA
- REZANCI SAINT JACQUES
- SALATA OD MARINIRANE PURETINE
- MASLINA U KAKTUSU
- ORADA NA ROŠTILJU
- PLATA MIJEŠANIH ŠKOLJKI NA NAČIN ŠEFA
- CARPACCIO OD HOBOTNICE
- SUHE SMOKVE
- KRUH SA ZAČINSKIM BILJEM
- KUHANI BRANCIN SA ŠPAROGAMA
- MEDITERANSKA TOPLO-HLADNA SALATA OD JADRANSKIH LIGANJA
- ARTIČOKE S GRAŠKOM
- RAŽNJIĆI YACHT CLUB NA PODLOZI OD RIŽE
- FILE BRANCINA U ŠKARTOCU
- TUNINA MARINA
- SAUTÉ OD ŠKOLJKI I RAKOVA
- MORE
- KRUH S MASLINAMA
- KRUH S MASLINOVIM ULJEM
- HLADNA KREMA OD MANDARINE
- POHANI CRVENI RADIĆ
- MARINIRANA TUNA
- PEČENE PRNJAVICE
- ZELENI BOUILLABAISSE
- SLOŽENAC OD ŠKOLJKI
- MARINIRANI PATLIDŽANI
- PAELLA "MEDITERANA"
- PRŽENA HOBOTNICA SA SALATOM OD MLADOG ŠPINATA I RUKOLE
- AROMATIČNA PURETINA
- TUNINA MELORIA
- MANDARINE U KARAMELU
- RIŽOTO S KATALONAMA
- RIŽOT SA SIPOM
- LIST U VINU
- BRODET S RAJČICOM
- AROMATIČNA JUHA OD RAJČICE
- ROLADA OD PATLIDŽANA
- GRDOBINA U UMAKU OD ŽLAHTINE
- ZELENI REZANCI SA SIPOM
- KAMENICE S UMAKOM OD KAPARA
- BIFTEK NA RUKOLI
- RAGU OD PILETINE
- ŠKOLJKICE (TJESTENINA) U PIKANTNOM UMAKU
- SALATA OD SIPE S TARTUFIMA
- MALI ŠKOJ
- TAGLIATELLE SA ŠKAMPIMA I CHERRY RAJČICAMA
- FILE ORADE S POVRĆEM
- POGAČA S RAJČICAMA I MASLINAMA
- BRANCIN U CRNOJ SOLI
- FILE OD RIBE U BIJELOM VINU
- FETE OD GRDOBINE (ŽABE) U ŽLAHTINI
- ŽUTO - CRVENA SIMFONIJA OD KOZICA
- PIKANTNA PILETINA
- BRANCIN “ZLATNA ŠKOLJKA”
- MORSKA SIMFONIJA
- MOTAR SA OKUSOM INĆUNA
- PLAVICE PUNJENI MOTROM „AL CARTOCCIO“
- SPLITSKA TORTU
- BAKLAVA S BADEMIMA
- KOKOŠ NA BRUDET
- PAELLA «VALENCIANA»
- SLANA RIBA
- KREM JUHA OD ŠKAMPI
- SLOŽENAC OD PLODOVA MORA
- SALATA OD TIKVICA I MOTRA
- ŠKAMPI S RIKULOM
- TAGLIATELLE OD ROGAČA S KOZICAMA I MOTAROM
- BAVETTE ILI LINGUINE NA BIJELO SA ŠKOLJKAMA SV. JAKOV
- NAPITAK “JUG”
- MEDALJONI OD SIPE
- KOVAČ U UMAKU
- BUZARA OD ŠKAMPI
- REZANI GOVEĐI BIFTEK S KUHANIM POVRĆEM
- CARPACCIO OD TUNE MARINIRANE U SOKU CITRUSA
- SALATA OD MOTRA
- PJESNIČKI REZANCI
- MASLINSKA LOVRATA
- SALATA U ČETIRI BOJE
- AVOKADO S LOSOSOM
- PURETINA S CRVENIM GRAHOM
- CHILI CON CARNE (ČILI S MESOM)
- BURRITO
- DIMLJENA SLANINA S PIREOM OD KRUMPIRA I ENDIVIJE
- DAGNJE U UMAKU OD SIRA
- POFFERTJES SA SLADOLEDOM I TOPLIM PRELJEVOM OD TREŠANJA
- PALAČINKE S JABUKAMA I SLANINOM
- HARINGA U UMAKU OD SENFA
- SELJAČKI OMLET
- KRUMPIR S RUŽMARINOM
- SVINJSKI FILE I DIMLJENA KOBASICA S PIREOM OD KRUMPIRA I NARIBANIM KISELIM KUPUSOM
- HOLANDSKI UMAK
- JUHA OD SMEĐEG GRAHA
- PUREĆA PRSA PUNJENA SIROM MAIGAUDE
- PRŽOLICA U UMAKU OD LUKA S KROKETIMA
- SALATA OD KRASTAVACA S DINJOM
- SALATA S HRENOVKAMA
- KRUMPIROV GULAŠ SA BUKOVAČAMA
- PIVSKA JUHA SA LUKOM I ČEŠNJAKOM
- KRUMPIR SALATA SA PIVOM
- PURETINA S CURYEM
- MUSAKA
- VOĆNI RAŽNJIĆI U RUMU I NARANČI
- POLPETE KAO RAŽNJIĆI
- ŠIŠ ĆEVAP 2
- VINSKA TORTA
- TIGROVE LOPTICE
- EGIPATSKI GRAH
- MESNI VALJUŠCI
- KHORESHFESENJAN SA CHELOUOM
- RAŽNJIĆI OD JEGULJE I LJUTE KOBASICE
- SULTANOVA DELICIJA
- PURETINA S UMAKOM OD SOJE
- BRZA BAKLAVA OD JABUKA
- EGZOTIČNA LUBENICA SA ŠLAGOM
- SALATA OD NARANAČA I MASLINA S KUMINOM
- CURRY AJAM
- JANJETINA NA KISELO
- JASTUČIĆI NA PASTIRSKI
- ŠIŠ ĆEVAP 1
- HAJDUČKI RAŽNJIĆI
- ŠARENI RAŽNJIĆI
- BIZANTSKA KRUNA
- OSLIĆ U LJUTOM UMAKU
- PAPRIKE U OCTU I ULJU
- DOMAĆA ŠTRUDLA OD JABUKE U UMAKU OD VANILIJE S PRELJEVOM OD VIŠNJE
- ŠTRUDLA S JABUKAMA
- PATLIDŽANI U OCTU
- SALATA OD RAJČICA I ZELENIH MASLINA
- KUHANE UKISELJENE PAPRIKE
- PRIMORSKI KOLAČ
- SALATA OD CIKLE
- SALATA OD KELJA
- JABUKE U ŠLAFROKU
- SLATKO-KISELE LUČICE
- UKISELJENA CVJETAČA
- KUHANE UKISELJENE PAPRIKE
- MIJEŠANA SALATA
- SLANI KRASTAVCI
- ROSTBEEF S UMAKOM OD HRENA I JABUKE
- VRGANJI U OCTU
- ZAČINJENE MAHUNE U OCTU
- ŠAMPINJONI U OCTU SA SLATKIM FEFERONIMA
- PAPRIKE (BABURE) PUNJENE POVRĆEM
- ŠAMPINJONI U OCTU SA ZAČINIMA
- PAPRIKE PUNJENE BIJELIM KUPUSOM
- UKISELJENI KRASTAVCI S OCTOM
- SALATA OD PILETINE I LIMUNA
- JANJETINA
- KRUPNIK - JEČMENA JUHA S POVRĆEM
- POLPETICE PUNJENE PURETINOM
- TAMALES DE PAPA
- BAKALAR NA PORTUGALSKI NAČIN
- TORTICE S VRHNJEM
- GUSTA JUHA OD KRUMPIRA
- MADERA UMAK
- PUNJENI LIGNJI U UMAKU OD RAJČICA
- PORTUGALSKA KAMENA JUHA
- GAZPACHO
- KREM JUHA OD MEDVJEĐEG LUKA
- SMOTULJCI NA RUMUNJSKI NAČIN
- REZANCI NOVGOROD
- PURETINA SA KAPARIMA
- SICILIJANSKI KANELONI
- KRALJEVSKA JAJA
- RIŽOT SA KOZICAMA
- ŠPANJOLSKI UMAK
- SKUŠE NA ŠPANJOLSKI NAČIN
- JASTOG IZ MAJORKE
- FANTASTIČNA PIZZA
- TAGLIATELLE SA ŠKAMPIMA
- HLAP SA TJESTENINOM A’LA AZZURRO
- JUHA OD PURETINE S PARMEZANOM
- MORNARSKI RIŽOTO
- NOVOGODIŠNJI RAVIOLI
- CANNELLONI BONNARD
- TORTELLI U JUHI
- CAPPELLETTI S PISTAĆIMA
- MAKARONI S KOBASICAMA
- MAKARONI S GRAŠKOM
- KROSTATA OD KIVIJA
- MAKARONI MONDELLO
- SALATA OD RAJČICE I SIRA S BAZILIKOM
- MARINIRANE JEGULJE
- RUŽIČASTI CALZONE
- NABUJAK OD ŠPINATA
- POSNI TORTELLONI
- OKLOPIĆI ALCANTARA
- NJEŽNI AGNOLOTTI
- SLOŽENAC S TJESTENINOM
- TRADICIONALNI KANELONI
- RUSTIČNI MALLOREDDUS
- TJESTENINA S JANJETINOM
- LAZANJE SA SKUTOM
- SAVIJAČA LONGHI
- POLPETE OD INĆUNA
- ARANCINI - TALIJANSKI KROKETI OD RIŽE
- RIŽIN SLOŽENAC NA SICILIJANSKI
- PAŠTA SA SARDELAMA
- NABUJAK OD PRŠUTA I LUKA
- PICCATA NAPOLITANA
- SELJAČKI RIŽOTO
- SKUŠA U SCAVECCIU
- PROLJETNI SVITAK
- ZELENI RAVIOLI
- RAVIOLI U UMAKU OD ĐUMBIRA
- PANSOTTI S ORASIMA
- KANELONI S GLJIVAMA
- GRATINIRANO PILE NA FIRENTINSKI NAČIN
- SENDVIČ – TORTA
- GRATINIRANI INĆUNI
- KROSTATA OD JABUKA
- TALIJANSKI LONAC
- PIATTO ALLEGRO
- LAZANJE
- BRUSKETE SA SIROM BRIE, PANCETOM I ŠPINATOM
- LAZANJE SA ŠPINATOM I SIROM BRIE
- TORTELLI OD KRUMPIRA
- TORTELLI OD TIKVE
- OKLOPI MERGELLINA
- PODNEVNI RAVIOLI
- RIŽOTO S ARTIČOKAMA I ŠUNKOM
- VRTLARSKI RAVIOLI
- BOGATI RIŽOTO
- LOVAČKA JUHA MANFREDI
- PURETINA U UMAKU OD METVICE
- STRACCIATELLA
- PURETINA S PESTOM
- TALIJANSKI MINESTRONE
- TORTA S BLITVOM I GLJIVAMA
- TRIPICE NA TALIJANSKI NAČIN
- BUT U FOLIJI
- POLJSKA PIZZA
- PASTICCIO CONSTABLE
- ŠPAGETI S OKRUGLICAMA
- CALZONE OD KRUMPIRA
- AGNOLINI OD KOPUNA U JUHI
- REZANCI PONENTE
- BIJELO-ZELENE LAZANJE
- ŠPAGETI MONTENERO
- BRZA SALATA
- JANJETINA NA RIMSKI
- PILETINA NA SICILIJANSKI NAČIN
- TORTELINI OD KRUMPIRA
- JEDNOSTAVNA PIZZA
- ZAPEČENI ŠPAGETI
- DIMLJENA PIZZA
- VATRENA PIZZA
- POVRTNA PIZZA
- GORKA PIZZA
- PIZZA CANTON
- PIZZA BOMBAY
- MESNA PIZZA
- PIZZA S TUNOM
- PIZZA S POLJA
- JAJATA PIZZA
- PIZZA MORSKIH LOVACA
- PIZZA MJESEČINA
- PIZZA INSPIRACIJA
- OSVJEŽAVAUJUĆA PIZZA
- LO STOCCAFISSO ALL’ANCONITANA
- REZANCI LUCULLO
- ŠPAROGE NA FIORENTINSKI NAČIN
- SLOŽENAC OD PURETINE S UMAKOM OD RAJČICE
- AROMATIZIRANI TORTELLINI
- KLASIČNI TORTELLINI
- BOGATI TORTELLINI
- VINCISGRASSI
- SLOŽENAC PARTENOPE
- REZANCI ALLA PIZZAIOLA
- PUREĆI ODREZAK PUNJEN MOZZARELLOM
- ZAPEČENI RIGATONI
- SLASNI KANELONI
- ŠKARPINA S RAJČICAMA
- BROKULA U UMAKU OD RAJČICE
- UKUSNI KANELONI
- PIZZA S ENDIVIJOM
- ŠPAGETI ALL’ AMATRICIANA
- AGNOLOTTI U UMAKU
- ŠPAGETI NA BRZINU
- PATLIDŽANI S MOZZARELLOM
- ŠPAGETI U ZELENOM
- NOVOGODIŠNJA PIZZA
- TUNINA CARLOFORTE
- COSTOLETTE D’AGNELLO ALLA GRIGLIA
- REZANCI S MAJČINOM DUŠICOM
- RUŽIČASTI REZANCI
- ŠPAGETI “BELLA NAPOLI”
- PIZZA S KRUŠKAMA
- ACQUACOTTA MAREMMANA
- SICILIJANSKI CALZONE
- LAKOMA CALZONE PIZZA
- TIRENSKI CALZONE
- CALZONE "MONTELLO"
- PRŽENI CALZONE
- PREKLOPLJENA PIZZA "PARTENOPE"
- SRCE S GROŽĐICAMA
- UMAK BOLOGNESE
- PIZZA ZA MLADIĆA
- LONAC S OSLIĆEM
- KROKETI OD OSLIĆA
- MILLEFOGLIE
- UMAK BOLONJEZ
- LAZANJE ZA SLADOKUSCE
- ZELENE LAZANJE
- LAZANJE VESUVIO
- BAKALAR U PEĆNICI
- SRDELE MELTEMI
- SRDELE TIRRENO
- SRDELE S KOROMAČEM
- ŠPAGETI S KESTENIMA
- LEDENI BADEMI
- TRIPICE S PATLIĐANOM
- PILE U NARANČI
- SVINJETINA U LIMUNU
- PIZZA MARGHERETA
- UMAK OD KRUHA I ČEŠNJAKA
- PAŠTA ALLA NORMA
- PIZZA S ENDIVIJOM
- PROLJETNA PIZZA
- SALATA OD NARANČE
- KRUH SA SMOKVAMA
- ETNA
- ŠPAGETI S PIKANTNIM UMAKOM OD SIROVE RAJČICE
- PANZANELLA
- TVRDO KUHANA JAJA U UMAKU OD RAJČICE
- ZALOGAJČIĆI
- SUŠENE RAJČICE U ULJU
- MASLINE S PEČENIM KOCKICAMA KRUHA
- RIŽOTO TREVISO
- RIŽOTO S TIKVOM
- ZELENI RIŽOTO
- RIŽOTO FREGOLI
- RIŽOTO ORANGE
- NABUJAK OD RAJČICE
- SABLJARKA U TAVI
- VOĆNA PIZZA
- BOGATA PIZZA
- MALE PIZZE FANTAZIJA
- 4 GODIŠNJA DOBA
- BAKALAR “ALLA VICENTINA”
- VEGETARIJANSKI PLADANJ SA ROŠTILJA
- RAVIOLI FÜSSLI
- KREMA S ENDIVIJOM
- ZELENA SALATA S GORGONZOLOM
- MEDITERANSKA PIZZA
- UMAK PESTO
- REZANCI U ZELENOM UMAKU
- KREM JUHA FLORENTINE
- GURMANSKI KANELONI
- SLOŽENAC S TJESTENINOM I PURETINOM
- RIŽOTO S KOBASICAMA
- TIKVICE U ULJU
- PRŽENE KRIŠKE FAITO
- ŠKOLJKICE (TJESTENINA) S VINOM
- CANNOLI
- SRDELE S GROŽĐICAMA
- PIZZA ZA ODMOR
- PAŠTETA OD BAKALARA
- BIJELE LAZANJE
- CALZONE "CESENATICO"
- SKUŠE IZ FJORDA
- ODRESCI OD SVINJSKE JETRE
- TIMBALLO OD REZANACA
- SALATA OD ŠKOLJAKA
- RUSTIKALNA PIZZA
- CIKORIJA U REZANCIMA
- KUNIĆ U UMAKU
- SIPICE S BLITVOM
- TIKVICE PUNJENE TUNJEVINOM
- SVINJETINA U UMAKU
- "MIŠIĆI" OD KRUMPIRA
- KAJGANA NA ARETSKI NAČIN
- PIRJANI GRAH
- KANAPEI S BROSKVOM
- FRITULE OD RIŽE
- DROBLJENAC S GROŽĐEM
- RIBOLLITA
- PIJANA TUNA
- ODRESCI OD SVINJSKE JETRE
- PEČENE BANANE
- PURICA U MARINADI
- KREOLSKO PILE
- RIBLJI FILETI S HARISOM I CRNIM MASLINAMA
- SLANUTAK S MESOM
- HARISA UMAK
- TAGINE T'FAIA
- MECHOUIYA
- KUSKUS S POVRĆEM
- BRIK S TUNOM
- KUSKUS S JANJETINOM
- TUNISKA SALATA
- TUNISKA RIŽA
- JANJETINA I GRAH
- PEYNIR HELVASI
- MUSAKA OD TIKVICA
- MUSAKA OD KRUMPIRA
- PILAF S MESOM
- PUNJENO LIŠĆE VINOVE LOZE
- BAKLAVA
- KALIFOVA DELICIJA
- DAGNJE NA TURSKI NAČIN
- KOFTE
- JANJEĆI BUREK
- KISIR
- JAJIK
- ŠEĆERNI KOLAČIĆI
- KISELE MESNE OKRUGLICE
- ŠIŠ KEBAB
- CACIK
- HÜNKÂRBEĞENDİ
- ŠULIKI MEDENI S MAKOM
- UZVAR OD SVJEŽOG VOĆA I JAGODIČASTIH PLODOVA
- JEDNOSTAVNI PUHLENIKI
- VARENIKI S VIŠNJAMA
- LEŽNJI OD KRUMPIRA
- SEČENIKI OD JAJA
- UKRAJINSKI MIJEŠANI BORŠČ
- KULEŠ
- ŠPUNDRA
- KOKOŠ PIRJANA S GALUŠKAMA
- ORZOTTO VEGE